>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

betdos - 50$ free play

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Mógłby mi ktoś bardziej wytłumaczyć coś na temat obrotu bonusem?? za ile trzeba w sumie zagrać aby móc wypłącić??

R 17

raul18

Użytkownik
ehh rozmowa z nimi na LC normlanie zenada..goscio tak kreci ze masakra i okazalo sie ze dopiero po 30 dniach od dostania bonusu oni sprwadzaja czy zrobiles obrot i dopiero wtedy mozesz wyplacic..no ale nic zoabczymy czy wyplaca po 30 dniach jak sie spelni warunki..
&quot;You are now chatting with : Silvio Silvio:
Welcome to Bet Dos. May I help you?
*******:
hello
*******:
When I can withdraw money from the bonus of 50$ ??
*******:
I have 183,75$ in accouit
Silvio:
it is $50 free, maximum payout of $50 and 15x rollover and 30 days of activity. Minimum bet is $5.Restrictions: No parlays, teasers allowed, no future bets, tennis, or horse racing.
*******:
Ok
*******:
Can you watch how many times I must bets of money ??
Silvio:
We will after the 30 days of activity are over
*******:
what ?
*******:
I have bets of 50$, 75$ and 183,75$ so no I have totaly bets of 308.75$ yes ??
*******:
So I must bets another 450$ and after I make a withdraw of 50$ yes ??
Silvio:
this is a free trial money so that is why you cannot cash out more than 50
Silvio:
but we have other good deals going on
Silvio:
We are offering a 150% Deposit Bonus. Minimum deposit is 250 in any currency, maximum is $1, 500.18x rollover. One account per user. Good until March 22, 2009.
*******:
ok I now that I make only withdraw of 50$ but I ask you that now I can withdraw this 50$ ??
*******:
or when ?
Silvio:
when you comply with the terms
Silvio:
it is $50 free, maximum payout of $50 and 15x rollover and 30 days of activity. Minimum bet is $5.Restrictions: No parlays, teasers allowed, no future bets, tennis, or horse racing.
*******:
ok so can you tell me how many times I rollover now ???????????/
Silvio:
After the 30 days of activity are over we will check your rollover
*******:
why after 30 days ? if this bonus is activity 30 days;]
*******:
I wont know now
*******:
because I would like to withdraw mabye tomorrow
Silvio:
YOu have to check with me in a couple of hours
*******:
so when I must back to Live support ??
Silvio:
a couple of hours
*******:
Ok I save this conferecion and will back around 4 hours and you tell me how many times now I rollover my bonus at the moment
*******:
bye
Silvio:
you need to have 30 days of activity though
*******:
lol why ?
*******:
this bonus is activity of 30 days
*******:
not my account;]
Silvio:
If you have 30 days of activity and have comply with the rollover you can withdraw
Silvio:
come back in acouple of hour
na moj angielski nie patrzcie;p

L 20

lehane

Użytkownik
OK, mam mecz Memphis - Boston, chcę postawić na Boston, i tu rodzi się pytanie - co mam kliknąć? Spread to zapewne handicap, total to liczba punktów, over/under, natomiast co to jest MLine? Czyżby to był zakład na mecz?

P 0

piotrciuba

Użytkownik
pogadalem na supporcie chyba wszystko po tym bedziecie wiedziec:

You are now chatting with : Tony
Tony: Welcome to Bet Dos, how may I help you.
Piotr: Hello
Piotr: I just registered and I would like get the bonus 50$
Piotr: Can you get me that bonus?
Tony: sure thinb
Tony: May I have your account number?
Piotr: great
Piotr: XXXXXX
Tony: ok, one moment please
Tony: and please remember, it is $50 free, maximum payout of $50 and 15x rollover and 30 days of activity. Minimum bet is $5.Restrictions: No parlays, teasers allowed, no future bets, tennis, or horse racing.
Piotr: what with NHL NBA and MLB??
Piotr: can I bet that disciplins?
Tony: Yes, that would be fine
Tony: We have credited your account. Welcome to Bet Dos. Do not forget to tell your friends about our free $50 betting accounts.
Piotr: great
Piotr: can you tell me
Piotr: can I bet all that money 50$ on single match NHL?
Tony: yes, that would be fine
Piotr: what is the minimum odds for each bet?
Tony: There are no minimum odds in this promotion
Piotr: In the other that firms often they giving minimum odds 1.5 or 2.00
Piotr: ok great so I go to beting
Piotr: thx and bye
Tony: you&#39;re welcome
Tony: have a nice day

Czyli w skrucie.
15 razy obrot
nie ma minimum kursu
nie mozna stawiac dlugoterminowych zdazen chyba ani tenisu
NHL NBA i MLB oraz football jak najbardziej preferowane do stawiania zwlaszcza ze tutaj na forum mozna na te dyscypliny znalesc super typy.
Spytalem czy mozna postawic 50$ na singielka powiedzial ze bedzie ok.
Wiec pewnie 15 najblizszych kuponow moich bedzie po 50$ na jakies niziutkie kursy.

