>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BetClick - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
Z 0

zecior

Użytkownik
dzieki ziomus :spokodfhgfh: ;) a jeszcze jedno pytanie bo pisze ze 55zl do wykorzystania , jak je wykorzystac ? bo zasiliłem konto puscilem 2 kupony z czego 1 siadl drugi nie ale kasa jakos mi sie nie zwraca ocb ?:zoltakartka:

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
może pierwszy zakład który zawarłeś wszedł (rozliczony wygrany) a drugi nie wszedł( a oni zwracają tylko za pierwszy zakład &quot;przegrany&quot;), zobacz który pierwszy obstawiałeś, czy wygrany czy przegrany ????

btw. też się przymierzam założyć tam konto dla tego zakładu bez ryzyka.

Z 0

zecior

Użytkownik
mialem na kuponie 5 meczy wszystkie mi siadły oprócz jednego ktory zostal przerrwany ???? i czytajac w regulaminie wychodzi na to ze kupon nie wazny czyli porazka czemu tak jest ?;/

J 0

jurwittrans

Użytkownik
mialem na kuponie 5 meczy wszystkie mi siadły oprócz jednego ktory zostal przerrwany ???? i czytajac w regulaminie wychodzi na to ze kupon nie wazny czyli porazka czemu tak jest ?;/
Jesli mecz zostal przerwany a dokonczenia nie ma w ciagu 72h to rozliczyli po kursie 1.00. Czyli kupon wygrany

princeas 11

princeas

Użytkownik
pięknie ślicznie, moze oferta niezbyt bogata, ale da sie wybrać co nie co. a kaska szybko na koncie, zlecenie w sobote, a w poniedziałek na koncie. chwalić!

crowned 10

crowned

Użytkownik
Witam,
Po przeczytaniu regulaminu promocji &quot;Zakład bez ryzyka&quot; mam jedną wątpliwość. Czy postawiony zakład może być AKO? Czy tylko single.
3 punkt regulaminu mówi: &quot;(...)pierwszy zakład musi być postawiony na zdarzenia, które posiadają min. 3 możliwe wyniki(...)&quot; czyli rozumiem, że skoro jest użyta liczba mnoga, to może być AKO, prawda? :p
I jeszcze jedno pytanie: podpórki są liczone jako 3-drogowy wynik, tak?

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
JA wczoraj w dramatycznych okolicznościach trafiłem AKO 18,11 postawiłem oczywiście za 55 zł korzystając z tej promocji cash back. Po ostatnim meczu na kuponie (Newcastle -
Huddersfield, do tego czasu nie wiem jak to zrobili przegrywajac 1-3 wygrać 4-3) byłem miło zaskoczony gdyż środki były dosłownie dostępne po około 2 minutach !. Nie mogłem jednak wypłacić bo nie pamiętałem hasła kontrolnego. I tutaj drugi raz się zdziwiłem gdyż dochodziła 23 a odpowiedzi z supportu przychodziły w mniej niż 5 min. Po weryfikacji dokumentów od razu podali mi odpowiedź na to pytanie, i wypłata wczoraj została zlecona na mbank. Teraz mam nadzieje że mnie miło zaskoczą i do jutra kasa dojdzie na konto ????

R 0

radek12345

Użytkownik
Ta firma jest super! Polecam ją jak najbardziej, zero problemów. Wpłaty w 15 min. z wypłatami też bez problemu sporo już wypłaciłem i z żadną nie było problemu, a kontakt..? Bez zarzutów wysłałem sporo maili i na każdy dostałem super odp. do 24 godzin. Zazwyczaj od 15min - 2 h.
Jakby ktoś chciałby się tu zapisać, niech śmiało napisze do mnie w sprawie pytań, pomogę wszystkim ????

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Witam,

Po przeczytaniu regulaminu promocji &quot;Zakład bez ryzyka&quot; mam jedną wątpliwość. Czy postawiony zakład może być AKO? Czy tylko single.

3 punkt regulaminu mówi: &quot;(...)pierwszy zakład musi być postawiony na zdarzenia, które posiadają min. 3 możliwe wyniki(...)&quot; czyli rozumiem, że skoro jest użyta liczba mnoga, to może być AKO, prawda? :p

I jeszcze jedno pytanie: podpórki są liczone jako 3-drogowy wynik, tak?
Jesli chodzi o podporki to zalezy;
- jesli sa opcje 1X, X2, 12 to jest zaklad trzydrogowy
- jezeli sa opcje 1X i X2 to dwudrogowy.

Sprawdzilem pierwszy lepszy mecz i jest ta pierwsza sytuacja na betclicu wiec trzydrogowe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom