>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

betolimp promocja 100% do 100 euro

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
www.betolimp.com
Dokonaj pierwszego depozytu w wysokości minimum € 10 * i otrzymują taką samą kwotę na górze jako darmowy zakład z bonusem postawić. Twój depozyt kwalifikacyjna jest 1st kwota depozytu i musi zostać złożony w ciągu czternastu (14) dni od otwarcia konta.

Maksymalna premia, która może być przedmiotem reklamacji wynosi € 100 *. Twój depozyt kwalifikacyjna może być większa niż 100 €, ale jeśli na przykład wpłacisz € 150, otrzymasz darmowy zakład bonus € 100.

Twój bonus darmowy zakład zostanie przelana do salda bonusowego tak szybko, jak to zrobić, co następuje:
Załóż konto z tego linku,
Dokonał pierwszej wpłaty w wysokości co najmniej 10 € *.
Umieszczony Zakłady kwalifikujące się do wartości pierwszej wpłaty, a miał je rozliczane w systemie.

Zakład jest liczony jako kwalifikujący się zakład, jeśli zawiera jeden wybór za pomocą kursie 2,00 lub wyższym. Dla uniknięcia wątpliwości, tylko pojedyncze zakłady są liczone jako zakłady kwalifikacyjnych wobec bonus bet.

Każdy pojedynczy postawiona po kursie mniej niż 2,00 nie jest liczony jako kwalifikujący się zakład.

Olimp Ltd zastrzega sobie prawo do wydawania środków bonusowych do Klienta na podstawie tego, że zakład kwalifikacyjna została umieszczona tylko na imprezie przed meczem oraz że wszelkie zakłady kwalifikacyjne nie zostały poddane wypłacić.

Twój bonus bet można stosować na rynkach sportowych i wyboru, pod warunkiem, że zakład obejmuje co najmniej dwie pozycje, każdy z kursem co najmniej 1,60. Dla uniknięcia wątpliwości, oznacza to, że każdy zakład lub system wielo postawiona ze środków bonusowych musi zawierać tylko pozycje, które spełniają to wymaganie minimalne kursy.

Każdy zakład, że jest rozliczana za nieważną, pchania lub non-runner nie jest liczony jako kwalifikujący się zakład kierunku bonus bet. W przypadku gdy postawiona wykorzystaniem środków bonusowych zostanie rozstrzygnięty za nieważne, pchania lub non-runner powraca nie mogą zostać wycofane. Trzeba będzie postawić inny zakład, który spełnia wymagania wolnych bonusowych zakład, jak opisane w niniejszym Regulaminie.

Niewykorzystane środki bonusowe wygaśnie siedem dni po dopisywane do salda w Bonus.

Musisz być rozliczone zakłady do wartości depozytu kwalifikacyjnej (ograniczona do 100 * €) oraz salda bonusowego przed dokonaniem wypłaty.

Maksymalny zwrot z ewentualnego zakładu postawionego ze środków bonusowych wynosi € 3000.

Twoja stawka premii jest bezzwrotna i nie jest w żadnej deklaracji lub wygranych.

Mieszkańcy następujących krajów nie są uprawnieni do bezpłatnej oferty bonusu bet: Albania, Armenia, Białoruś, Belgia, Kanada, Chiny, Chorwacja, Dania, Estonia, Francja, Gruzja, Włochy, Kazachstan, Łotwa, Litwa, Macedonia, Malezja, Mołdawia , Holandia, Rosja, Serbia, Słowenia, Hiszpania, Tajwan, Ukraina, Wielka Brytania, Stany Zjednoczone i Wietnam.

Darmowa oferta bonusowa zakład nie może być stosowany w połączeniu z innymi promocjami.

