Wyciag z banku moze byc ale musi byc tam adres widoczny.Ogólnie jakie wysłaliście dokumenty do weryfikacji? Bo zleciłem pierwsza wypłatę, ale aktualnie nie mam zadnych rachunków na siebie, moge przesłać pojedyncza transakcje i wyciąg z kilku miesiecy, czy to wystarczy?
Ja nie wiem dlaczego wszyscy tacy zakochani w tym unibecie. Zalozylem nowe konto bo stare juz spalone i limity juz na start to kilka stow. Po chwili grania za jakies gowno stawki konto zlimitowane do kilkudziesieciu zl a gram tylko popularne ligi nie zadne bangladeszy. Wszystko puszczane do akceptacji odrzucane. Uni to chyba najbardziej przereklamowany buk na rynku. Co do Betinia/Zulabet to chwile trzeba sie pokopac z supportem ale koniec koncow wyplacaja.Odradzam stanowczo grę w Betinia. Na wypłatę czekam już 4 dzień roboczy, gdzie support odpisuje, wypłata trwa do 3 dni i nie wiedzą kiedy dział finansowy przetworzy Dziadostwo nie bukmacher, trzymajcie się z daleka. Na rynku dla Polaków zostaje do gry tylko Unibet, reszta bez podjazdu.
Wypłata z Unibet średnio 2 godziny, wypłata z Betinia po raz pierwszy i 4 dni oczekiwania i dalej cisza. Tu stawiam kropkę, więcej nic nie trzeba dodawać. Jedynie co jeszcze dodam to sprawa limitów na Unibet, na CS:GO tier 2 i niższy limity są jak wszędzie 100 zł to max, ale tier 1 spokojnie do 2k Dla wielu wystarczającoJa nie wiem dlaczego wszyscy tacy zakochani w tym unibecie. Zalozylem nowe konto bo stare juz spalone i limity juz na start to kilka stow. Po chwili grania za jakies gowno stawki konto zlimitowane do kilkudziesieciu zl a gram tylko popularne ligi nie zadne bangladeszy. Wszystko puszczane do akceptacji odrzucane. Uni to chyba najbardziej przereklamowany buk na rynku. Co do Betinia/Zulabet to chwile trzeba sie pokopac z supportem ale koniec koncow wyplacaja.
I co mi z tych 2h wyplaty jak nic nie moge tam zagrac bo maja beznadziejne limity i to juz na starcie na nowym koncie. Dla mnie to bez roznicy czy wyplata bedzie 2h czy w 2 tygodnie. Jak ma sie jakies fundusze i nie trzeba zonglowac z jednego buka do drugiego to bez roznicy ile idzie wyplata.Wypłata z Unibet średnio 2 godziny, wypłata z Betinia po raz pierwszy i 4 dni oczekiwania i dalej cisza. Tu stawiam kropkę, więcej nic nie trzeba dodawać. Jedynie co jeszcze dodam to sprawa limitów na Unibet, na CS:GO tier 2 i niższy limity są jak wszędzie 100 zł to max, ale tier 1 spokojnie do 2k Dla wielu wystarczająco
Chyba tylko pierwsza wypłata u nich tak się przeciąga. Ja czekałem kilka dni po tym czasie napisałem meila i dostałem odpowiedź że w ciągu 5 dni wypłacą i wypłacili 5 dnia. W każdym bądź razie buk jest wypłacalny.Wypłata z Unibet średnio 2 godziny, wypłata z Betinia po raz pierwszy i 4 dni oczekiwania i dalej cisza. Tu stawiam kropkę, więcej nic nie trzeba dodawać. Jedynie co jeszcze dodam to sprawa limitów na Unibet, na CS:GO tier 2 i niższy limity są jak wszędzie 100 zł to max, ale tier 1 spokojnie do 2k Dla wielu wystarczająco
To ze mnie jakiś szczęściarz bo nawet za 15k przyjmą kosza. Jakiś czas temu miałem u nich problem z limitami tak że w ogóle nie dało się grać ale to raptem dzień czy dwa potrwało i wróciło do normy. Teraz czasami wyskoczy jakiś limit jak wygrana za wysoka (tak powyżej 5k) ale po zmianie kursu mogę grać ponownie to samo.I co mi z tych 2h wyplaty jak nic nie moge tam zagrac bo maja beznadziejne limity i to juz na starcie na nowym koncie. Dla mnie to bez roznicy czy wyplata bedzie 2h czy w 2 tygodnie. Jak ma sie jakies fundusze i nie trzeba zonglowac z jednego buka do drugiego to bez roznicy ile idzie wyplata.
Zaloz sobie konto na Campobet i Librabet. Limity nie przechodza a soft ten sam.Pierwsza wypłata 500 zł do 3 dni wypłacili potem druga na 2,5k to weryfikacja i czekam już w sumie ponad tydzień. No i limity na 1 EUR dostałem 3 limity również na zulabet mimo że tam mało co grałem...
6 dni roboczych czekania na pierwszą wypłatę, dziś zleciłem drugą, to oby przed świętami Bożego Narodzenia przyszła będzie dobrze.Wypłata z Unibet średnio 2 godziny, wypłata z Betinia po raz pierwszy i 4 dni oczekiwania i dalej cisza. Tu stawiam kropkę, więcej nic nie trzeba dodawać. Jedynie co jeszcze dodam to sprawa limitów na Unibet, na CS:GO tier 2 i niższy limity są jak wszędzie 100 zł to max, ale tier 1 spokojnie do 2k Dla wielu wystarczająco
Przy zweryfikowanym koncie wyplata trwa 2 dni. Jesli nie bylo weryfki to tak z tydzien ci zajmie szarpanie sie z supportem bo lubia doksy odrzucac.5 minut temu zleciłem pierwszą wypłatę w Betinii na muchbetter i jestem ciekawy ile to zajmie i czy będą chcieli coś weryfikować / będę musiał coś przesyłać