>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Betfair by MoneyMakerBet

M 9

moneymakerbet

Użytkownik
Zasady są proste - na każdy typ kładę 250 euro, podawane typy gram tylko na Betfair, kursy niskie, nawet bardzo niskie.
Federer - Djokovic
typ: czy będzie 6:0 w meczu? NIE
kurs: 1,05
Zakładana wygrana: 12,5 euro
+12,5 euro

astana 439

astana

Użytkownik
Witam,to słabo szukasz,można zagrać na CS lay,zobowiązanie 240e,wygrana 19e,lub over o,5 za 240 e,po kursie 1.09,wygrana 20,52.

binek 0

binek

Użytkownik
ok już mam over 0,5 bo powiem Ci że jeszcze nie rozumiem tego CS lay a nie chce jakieś gafy walnąć

binek 0

binek

Użytkownik
powiem szczerze że nie grałem nigdy u tego buka i jeśli możesz to wytłumacz mi dlaczeo przy over 0,5 jest kurs od 1.07 do 1,12 i oddziela to back i lay?

astana 439

astana

Użytkownik
CS-Correct Score czyli dokładny wynik, grasz laya czyli zakład o to,że mecz nie zakończy się bezbramkowo,w skrócie lay jest to zakład przeciwko danemu.

M 9

moneymakerbet

Użytkownik
Real - Schalke
typ: 0:0? nie
stawka: 245 euro
zw: 7 euro
Real - Schalke
typ: Schalke wygra? nie
stawka: 237.50
zw: 25 euro
typy: +32 euro
temat: +126,5 euro

S 18

sebakrk

Użytkownik
Z góry przepraszam że zaśmiecam temat, zarejestrowałem się nie dawno i nie mogę wysyłać na priv.
Obserwuję twoją grę szczególnie LAY na 0:0 i mam pytanie zawsze czekasz do końca meczu, czy po strzeleniu bramki kontrujesz back na 0:0
Podejrzewam że czekasz do końca ???? , jeśli tak do gratuluje silnych nerwów.

M 9

moneymakerbet

Użytkownik
Nigdy nie kontruję, zresztą po co kontrować po strzeleniu bramki, kiedy typ wchodzi, więc zapewne chodziło Ci o kontrę jak długo się utrzymuje 0:0.
Nerwy? Mam zasadę - graj za tyle za ile nie będzie ci żal przegrać - bo wiadomo, że zawsze może przyjść wtopa, więc nerwów dawno się z bukmacherki pozbyłem - lata gry robią swoje. Oczywiście miło jest wygrywać, ale tutaj TRZEBA założyć, że jakiś typ nie wejdzie.

S 18

sebakrk

Użytkownik
Nigdy nie kontruję, zresztą po co kontrować po strzeleniu bramki, kiedy typ wchodzi, więc zapewne chodziło Ci o kontrę jak długo się utrzymuje 0:0.
Nerwy? Mam zasadę - graj za tyle za ile nie będzie ci żal przegrać - bo wiadomo, że zawsze może przyjść wtopa, więc nerwów dawno się z bukmacherki pozbyłem - lata gry robią swoje. Oczywiście miło jest wygrywać, ale tutaj TRZEBA założyć, że jakiś typ nie wejdzie.
No jasna sprawa, pomyliłem z layowaniem remisu.
Gratuluje wyników i życzę powodzenia.
Styl gry raczej nie dla mnie. Za duże zobowiązanie w stosunku do zysku.

Do góry Bottom