Jeżeli jakiekolwiek warunki oferty bonusowej darmowy zakład zostaną naruszone lub występuje dowód serii zakładów postawionych przez klienta lub grupę klientów, które z powodu bonusu, specjalnych wypłat, darmowych zakładów, ryzyko darmowe zakłady lub jakiekolwiek inne materiały promocyjne Oferujemy rezultaty w zagwarantują klientowi zysk niezależnie od wyniku, czy indywidualnie lub jako część grupy, BetOlimp zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert według własnego uznania lub rozliczyć zakłady po poprawnych kursach unieważnienie darmo i ryzyko darmowe zakłady lub jakiekolwiek zakłady postawione za środki bonusowe. Ponadto BetOlimp zastrzega sobie prawo do pobierania opłaty administracyjnej na górę klienta do wysokości bonusu od depozytu, darmowego zakładu, zakład bez ryzyka lub dodatkowej płatności na pokrycie kosztów administracyjnych. BetOlimp ponadto zastrzega sobie prawo do poproszenia klienta o dostarczenie dokumentacji wystarczającej firma jakie muszą być spełnione, według własnego uznania, do potwierdzenia tożsamości klienta przed zapisaniu jakichkolwiek bonusów, darmowego zakładu, zakład bez ryzyka lub jakiejkolwiek innej oferty na swoje konto ,

Wszystkie oferty BetOlimp są skierowane do graczy rekreacyjnych i BetOlimp może wedle własnego uznania ograniczyć prawo klientów do udziału we wszystkich lub części jakiejkolwiek promocji.

Wszystkie oferty promocyjne są ograniczone do jednej osoby, rodziny, gospodarstwo domowe, adres e-mail, numer telefonu, numer rachunku płatniczego (np debetową lub numer karty kredytowej, numer konta Neteller itp) i dzielony komputer (np biblioteki publicznej lub w miejscu pracy) , BetOlimp zastrzega sobie prawo do wycofania dostępności dowolnej oferty lub wszystkich ofert dla jakiegokolwiek klienta lub grupy klientów w dowolnym momencie i według własnego uznania. Oferty mają tylko zastosowanie do klientów, którzy złożyli rzeczywisty depozyt w BetOlimp i które spełniły wszystkie wymogi kwalifikacyjne.

BetOlimp zastrzega sobie prawo do zmiany, odwołania, odebrania lub odmowy jakiejkolwiek promocji według własnego uznania.

Oferta zakończy 23:59 (CET), 30/12/16.
www.betolimp.com
Licencja na Malcie,grał ktoś u nich?

T 133

thorngal

Użytkownik
grał ktoś u nich?
A no ja grałem. Gram właściwie. Ale wczoraj dopiero zleciłem pierwszą wypłatę. I na razie cisza...

Sam bonus naprawdę super. A i kursy na zakłady 1X2 na czołowe ligi nie najgorsze.. jeżeli nie będzie schiz z wypłatą (a trochę mi się ugrało ???? ) polecałbym gorąco...

W 7

wujcio

Użytkownik
Może ktoś rozjaśnić jak działa ten bonus? Z tego co widze nie jest to standardowe 100% dodatkowej kwoty na zakłady.

T 133

thorngal

Użytkownik
Nie, nie jest to oczywiście standardowy bonus, chociaż po zrobieniu wpłaty w saldzie konta widnieje taka pozycja - &quot;bonus&quot; i podana jego wartość (jakiś idiotyzm generalnie, bo nic z tym zrobić nie można - ot informacja powiedzmy.. ???? że jesteś na dobrej drodze ???? )
Wpłacasz 100 euro i robisz obrót za tę stówkę - tylko single i tylko z kursem co najmniej 2.0 (może być jeden zakład za całość, może być n zakładów za drobne). Jak już obrócisz, tzn. jak już ostatni zakład potrzebny do wykonania obrotu zostanie rozliczony, otrzymujesz do dyspozycji klasyczny freebet wartości 100 euro.
Freebet można wykorzystać wyłącznie na zakład wielokrotny (co najmniej dubel), przy czym każde zdarzenie na kuponie musi mieć kurs co najmniej 1.6 (stworzysz taki kupon, to pojawi się okienko &quot;use freebet&quot;). Stawka oczywiście z freebetu nie jest zwracana, tylko sam zysk z takiego kuponu dopisywany jest do stanu konta.
Mega zaletą tego bonusu jest oczywiście bardzo niski obrót - zaledwie jednokrotny depozytem. Ewentualnymi wygranymi z freebetu obracać już nie trzeba.

