S
8
sweetkokos
Użytkownik
jest to freebet na 100% . wiem go gralem;]
Jak masz NAZWA UŻYTKOWNIKA, STAN KONTA, W GRZE itd. to pod tym jest zakład prosty i zakład kombinacja, przełącz na kombinację i dopiero wtedy wybieraj mecze. Jeżeli chodzi o kursy to mam taki sam problem jak Ty.ja mam pytanie jak sie stawia kombnacyjne tak aby wliczalo w 1 kupon bo mi robi 3 kopony zamiast 1 ... np stawiam milan real sevilla to mi zrobilo tak 1 kupon milan real 2 real sevilla i 3 milan sevilla i po 2 nie mam kursow jak jest polska strona tylko na ang mam kursy..
Wiem wiem ale ja nie miałem w ogóle zakładów jak był polski język strony.. Już jest wszystko ok ????Jak masz NAZWA UŻYTKOWNIKA, STAN KONTA, W GRZE itd. to pod tym jest zakład prosty i zakład kombinacja, przełącz na kombinację i dopiero wtedy wybieraj mecze. Jeżeli chodzi o kursy to mam taki sam problem jak Ty.
Pogadaj na czacie. Odzywa się początkowo angielski support ale możesz poprosić o "polish support".dlaczego jak wpisuję hasło wychodzi błąd:
- hasło musi być alfanumeryczne
mimo, że wpisywałem na wszystkie sposoby, same litery, litery i cyfry, zmieniałem ilość i cyfr i liczb (oczywiście tak żeby było 8-12 znaków)
ktoś wie o co może chodzić??