>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BetCRIS- 100% do 100pln/usd/eur

S 0

sheva07

Użytkownik
No a jak to jest z obrotem? Bo kolega Zwierzakus coś tam wspominał że ponoć obrót liczy się tylko z wygranych kuponów! Czy to prawda? A po jakim czasie dostajesz freebet?

S 8

sweetkokos

Użytkownik
ja dostalem freebeta jak napisalem im o nim na czacie. niestety czat po angielsku;] choc ja dogadalem sie z pomoca tlumacza z netu;d

Z 0

zaglebiak-24629

Użytkownik
Zostało mi do wykonania niewiele obrotu a trochę euro udało się na koncie zgromadzić.
Czy trzeba jakoś weryfikować u nich konto żeby z wypłata nie było problemów. Wolał bym im powysyłać potrzebne dokumenty przed wypłatą niż później czekać na kase ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat.
Mam ktoś jakieś rozeznanie w tym temacie?

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Na stronie jest napisane, że jest 100% pierwszego depozytu. Więc w końcu to jak jest? Ktoś dostał i skorzystał no i czy wypłacił ???? ?
Ja miałem kiedyś w http://www.iberosports.com konto potem ten buk umarł zabierając mi 190EURO które zrobiłem za rejestracje bo dawali 10E. A potem okazało się że betcris przejął tą firmę i wypłacił. Wtedy to konto miałem na tatę. No i nie wiem czy rezykować. Niby niegdy tam się nie rejestrowałem :?

Jakieś opinie... ?

K 18

klakson

Użytkownik
Czemu jak biore polski jezyk to nie ma zakladow i w ogole jak sie stawia kombinacyjne ? Bo jak wziolem 3 zdarzenia i postawilem 5 zl to jakis dziwnie mi zrobilo 3 kupony....

simons 646

simons

Forum VIP
To w koncu dostaje sie 100% freebet czy to jest kaska &quot;bonusowa&quot; ?
I mozna polaczyc 100% i 20% przy pierwszej wplacie ? ????

K 0

karpiu1234

Użytkownik
1. Zarejestruj się na stronie BetCris.
2. Wpłać depozyt w wysokości 100€/£/$ (nie mniej, nie więcej) na konto gracza, używając kodu: BetCRIS100
Stawka freebetu jest niewypłacalna, do konta dopisany nam zostanie tylko zysk.
Przykład: 100€ (freebet) x 2.3 (kurs) = 230€ wygrana, czysty zysk 130 (230-100)Freebet nie ma wytycznych co do kursu. Pieniędzmi jako Freeplay, możesz dysponować dowolnie, np. postawić 5 zakładów po 20€.
W celu zlecenia wypłaty, suma depozytu musi zostać obrócona przynajmniej 5 razy przy stawkach nie mniejszych niż 1.5, a nie większych niż 4.0.
Dla nowych graczy BetCris. Depozyt: MoneyBookers, Neteller, Click2Pay, karta kredytowa, przelew bankowy.
Wypłat dokonujmy w piątki (wówczas są one zwolnione z opłat).
Potwierdzam te informacje, sam tam gralem i buk wyplacalny zreszta jest to dobra firma tylko ze obstawianie niskich kursow nie ma sensu bo obrot bedziemy robic bardzo dlugo...
pozdrawiam, jak ktos chce cos zapytac to pisac tu ????

K 18

klakson

Użytkownik
ja mam pytanie jak sie stawia kombnacyjne tak aby wliczalo w 1 kupon bo mi robi 3 kopony zamiast 1 ... np stawiam milan real sevilla to mi zrobilo tak 1 kupon milan real 2 real sevilla i 3 milan sevilla i po 2 nie mam kursow jak jest polska strona tylko na ang mam kursy..

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
ja mam pytanie jak sie stawia kombnacyjne tak aby wliczalo w 1 kupon bo mi robi 3 kopony zamiast 1 ... np stawiam milan real sevilla to mi zrobilo tak 1 kupon milan real 2 real sevilla i 3 milan sevilla i po 2 nie mam kursow jak jest polska strona tylko na ang mam kursy..
Jak masz NAZWA UŻYTKOWNIKA, STAN KONTA, W GRZE itd. to pod tym jest zakład prosty i zakład kombinacja, przełącz na kombinację i dopiero wtedy wybieraj mecze. Jeżeli chodzi o kursy to mam taki sam problem jak Ty.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
No możecie sobie zmienić kursy, po prawej stronie zmieniacie na DECIMAL. Jak nie jesteście zalogowani to zawsze standardowo są kursy amerykańskie.

K 18

klakson

Użytkownik
Jak masz NAZWA UŻYTKOWNIKA, STAN KONTA, W GRZE itd. to pod tym jest zakład prosty i zakład kombinacja, przełącz na kombinację i dopiero wtedy wybieraj mecze. Jeżeli chodzi o kursy to mam taki sam problem jak Ty.
Wiem wiem ale ja nie miałem w ogóle zakładów jak był polski język strony.. Już jest wszystko ok ????

A 0

a-rod

Użytkownik
dlaczego jak wpisuję hasło wychodzi błąd:
- hasło musi być alfanumeryczne
mimo, że wpisywałem na wszystkie sposoby, same litery, litery i cyfry, zmieniałem ilość i cyfr i liczb (oczywiście tak żeby było 8-12 znaków)
ktoś wie o co może chodzić??

vader 2,8K

vader

Forum VIP
dlaczego jak wpisuję hasło wychodzi błąd:
- hasło musi być alfanumeryczne
mimo, że wpisywałem na wszystkie sposoby, same litery, litery i cyfry, zmieniałem ilość i cyfr i liczb (oczywiście tak żeby było 8-12 znaków)
ktoś wie o co może chodzić??
Pogadaj na czacie. Odzywa się początkowo angielski support ale możesz poprosić o &quot;polish support&quot;.
Ja nie mam takich problemów. Hasło mam złożone z liter i cyfr.

A 0

a-rod

Użytkownik
Ale żeby włączyć czat trzeba być chyba zarejestrowanym nie? A mi błąd ukazuje się w trakcie rejestracji.
p.s. czy angielski, czy polski akurat mi bez różnicy.:jezora:

Do góry Bottom