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Z tego co rozumiem,aby zakwalifikować się do bonusu należy zagrać zakład 100 euro o kursie min 2 , po tym dostajemy bonus 100 euro i należy zagrać dubletona każdy zakład po min 1,6 kurs i mamy na to 7 dni

T 133

thorngal

Użytkownik
Z tego co rozumiem,aby zakwalifikować się do bonusu należy zagrać zakład 100 euro o kursie min 2 , po tym dostajemy bonus 100 euro i należy zagrać dubletona każdy zakład po min 1,6 kurs i mamy na to 7 dni
Wszystko się zgadza, tyle że za tę stówę (tę &quot;pierwszą&quot; - depozytu) to nie musi być jeden zakład. Ja zagrałem kilka za mniejsze stawki.

Dzisiaj poprosili mnie o dosłanie zrzutów ekranu ze Skrilla (skany dowodu i rachunku za prąd wysłałem wcześniej) i po zrobieniu tego po parunastu minutach ( ???? dwunastu dokładnie ???? ) kasę już miałem na koncie. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń:spokodfhgfh:

Aha.. no i frma naprawdę się stara póki co - w sobotę mieli jakąś awarię, powcinało im zakłady postawione tego dnia, to pozwracali potem wszystkie stawki (i z wygranych, i z przegranych zakładów) plus podopisywali wygrane, a jak ktoś jeszcze za mało był na tym do przodu, to jak czytałem na zagranicznych forach.. dopisywali jeszcze po klikadziesiąt euro w ramach przeprosin:spokodfhgfh:

Wiadomo, że ze świeżymi firmami różnie bywa, to tylko biznes, ale z rozsądnie umiarkowaną kasą zostanę tam jeszcze. Jest podejście do klienta i chęć bycia w porządku, a po doświadczeniach z Unikrzakiem.. doceniam to.. w dwójnasób teraz..

T 133

thorngal

Użytkownik
Punkt 6 regulaminu w oryginale:
&quot;6.Olimp Ltd reserves the right to issue bonus funds to a Customer on the basis that the qualifying bet has been placed on a pre-match event only and that any qualifying bets have not been subjected to a Cash Out.&quot;
więc raczej nie..

Otrzymane punkty reputacji: +4
kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
jeszcze pytanie czy handicapy, overy/undery tez licza sie do obrotu depozytem ? i czy jesli zaklad okaze sie zwrotem np. handicap -2 to czy liczy sie do obrotu ?

E 293

emarco

Użytkownik
Wczoraj założyłem konto, ugrałem ponad 500 euro, wykorzystałem też freebeta. Dzisiaj w południe, po godzinie od zlecenia wypłaty, poproszony zostałem o dokumenty, zaraz szybko wysłałem, po 2 kolejnych godzinach pozytywna weryfikacja oraz wypłata na Skrill. Zostawiłem parę euro na dalszą grę.
Pytałem się o parę rzeczy na czacie - było kontaktowo i rzeczowo. Widać się starają.
Jak ktoś się waha to polecam skorzystać z promocji, póki jest jeszcze bardzo atrakcyjna.

W 7

wujcio

Użytkownik
Tak, nie ma obrotu ????
Pamiętaj tylko o tym : &quot;Twój bonus freebet można stosować na rynkach sportowych i wyboru, pod warunkiem, że zakład obejmuje co najmniej dwie pozycje, każdy z kursem co najmniej 1,60. Dla uniknięcia wątpliwości, oznacza to, że każdy zakład lub system wielo postawiona ze środków bonusowych musi zawierać tylko pozycje, które spełniają to wymaganie minimalne kursy.&quot;

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ale można grać zakłady jakie się chce, czy np. handicap czy overy się nie liczą? Bo w regulaminie nie ma o tym chyba mowy, ale różnie to bywa w praktyce.

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Wszystko bezproblemowo,polecam, freebetu nie da się podzielić na mniejsze kwoty,musi iść w całości dubleton za 100 euro

Otrzymane punkty reputacji: +14
ricardio 42

ricardio

Użytkownik
Witam serdecznie

Próbuję od dobrej godziny założyć konto na podanym bukmacherze, ale nieustannie wyskakuje mi &quot;All fields must be completed&quot; mimo faktu, że wpisałem wszystkie dane. Puste pole wyłącznie jest na &quot;Promotion Code&quot;, ale tam nic nie trzeba wpisywać, bo to Optional. Dodam, że mam przeglądarkę Chrome i Adblocka wyłączonego. Kolega też próbował założyć konto i podobnie mu wyskakuje...

Do góry Bottom