>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BetCRIS- 100% do 100pln/usd/eur

ester 87

ester

Użytkownik
Nie przesadzajcie z tym narzekaniem, wcale nie są takie złe te warunki. Obrót 5x depozytem i raz freebetem (czyli po prostu zagranie go), czyli łącznie 6 razy wpłaconą stawką BEZ kursu minimalnego. Gdzie znajdziecie lepsze warunki obrotu? Np. na expekt 3x po kursie 1,5 bonus + depozyt (czyli inaczej mówiąc 6x stawka wpłacona), bet365 5x po kursie 2 bonus + depozyt (czyli 10x) i tak dalej... Nie jest taki zły ten bonus, szkoda tylko że to freebet, a nie 100%.

Z 65,8K

zwierzakus

Użytkownik
No właśnie-musisz obrócic 5 razy depozytem żeby dostac 1 freebet...Paranoja.Dla porównania-na Centrebecie stawiałes zakład i dostawałes freebetaa na boylesports.com jest podobne promo tyle że 50 funtów/euro(Czyli wpłacasz 50 stawiasz,dostajesz 50 freebeta beż żadnyhc obrotów).Tyle że w tym ostatnim można tylko przelewem bankowym i nie wiem
jak wyjdzie to przewalutowywanie...Ale z dwojga złego wole troche stracic niz obracac.????

ester 87

ester

Użytkownik
Jeśli dobrze rozumiem tą promocję to freebeta dostajesz od razu po wpłacie depozytu, nic nie musisz obracać. Czyli tak samo jak w centrebet, z tym, że jeśli dobrze pamiętam w centrebet trzeba było dokonać potem 5-krotnego obrotu po kursie 1.8, tu możesz obracać nawet po 1.01, więc sam oceń gdzie lepsza promocja...

Z 65,8K

zwierzakus

Użytkownik
W centrebecie nic nie trzeba było obracac(przynajmniej ja nie musialem,wpłaciłem zakład za moją wpłate przegrałem postawiłem freebeta,wygrałem wypłciłem i już).W Boylesporcie tak samo...Chociaż ten obrót po jakimkolwiek kursie jest OK i daje sie tochyba łatwo zrobic-zresztą jutro zadzwonie na polską infolinie i sie wszystkiego dopytam i wtedy napisze co i jak...

zomber 9

zomber

Użytkownik
mam pytanie po co wpłacacie kasę do bukmacherów
żeby zgarnąć bonus i wypłacić czy po to aby grać i wygrać większą sumę
problem z obrotem jaki
jak byś wpłacił jeden z drugim w innym buku w którym wcześniej dostałeś bonus tym razem byś już go nie dostał
i co obstawiłbyś jeden kupon i wypłacił czy grał dłuższy czas
pewnie to drugie więc można powiedzieć że zwykłe depozyty też obracamy
i po co cały ten problem

Z 65,8K

zwierzakus

Użytkownik
Do takich bukmacherów wpłacam,żeby dostac bonus i już naogół u nich nie gram,bo np. nie mam żadnej pewności czy przy wiekszej wypłacie nie będzie problemów.
A do sprawdzonych przeze mnie oczywiscie że wpłacam i gram żeby wygrac jak najwięcej...

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Akurat ten bukmacher to nie jest firma znikąd. Od niedawna mają stronę w języku polskim, ale porównywać go można do pinnacle, will hila i innych tak renomowanych firm. Więc o swoje pieniądze nie ma co się w nim martwić

J 3,9K

jacques

Forum VIP
W regulaminie jest zapis że można otrzymać 100 $ / 100 funtów / 100 euro lub 100 lokalnej waluty. Czy ktoś próbował dostać np. 100 funtów bonusu czy Polacy muszą grać w PLN i tylko 100 złotych wchodzi w grę ?

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Rafaello a z MB wplacales?? i jak tam sie gra i jakbys mogl to napisz jeszcze czy ten bonus jest taki sam jak w bet365 czyli gdy postawisz 100 euro (w Twoim przypadku 100 funtow) to wtedy grasz za bonusa czy jak ??
pozdro

R 86

ruggiero

Użytkownik
nie rozumiem teago obrotu i w ogole wplacilem 100 zł i dostalem 100 free playe co mam zrobic aby spelnic warunki obrotu ?? przy obstawianiu nie mam wyboru zwykluch pieniedzy i tych free play

R 86

ruggiero

Użytkownik
nie rozumiem teago obrotu i w ogole wplacilem 100 zł i dostalem 100 free playe co mam zrobic aby spelnic warunki obrotu ?? przy obstawianiu nie mam wyboru zwykluch pieniedzy i tych free play

mi gosciu na live chacie napisal ze stawiam 100 na jakis mecz, potem 100 freeplay na jakis mecz i wtedy moge wyplacac jest to po prostu freebet to co wygramy z tych 100 free play to chyba wygraa sie dopisuje do konta gracz i jest git

K 0

karpiu1234

Użytkownik
odp e-mailowa od nich :
Witam
Wszystko odbywa się na zasadzie podwojenia depozytu.Jeżeli zdeponuje Pan 100 Euro,Funtów bądź Dolarów otrzyma Pan od nas 100 Euro,Funtów bądź Dolarów tak zwanych darmowych pieniądzy którymi będzie Pan musiał obrócić 5 x.Po 5-krotnym obrocie oczywiście może Pan wypłacić pieniądze.
Pozdrawiamy Obsługa Klienta
to ja juz tego nie rozumie , kazdy mowi co innego... bardzo bym prosil osoby ktore juz tam graly badz graja o wytlumaczenie tego...
pozdrawiam

S 0

sheva07

Użytkownik
Wcześniej ktoś napisał że do obrotu wchodzą tylko wygrane zakłady!! :| czy to prawda?? Jesli tak to w ogóle szkoda czasu na taki buk. I w końcu mógłby ktoś wreszcie sprecyzować czy to jest freebet czy bonus?

Do góry Bottom