>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsafe darmowa zdrapka.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
a nawet jeśli wygrał to musi to jeszcze 25x obrócić ???? czyli kasa jeszcze nie jest jego
Ale w jaki sposób? tam się nie da zdrapać 3x600e to 1sprawa, druga , na dole co prawda jest jeszcze pole w którym można zdrapać i pomnożyć wygraną ale maksa 10X a przy sumach powyżej 80e zawsze jest X1 tak więc wystarczy wejść w paytable i wszystko można szybko obczaić, i to że koleszka kłamie tylko po co, przecież nikt by mu nie zazdrościł gdyby naprawde zdrapał te 600E

klammer 0

klammer

Użytkownik
jakbym chcial zmyslac to napisalbym 10000 albo inna sume z kosmosu, nie mam screena zdrapki ale moge wkleic screen stanu konta na chwile obecna 672 euro

hubi88wwy 35

hubi88wwy

Użytkownik
wygralem 1 euro w zdrapce przelalem na zakladay postawilem na Radka Stepanka i mam dyszke musze to obroci do 10euro??;)

R 125

roger12

Użytkownik
ja nie mogę wogole przetransportować np na zakłady bo pisze mi ciągle 1E a jak wejdę w Ruletkę lub inną grę w kasynie to pisze ze mam swoje 24E chyba musze zrobić obrót

hubi88wwy 35

hubi88wwy

Użytkownik
gadalem na chacie z obsluga i trzeba najpierw obrocic w kasyie wygrana ze zdrapki trzea obrocic 25X ale to jzu wiecie;0no i anulowali mi ten zaklad;P

F 0

fen1x

Użytkownik
Ja zrobiłem tak: to 1E od razu użyłem w grze Tales of Krakow i po chwili przelałem jakieś 13E na zakłady zostało mi 1E dalej grałem w tą grę a między czasie patrzyłem na takie coś jak Bonus Info i miałem tak że to 1E miałem 25 razy obrócić i obracałem na tej grze i po obrocie zostało mi w kasynie jakieś 3,5E z tego 2,5E przelałem na zakłady a za 1E pograłem w zdrapkę i za pierwszym razem wygrałem 1E a za drugim 0 więc stan konta w kasynie to 0 a na zakładach 68 zł, które wczoraj zleciłem wypłacić na konto bankowe. Jak na razie do teraz nie anulowali ani też kasy nie ma na koncie bankowym. Poczekam i zobaczę co się będzie działo.

K 6

koziuch

Użytkownik
nie martw sie ja 90zł wyplacilem wczoraj na konto bankowe i kasa pewnie bedzie w pon albo wt, bo w soboty wiadomo ze banki nie pracuja

F 0

fen1x

Użytkownik
Dzisiaj dostałem meila od Betsafe:
W związku ze zleconą przez Panią/Pana wypłatą i koniecznością stosowania się przez nas do wymogów licencji, która nakłada na nas obowiązek potwierdzenia tożsamości klientów zgłaszających wypłatę, prosimy o przesłanie na adres [email protected] kolorowego skanu/zdjęcia cyfrowego obu stron dowodu osobistego i drugiego dowodu tożsamości ze zdjęciem (np. prawa jazdy/paszportu) oraz dowolnego rachunku wystawionego na Pani/Pana dane osobowe (na przykład rachunku za prąd/ telefon itp.)
Po otrzymaniu w/w dokumentów zostanie Pani/Pan poinformowany o wyniku weryfikacji. Jednocześnie informujemy, iż przesłane do nas skany dokumentów są przeglądane wyłącznie przez upoważniony do tego personel Betsafe.com i nie są udostępniane osobom trzecim zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Po przejściu weryfikacji, skany te są usuwane z naszego systemu. Informujemy również, że weryfikacja jest przeprowadzana jednorazowo i przy kolejnej wypłacie nie będzie już konieczna.

Wysłałem im skany, teraz zostaje czekać na weryfikację i kaskę...

Po 3 min dostałem meila że weryfikacja pomyślna i że mogę dysponować środkami (bo wcześniej cofneli wypłatę), teraz jeszcze raz zleciłem i czekam...

i się doczekałem dzisiaj na koncie w mBanku pojawiło się 65zł od Betsafe, wielki ✅ dla firmy za ekspresową obsługę i wypłacalność:-D

Do góry Bottom