mark
Forum VIP
Nie ma polskiej wersji jezykowejCZy ten bukmacher betolimp jest po polsku???
Nie ma polskiej wersji jezykowejCZy ten bukmacher betolimp jest po polsku???
Wypłata na konto bankowe
czyli dane osoby która posiada konto w banku i na ktore ma isc wyplata(twoje imie i nazwisko)Wypłata na konto bankowe
Dzięki , już ogarnąłem. Wypłacał ktoś na konto bankowe ? W ile mniej wiecej idzie od czasu weryfikacji ?czyli dane osoby która posiada konto w banku i na ktore ma isc wyplata(twoje imie i nazwisko)
Od 3 do 5 dni jak w większości bukmacherów.Dzięki , już ogarnąłem. Wypłacał ktoś na konto bankowe ? W ile mniej wiecej idzie od czasu weryfikacji ?
jaki screen z banku wysłałeś?to ma być jakiś rachunek z twoimi danymi i adresem co najmniej sprzed 3 miesięcy, a taki bank powinien ci wydać za miesięczne zestawienie.jeśli korzystasz z Mbanku wchodzisz w historię operacji, nachodzisz na jedną z transakcji>szczegóły i na samym dole rozwiniętej transakcji naciskasz potwierdzenie i masz pdf-a ze swoimi danymi/adresem i to im powinno starczyć, tylko im napisz że korzystasz z internetowego banku więc wydają rachunki elektroniczne w pdf. są one prawnie równie ważne jak zwykłe z pieczęcią.I tak na razie robią problemy z wypłatą , pierw wysłałem im 2 strony dowodu , potem książeczkę wojskową , potem zdj karty kredytowej i screena z banku. Teraz chcą rachunek za media , tylko że nadal mieszkam z rodzicami więc nie wiem jak to załatwić. ????
Czy zakłady live też liczą się do obrotu depozytem ? Chodzi o ten singiel min. kurs 2
A jesli załoze konto w PLN to otrzymam równowartość 100euro? Nie ma o tym wzmianki