Bukmacher niby ok ale jestem zdziwiony że mimo takiej międzynarodowej renomy taki ogórek jak ja dostał tak szybko limity ????
Kwotami ogromnymi nie obracałem a wygrana w ciągu miesiąca na poziomie 2.5 tys euro nie uważam za kosmiczną. Inna sprawa że limit dostałem tylko na tenisa live czyli tylko na to co grałem.
Betfair nie ma limitów, zależy od płynności rynku. Na walkę Nathan Cleverly v Tony Bellew przyjęli zakłady na około 22tys euro.Rozważam założenie konta w Betfair.
Interesują mnie limity na walki bokserskie.
Byłbym wdzięczny gdybyście mogli sprawdzić jakie ustanowili na najbliższe spotkania:
Bellev vs Cleverly,
Algieri vs Pacquiao,
Chisora vs Fury.
W Pinnacle okazały się dośc niskie, ok. 4 tys. zł, choć ten book pozycjonuje się jako "górna półka".
Dzieki.
Dzięki za info.Betfair nie ma limitów, zależy od płynności rynku. Na walkę Nathan Cleverly v Tony Bellew przyjęli zakłady na około 22tys euro.
Poczytaj sobie o betfair to nie jest buk tylko giełda, zakładasz sie z innym graczem. Oni tylko biorą prowizje.Dzięki za info.
Czy piszesz na podstawie wcześniejszych doświadczeń czy sprawdzałeś dokładnie ten mecz?
Może dopiero przy próbie obstawienia wskakuje limit, szczególnie - tak jak napisałeś - zależy on od płynności, a biorąc pod uwagę, iż rynek brytyjski jest "mocno typersko-bookowy, a ta, oparta na 22 tys. euro łącznej kwoty zakładów, winna być pozycjonowana jako znikoma.