Dzisiaj dostałem meila od Betsafe:
W związku ze zleconą przez Panią/Pana wypłatą i koniecznością stosowania się przez nas do wymogów licencji, która nakłada na nas obowiązek potwierdzenia tożsamości klientów zgłaszających wypłatę, prosimy o przesłanie na adres
[email protected] kolorowego skanu/zdjęcia cyfrowego obu stron dowodu osobistego i drugiego dowodu tożsamości ze zdjęciem (np. prawa jazdy/paszportu) oraz dowolnego rachunku wystawionego na Pani/Pana dane osobowe (na przykład rachunku za prąd/ telefon itp.)
Po otrzymaniu w/w dokumentów zostanie Pani/Pan poinformowany o wyniku weryfikacji. Jednocześnie informujemy, iż przesłane do nas skany dokumentów są przeglądane wyłącznie przez upoważniony do tego personel Betsafe.com i nie są udostępniane osobom trzecim zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Po przejściu weryfikacji, skany te są usuwane z naszego systemu. Informujemy również, że weryfikacja jest przeprowadzana jednorazowo i przy kolejnej wypłacie nie będzie już konieczna.
Wysłałem im skany, teraz zostaje czekać na weryfikację i kaskę...
Po 3 min dostałem meila że weryfikacja pomyślna i że mogę dysponować środkami (bo wcześniej cofneli wypłatę), teraz jeszcze raz zleciłem i czekam...
i się doczekałem dzisiaj na koncie w mBanku pojawiło się 65zł od Betsafe, wielki
dla firmy za ekspresową obsługę i wypłacalność:-D