P
0
protoplast
Użytkownik
Jak tam się stawia? Chciałem postawić 50$ na Brazylię ale pisze coś tam : ,,LIne changed submit again" i dupa.
Ja zrobilem juz 750$ obrotu. Nie ma nic nowego w porownaniu z tym co było przed obrotem. Pewnie zlecenia wyplaty trzeba wysylac mailowo, ale jakos nie napalam sie zbytnio na jakakolwiek wyplate od nich.ja jestem dobrej myśli, gram już 8 dni i mam obrót 8x a na koncie po zagraniu dzisiejszego kuponu nawet jak nie wejdzie 100$, obrót sprawdzam pisząc na livechat ale gram tylko NBA z handi... zobaczymy co będzia jak wykonam obrót 15x czy odblokują wypłaty i czy wypłacą ???
Ja to samo obrot zrobiony juz na ponad 1000$, na konncie okolo 500$ i zostalo tylko grac codziennie po te 5-8$ na typ i liczyc ze cos wyplaca..Ja zrobilem juz 750$ obrotu. Nie ma nic nowego w porownaniu z tym co było przed obrotem. Pewnie zlecenia wyplaty trzeba wysylac mailowo, ale jakos nie napalam sie zbytnio na jakakolwiek wyplate od nich.
no właśnie w regulaminie pisze że trzeba grac systematycznie przez 30 dni i stawiac min. 5$ na kupon, także jeszcze mi brakuje bez dzisiejszego dnia 21 dni grania, pożyjemy zobaczymy jak wypłacą to ok jak nie to trudno, pobawic się można ????Ja zrobilem juz 750$ obrotu. Nie ma nic nowego w porownaniu z tym co było przed obrotem. Pewnie zlecenia wyplaty trzeba wysylac mailowo, ale jakos nie napalam sie zbytnio na jakakolwiek wyplate od nich.
ciezko zeby ktos wyplacal skoro promocja zaczynala sie bodajze niecaly miesiac temu a minimalny obrot to 30 dniMoze ktos cos wiecej napisac o tej nowej promocji 100$??
Probowal ktos od nich wyplacic jakies pieniadze z tej piewszej promocji 50$??
zrobili to akurat praktycznie 30 dnia od promocji wiec kiedy ludzie konczyli rzekomo obrotyTia, zaczęło się. Zmienili oprogramowanie i nie mogłem się zalogować. Po interwencji na chacie to się udało. Zalogowałem się i patrzę, że mam wyzerowane konto ... Znowu piszę do typów i napisali, że trzeba wpłacić 25 dolców, by wypłacić bonus. Ciekawe, bo ja na koncie widzę 0 to pewnie będzie wałek z tym wszystkim