Witam, mam maly problem
Skorzystalem u tego bukmachera z podobnej promocji - 50 free bet, warunki promocji podobne jak wyżej, tyle ze wygraną z freebeta trzeba obrocic w 2 razy "If you win, you need to wager 2x the winnings before any amount can be withdrawn."
Zagrałem za 25$ żeby otrzymac freebeta, zakład przegrałem i zanim wykorzystałem freebeta, zrobiłem kolejny depozyt 25$, postawiłem na Dortmund i wygrałem (37,50$) w miedzy czasie wykorzystalem free beta i wygralem 180$. Z drugiego depozytu zrobiłem transfer do pokera na 37,5$, potem spowrotem do buka 20$.
I teraz mam taki problem ze w zasadach pisze "you need to wager 2x the winnings before any amount can be withdrawn" a ja zrobilem transfer do pokera, nie wypłacałem pieniędzy tylko zrobilem transfer, tyle ze w historii transakcji jest to u nich jako „Withdrawal” a nie jako tranfer :/ I teraz pytanie czy mogą robic mi problemy z wyplata, czy uznają to jako "„withdrawn” czyli wypłata z konta czy jako zwykły transfer (w zasadach nic nie pisało ze transferu nie można robic). Nie chce obracac kwota, wygrac jeszcze troche (bo niezle idzie) i nagle mialoby się okazac ze nie chcą mi tego wypłacic. Czy wyjasniac jakos to znimi, zanim obroce cala kwote? Jak myslicie? Co robic?