Żadna giełda nie może się równać z Betfair. I to pod jakimkolwiek względem. Płynności rynków, wiarygodności itp.dlatego proponuje osobo które mają problemy z takowymi limitami na poszukanie alternatywy. Do sportów amerykańskich po za pinnacle polecam mało znaną u nas giełdę http://www.matchbook.com . Giełda ta jest w top20 najlepszych firm oferujących zakłady bukmacherskie i reprezentuje sobą taki sam poziom jak wspomniany wcześniej pinek oraz betfair, pod względem wiarygodności. Marża na wiele zdarzeń wynosi około 0,2%. Prowizje także za wygraną niższe niż na betfair
Czary mary - hokus pokus:]Vader a potrafisz znaleźć jakieś wytłumaczenie dlaczego ktoś ma możliwośc przyjmowania zakładów krócej niż 3 sekundy na rynku na żywo? Mnie to zajmuje minimalnie 5,5 sekundy kto ma szybciej niech się pochwali
Jestem traderem przedmeczowym i zamykam pozycję najpóźniej kilka sekund przed gwizdkiem. Operuje tylko na rynkach pilkarskich. Z w/w programów korzystam jednak sporadycznie, więc świat tenisa "in play" jest mi obcy:razz:
Jestem traderem przedmeczowym i zamykam pozycję najpóźniej kilka sekund przed gwizdkiem. Operuje tylko na rynkach pilkarskich. Z w/w programów korzystam jednak sporadycznie, więc świat tenisa "in play" jest mi obcy:razz:
nie żebym się czepiał, ale to raczej podstawowa wiedza‘In-play’ markets usually carry a time delay varying from 1-5 seconds. This delay is in place to allow customers to cancel unmatched orders on the system when there is a change in market conditions. This delay protects both backers and layers and leads to greater liquidity.
Ja handluję tylko na rynkach inplay (p.nożna) i zapewniam cię, że przyjmowanie zakładów na żywo wynosi tyle samo w betangelu, czy innych programach co zawieranie zakładów przez stronę betfair... W przypadku tenisa jest identycznie tyle, że opóźnienia wynoszą nieco mniej.Czary mary - hokus pokus:]
Kolego slyszaleś kiedyś o fairbocie, betangel'u albo darmowym geek's toy'u?? Tam na przyjecie zakladu czeka sie mniej niż sekundę i nie jest to czarna magia, czy inny spisek tylko zwykle narzędzie pracy wielu traderów.