- czy ta suma pieniedzy pochodzaca od innych graczy wyswietlona pod danym kursem ma jakies znaczenie przy mojej ewentualnej wygranej /czy jest to pula, ktora bedzie dzielona pomiedzy wszystkich graczy, ktorzy postawili dany zaklad, czy to znaczy ze moze dojsc do sytuacji ze nie uzyskam ewentualnej prognozowanej wygranej z powodu tego ze pula była zbyt mała?/
A tu pytanka dotyczace "pola rozowego" czyli przeciw jakiemus zdarzeniu:
- czy wartosc kursu po jakim chodzi dane zdarzenie jest dla mnie istotna jesli chodzi o to ile kasy wygram ewentualnie na tym zdarzeniu? bo konkretnie jak sie stawia na opcje "1 i wiecej goli" to jak tam po stronie buka /na rozowym polu/ wpisuje na sucha jakas kwota to mi wyskakuje ze wygram dokladnie tyle ile postawilem, czyli ze mi pomnozy kase pod warunkiem ze trafie natomiast od kursu mam wrazenie ze zalezy tylko to ile ewentualnie strace jesli nie wejdzie. I dla tego wlasnie zauwzylem tez ze tam odwrotnie jak na /niebieskim/ - kurs jest lepszy im nizszy.. ale z drugiej strony jak chce sie pobawic "na rozowym" obstawiajac zaklad przeciw wygrana/remis/przegrana to tam mi juz moja wygrana przemnaza przez obecny kurs.. nie wiem moze sie w czyms myle...
- co sadzicie o zakładach
LIVE? bo tam np. tez cos dziwnego... screen z dzisiejszego meczu Chelsea z 50 min
http://img488.imageshack.us/img488/8666/2kq4.jpg i czy to znaczy ze w tym momencie moge tak zagrac /postawic taki zaklad w tym momencie bez problemu/ i tyle wygrac ewentualnie? bo cos mi sie to zbyt piekne wydaje zeby bylo prawdziwe
Obstawiacie wogole zakłady "przeciw danemu zdarzeniu"?