piece_of_shit
Użytkownik
Stronka aktualnie działa .Kuponik który dziś stworzyłem został rozliczony i kasiora na koncie ????
U mnie nie działatam jest jeszcze jeden kod na 10 ????
To podaj,jesliś łaskaw ????
aaaa zapomnialem ???? ???? CENT10, nie wiem czy jeszcze dziala, znalazlem go na innej stronie gdzies, mi dzialal
zobacz w spamZałożyłem wczoraj konto i było napisane że hasło wyślą na meila. Nie ma do teraz, to zrobiłem przed chwilą przypomnienie hasła i również nic dochodzi.
Dziwny buk
Trochę faktów, potwierdź jakimś linkiem itp. Typowa tendencja, nie wypłacisz, zablokują Cię itp. Nie wiem czy to z zazdrości, jeśli nie, to proszę udowodnij, albo przestań jeden z drugim pisać głupoty.Nie liczyłbym na wypłatę z tego buka, prędzej czy później was zablokują.. zobaczcie jaką ocenę ma ten bukmacher..
Poczytaj sobie dlaczego ma taką ocenę i pewnie stwierdzisz, że jednak nie wszystko w porządku...Sportingbet Jakos tez ma ocene D+ a wszystko jest w porzadku...
Jak zakończona skoro jest nadal w promocjach na stronce.Gdyby ją zakończyli nie widniała by tam już.Promocja zakonczona
taki chat ot sobie mozna w uszy wsadzic. mowi mi ze wczoraj sie promocja zakoczyla a ja mowie ze od 3 dni mi kod nie dzialal to on mowi nie mozliwe i ze oszukujeGadaj z chatem, wszystko ci wyjasnia
nie trzeba ja pytałem wczoraj max wypłata jest 150$Wygrałem u nich ponad 500$, trzeba depo przed wypłatą?
jak to 150$ :O ?nie trzeba ja pytałem wczoraj max wypłata jest 150$
dzieki za info...Bonus cannot be combined with any other offers and must be rolled-over 10 times.
Maximum payout on accumulated winnings derived from the free bet is USD $150, regardless of actual winnings amount (or the number of Free $10 codes redeemed).