Oby sie dalo wyplacic pozniej te 50$.

S 0

sentinel

Użytkownik
LOL zdolny ten buk . Postawiłem na Arsenal, wchodzę na konto,a tu pisze mi, że przegrany zakład, bo w meczu padł wynik 1:1 :-D Trzeba pogadać z tymi lolkami.
EDIT: Już poprawili ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
wystarczy przeczytac to co pisza podczas przyznania bonusa pisali jak byk ze wyplata najwczesniej po 30 dniach

wlodi 0

wlodi

Użytkownik
LOL zdolny ten buk . Postawiłem na Arsenal, wchodzę na konto,a tu pisze mi, że przegrany zakład, bo w meczu padł wynik 1:1 :-D Trzeba pogadać z tymi lolkami.
Mam to samo. Napisali na live chacie ze poprawia ten blad tylko czasu potrzebuja

R 17

raul18

Użytkownik
wystarczy przeczytac to co pisza podczas przyznania bonusa pisali jak byk ze wyplata najwczesniej po 30 dniach
bardziej to zrouzmialem ze bonus bedzie aktywny przez 30 dni i jak nie zdolasz obrocic bonusa 15 razy w ciagu 30 dni to Ci przepada...No ale ja juz bonus obrocilem..teraz nastawie sobie przypomnienie zeby mi sie wlaczylo za miecha i sprobujemy wyplacic...

T 133

thorngal

Użytkownik
Panowie... no widzę, że warunki obrotu wciąż nie dla wszystkich są jasne... a przecież od jakiegoś już czasu w wielu podobnych promocjach buków z zachodniej półkuli stanowią standart... Pewnie że są nieciekawe... ale generalnie... klarowne...
- gramy tylko single (kurs dowolny, ale nie wolno grać tenisa),
- obrót 15 razy,
- 30 dni aktywności, czyli.. codziennie (bez dnia przerwy) należy złożyć przynajmniej jeden zakład (mninimalna stawka - 5 dolarów).
Ostatni warunek sprawia kłopot, ale jak się na początku trochę nabije.. da się pamiętać ???? Maksymalna wypłata to i tak tylko 50 dolarów, więc potem można już grać... byle co niemal... byle zagrać za tą piątkę... (no under/over np... i nietrudno kapitał utrzymać...).
Te 30 dni można zacząć liczyć w dowolnym momencie - niekoniecznie od dnia otrzymania bonusa... (któregoś dnia nie uda się postawić... trudno... trzeba/można zacząć od nowa...).

A 52

androlo

Użytkownik
dziwny bukmacher
ale..skoro daje dziwna promocje...obrot..50$ razy 15
no coz chyle czola ktym ktorym sie uda ugrac.......a propos przyjdzie i depozyt

mimo wszystko

powodzenia

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Heh, nie ma to jak pech.
Wczoraj wieczorem zagadałem o te 50$ i wybrałem zakład Over 191.5 pkt w meczu Boston Celtics - Memphis, miałem problemy z postawieniem, bo ja głupi nie zaznaczyłem &quot;use freeplay&quot; no i w końcu jak to zaznaczyłem pisało, że zmieniły się kursy i linia się podniosła do 192.5, i zgadnijcie ???? 105:87 = 192

P 0

piotrciuba

Użytkownik
hehe pech:/

AHa jeszcze jedna sprawa do tego bonusa:

PO postawieniu 50$ na na przyklad kurs 1.5 to wygrana jest wsumie 75$ ale odejmuja wtedy 50$ i zostawiaja ci 25 na gre. I tymi 25 trza obrocic wtedy 30razy bo jak 15razy 50$ czyli 30 razy 25$ chyba jasne.

M 0

maksiu78

Użytkownik
Stronka bardzo podobna do Betphoenix.. ????
Mam nadzieje,ze tylko graficznie.

Live dzis chyba ma wolne.
Dajcie znac,jesli ktos go jednak dzis złapie.

R 17

raul18

Użytkownik
hehe pech:/

AHa jeszcze jedna sprawa do tego bonusa:

PO postawieniu 50$ na na przyklad kurs 1.5 to wygrana jest wsumie 75$ ale odejmuja wtedy 50$ i zostawiaja ci 25 na gre. I tymi 25 trza obrocic wtedy 30razy bo jak 15razy 50$ czyli 30 razy 25$ chyba jasne.

A jak postawilem za 50$ i do wygrania mialem w sumei 125$ czyli na koncie zostalo mi 75$ to ile razy musze obrocic ?? BO jak narazie to juz obrocilem 15x50$ i mam na koncie ponad 400$..teraz pozostaje grac codziennie przez 30 dni po 5$ i wyplacic 50$..

Do góry Bottom