>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BetClick - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
kondor 28

kondor

Użytkownik
Te promocje dawane indywidaulnie przez betclick są moim subiektywnym zdaniem najlepsze w sieci. Minimalny obrot a 50zł za darmo piechotą nie chodzi , jak dla niektórych rzecz jasna, ja z tych promocji zawsze korzystam

golden 0

golden

Użytkownik
Jakie 50 zł? Jeśli chodzi Ci o tą promocję to z tego co się orientuję była ona tylko dla wybranych, więc jeśli nie dostałeś nic na maila to nie byłeś nią objęty.

tom26 0

tom26

Użytkownik
Wczoraj dostałem e-mail , że nie skorzystałem jeszcze z promocji darmowych 50zł i że mam czas do 1 listopada.
A jeśli w zakładce &quot;moje bonusy&quot; mam wpisane:
Moje oczekujące bonusy

Cashback 80,00 zł dla następnego zakładu.
czyli mogę z tego skorzystać?

Z 0

zlotymarcin

Użytkownik
mam konto w betclik i mam jakież śmieszne limity na zakład. Nie mogę postawić więcej niż 100 zł na zakład a na niektóre 20 zł to max. Macie jakieś limity czy mnie tylko buk ogranicza?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Ja właśnie się dziwię, że mi jeszcze nie dali, bo trochę tych zakładów u nich wygrałem. Jaki masz bilans? Dużo u nich wygrałeś już?

szeryf84 0

szeryf84

Użytkownik
Ja wlasnie u nich za duzo wyciagnalem w stosunku do wplaconej juz kwoty ;) Wiec bonusu sie nie spodziewam... Propozycje typowania udzial w jakims smiesznym pokerze jak najbardziej, ale przewaznie jest tak ze jak masz u buka zdecydowany plus w bilansie takich ofert Ci nie przysla ;P

sircoen 0

sircoen

Użytkownik
Rozliczono mi ewidentnie wygrany kupon jako przegrany (nawet nie wpisali wyniku zdarzenia, po prostu przenieśli do strefy przegranych zakładów i kasa wyparowała). Kłopoty techniczne wg &quot;wspaniałego i uczynnego&quot; supportu polskiego, trwają już 6 dni i tyle w temacie.
Co do Betclica, rewelacji nie ma, są o wiele lepsi bukmacherzy z sensownie działającym supportem i jakimś wewnętrznym porządkiem. NIE POLECAM
Edit- Napisałem posta i jak za dotknięciem magicznej różdżki, po tygodniu czekania rozliczyli mi pozytywnie kupon. Szybkość porażająca
&quot;+&quot; że mimo wszystko skończyło się tak jak trzeba

S 8

sweetkokos

Użytkownik
tez nie polecam. chyba najgorszy u jakiego gralem. jak to ze mieli &quot;problemy techniczne&quot; i ludzie na wyplate czekali po miesiac czasu mozna im darowac to kolejnych sztuczek w zadnym wypadki. wysylaja inddywidualne maile z promocja a pozniej nawet nie wiedza do kogo je wysylali. wiecej do nich nie wplace. wam radze zrobic to samo bo kiedy cos sensownego wygracie a nie wyplacicie.
2/10

dawio 0

dawio

Użytkownik
Mam pytanko do tej promocji 55zł. Założyłem już konto, ale jeszcze nie wpłaciłem nic kasy.
Jeśli wpłacę np. 20zł i obstawie jakiś zakład wielokrotny np. kurs 5
[kurs] 5 x 20zł [stawka] = 100zł ew. wygranej

Jeśli poszczęści mi się i wygram te 100zł, to co muszę jeszcze zrobić aby móc całość lub jakąś kwotę? (minimalna chyba 30zł)
-od razu mogę wypłacić np. 50zł czy muszę jeszcze jakoś obracać tą kasę?

Jeśli w ten sam zakład mi nie wejdzie, to dostane zwrot 20zł i zaczynam jakby od nowa (ale juz bez promocji)
&quot;Aby otrzymać zwrot w przypadku przegranej, pierwszy zakład musi być postawiony na zdarzenia, które posiadają min. 3 możliwe wyniki (np. mecz piłkarski – wygrana/przegrana/remis) po dowolnych kursach. Warunek ten nie dotyczy zakładów wielokrotnych. Zakłady BetClic14 nie są objęte tą ofertą&quot;

Czyli jeżeli przegrywam te 20zł to oddają mi je i mogę obstawiać nowe zakłady i w przypadku wygranej wypłacić normalnie kaskę?

Ostatnie pytanie ;p
Jeśli wpłacę sobie 20zł i np. gram stawka 5zł - kurs 5 = 25zł, wiec stan mojego konta teraz wynosi 40zł, czy w takim razie mogę wypłacić np. 30zł czy muszę &#39;obrócić&#39; całą wpłaconą kwotą?

Jestem początkujący, a własciwie zaczynam na bukach, wiec nie smiejcie sie z tych pytan ;p

z góry dzięki za wszystkie odp ;)

kondor 28

kondor

Użytkownik
Jesli wygrasz owy zaklad wielokrotny te ew.100pln to calosc lub min.30pln mozesz wyplacic od razu.Jesli Ci nie wejdzie i otrzymasz zwrot stawki 20pln, grajac stawka 5pln i wygrywajac ako 40 mozesz to juz takze wyplacic.

dawio 0

dawio

Użytkownik
Dzięki ;)

&#39;grajac stawka 5pln i wygrywajac ako 40 mozesz to juz takze wyplacic.&#39;
Czytam regulamin i nie mogę nic znaleźć o jakiś zasadach co mam zrobić z tą zwróconą kasą, żeby ją móc wypłacić?
&quot;5. Wypłata zwrotu może być dokonana TYLKO na to samo konto lub kartę płatniczą, z których dokonano depozytu. Konto lub karta muszą być własnością gracza. NIE MA MOŻLIWOŚCI wypłaty zwrotu za przegrany zakład na konto bankowe lub kartę płatniczą / kredytową osoby trzeciej.&quot;

Czyli wynika z tego, że jeśli przegram zakład (postawie te 55zł) oni zwrócą mi 55zł i mogę odrazu wypłacić je na konto bankowe, bez jakiegokolwiek obracania?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom