>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

betdos - 50$ free play

R 17

raul18

Użytkownik
ciekawi mnie jedno

15x obrót tego co wygramy z tych &#39;Free money&#39; czy 15x całe 50?

Postawiłem wczoraj dwa typy za 20 i 25, siadł ten jeden za 25 i mi weszło 23 na konto normalnych pieniędzy.
No wlasnie oni to jakos potraktowali jako Freebeta chyba bo mi tez dali 50$ puscilem kurs 2.5 i zamiast miec na koncie 125$ to mam tylko 75$ ale juz w REAL zakladce

wnunio 0

wnunio

Użytkownik
jak tu obstawić zakład?
jak chce postawić i klikam na SUBMIT to wyskakuje mi tabelka z tekstem &quot;line changed - SUBMIT AGAIN ! i tak z każdym zakładem jaki bym nie chciał postawić, prubowałem cos krecić, motać ale ciagle to samo ;/

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
jak wybierzesz zakład to masz nad nim free play, musisz to zaznaczyć i wpisać stawkę.Wtedy będzie wszystko ok

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Jest już dodana skromna oferta z piłki nożnej ;D
Angielska i po dwa mecze z włoskiej i hiszpańskiej

P 0

pavlinho

Gość
Hmm postawiłem te 50$ kupon wygrany i na koncie dopisana kasa ale tylko ta wygrana. Jak w końcu z tym obrotem? Można już tą kasę wypłacić? Bo to wygląda jak freebet a nie jak bonus.

hugo997 37

hugo997

Użytkownik
Tak na koncie niestety tylko wygrana kasa. Z 50$ free play zrobilo sie 30$ juz nomalnych. Nareszcie w ofercie pojawila sie pilka nozna ale niestety nie moge jakos zrobic akumulatora poszly 2 single.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Tak na koncie niestety tylko wygrana kasa. Z 50$ free play zrobilo sie 30$ juz nomalnych. Nareszcie w ofercie pojawila sie pilka nozna ale niestety nie moge jakos zrobic akumulatora poszly 2 single.
Trzeba wybrac parlay a nie straight

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Trzeba wybrac parlay a nie straight
taki pewny jesteś, że doradzasz mu żeby wybrał parlay?
a regulamin w ogóle czytałeś?
&quot;is $50 free, maximum payout of $50 and 15x rollover and 30 days of activity. Minimum bet is $5.
Restrictions: No parlays, teasers allowed, no future bets, tennis, or horse racing.&quot;

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
akumulatory czyli parlays (chyba dobrze myślę) są zabronione, tylko single można grać. Niestety trochę nie dopowiedzieli wszystkiego bo te 50$ to freebet zwykły po którym wygrana przechodzi na normalne konto, niestety nadal musimy obrócić wygraną jako 50$, czyli:

przykładowo stawiamy 50$ na zdarzenie z kursem 1.5, wygrywamy 25$ i wychodzi nam obrót 30x25$

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
taki pewny jesteś, że doradzasz mu żeby wybrał parlay?
a regulamin w ogóle czytałeś?
&quot;is $50 free, maximum payout of $50 and 15x rollover and 30 days of activity. Minimum bet is $5.
Restrictions: No parlays, teasers allowed, no future bets, tennis, or horse racing.&quot;
Pytał jak zrobić akumukatora, więc mu powiedziałem. Nic nie doradzam. Pytał, odpowiadam, proste.

Do góry Bottom