>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclick 20PLN freebet + 100% do 60PLN

D 319

defox

Użytkownik
Obróciłem 5E 3x, mam 22Euro i maksymalnie do wypłaty 7. WTF?! Pisałem do supportu, ale oni odpisują ciągle to samo tzn żebym obrócił 3x bonusem.

edit: w końcu normalna odpowiedź:
Na Twoim koncie wciąż widnieje kwota 11.32 euro orzeznaczona do obrotu. Poobróceniu tej kwoty będziesz mógł dokonać wypłaty całości środków

Czyli coś nie tak z tym obrotem.

W 0

warrez

Użytkownik
Też miałem podobną sytuację i chcieli bym obrócił jeszcze 1,66euro. Teraz mam 45juro i zleciłem wypłate. świetna promocja!

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
jak sie nie da skoro wszedzie sie reklamuja sie ze sie da!
może masz walute konta w euro i wtedy się nie da przelewami 24 też tak miałem, wtedy musisz napisać do nich, żeby ci zamkneli konto i otworzyć drugie w pln

S 11

support75

Użytkownik
może masz walute konta w euro i wtedy się nie da przelewami 24 też tak miałem, wtedy musisz napisać do nich, żeby ci zamkneli konto i otworzyć drugie w pln
no mam konto w euro.
dzieki za odpowiedz widac support z betclick jest daremny bo caly czas wmawiali mi ze mam przegladarke blokujace wyskakujace okna badz ze mam wyczyscic ciasteczka.

D 319

defox

Użytkownik
a ja nie mogę grać więcej niż jednego spotkania na kuponie. W ogóle nie mogłem potwierdzić kuponu ale dopiero po przełączeniu poziomu pomocy online na &quot;początkujący&quot; mogę. Ale tylko single:/ Też tak macie? Pisałem do nich to każą ciasteczka wyczyścić. Mówiłem, że nie pomaga to kazali jakiś numer skopiować i wysłać. Wysłałem i nic..

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Robiles depozyt kiedykolwiek u nich? W regulaminie jest taki zapis ze jesli sie nie zrobilo pierwszego depozytu to nie mozna grac akumulatorow za bonusy jedynie single

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
&quot;potwierdzenie niemożliwe: Twój wielokrotny zakład musi mieć przynajmniej dwa zakłady i jedną stawkę.&quot;
Gdy chce postawić kupon cos takiego mi wyskuje? o co chodzi?

bax33 0

bax33

Użytkownik
norma, mi też takie coś się pojawia, ale wpisuje kwote na zakład i klik! bez problmu zakład postawiony.
Wie ktoś co z tym obrotem? Dopiero pare godzin temu wpłaciłem 12euro n, ale dopiero teraz doczytałem że obrót musi być dzisiaj do północy a na pewno nie zdążę. odejmą mi bonus?

R 0

ruchman

Użytkownik
Da sie zrobic wplate na poczcie? Bo ja wplacalem przez Przelewy24. A teraz sobie patrze ze przy wplacie trzeba podac numer konta z ktorego chce se wplacic.

Do góry Bottom