>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclick 20PLN freebet + 100% do 60PLN

D 319

defox

Użytkownik
To jest normalny free bet czyli stawka będzie odejmowana czy kasa na zakłady? Bo widzę, że nie trzeba od razu stawiac 5E.
I jest tam wyjaśnienie freebeta:
Free bet : Zaoferujemy Ci określoną kwotę na postawienie zakładów.\
Pytam bo zawsze przegrywałem i nie wiem.

celahim 4

celahim

Użytkownik
Wie ktos, czy zeby te 60 zl bonusu dostac, mozna wlacac przez mb? Bo nie widze na ich stronie nigdzie info o tej promocji
Ogolnie spoko promocja. 3 x obrot po kursie 1,2 to jak rozdawanie piedziedzy za darmo. nic, tylko sie cieszyc ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
free bet to jest darmowy zakład nie bonus i nie darmowa kasa na ta kwote jezeli trafisz np Ako :10.0 za 20 złotych to wygrywasz (200 - 20 z freebet)

Co do powyższych wypowiedzi to nalezy sie zgodzic ze mają słabą oferte na bezposrednie spotkania w hokeju zauwazylem tylko 1X2 i moneyline no ale jak dają 20 zeta za freeko no to czemu nie wykorzystac bonusik tez zły nie jest mozna postawic jakies dwie rodzynki po dobrych kursach i wypłacic ????

Oni chyba wykluczają z promocji MB tak było przynajmniej przy 1 depozycie

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Wie ktos, czy zeby te 60 zl bonusu dostac, mozna wlacac przez mb? Bo nie widze na ich stronie nigdzie info o tej promocji
Ogolnie spoko promocja. 3 x obrot po kursie 1,2 to jak rozdawanie piedziedzy za darmo. nic, tylko sie cieszyc ????
Nie mozna.
UWAGA Depozyty za pomocą Moneybookers są wykluczone ze wszelkich promocji !!! Cytat ze strony depozytu poprzez MB na samym dole.
Sprawdzajcie konta, bo ja np. postawilem juz pierwszy freebet a teraz dostalem drugi. Chyba jakis blad.

R 125

roger12

Użytkownik
hehe rozmawiałem z supportem szybka obsługa i powiedzieli mi żebym sie nie martwił że dziś nic nie otrzymałem bo jutro druga grupa dostanie free bety i w niedziele następna ????

M 0

mate1212

Użytkownik
Obstawilem te 20 zl freebeta po kursie 5,38 .
Wygralem 107,60 zł .

No i niby potrzebny jest obrot,jednak dalem na wyplaty i jest :

Maksymalna kwota wypłaty 94,27 zł
107,60-20=87,6

Wiec o co w tym chodzi?

A 0

artix

Użytkownik
Najlepiej jak sie wypowiadaja ludzie nie majacy pojecia o czym mowia. To nie jest zaden freebet, jak w innych bukach, tylko bon towarowy z okazji świąt. Stawiasz 20zł po kursie 2.0 i masz 40zł na koncie. Nic nie odejmują. A to że go tak nazwali, to tylko wprowadza zamieszanie.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
No ale sie tak nie bulwersuj w mailu napisali Freebet to wszyscy go traktują jako freebet, jakby w kazdej promocji doszukiwac sie ze freebet to nie freebet a bonus to co innego to można by było ...

K 18

klakson

Użytkownik
nie zostanie wam odcięte od konta te 5 euro.. juz była raz taka promocja i nie odcinali 5 euro wiec nie wiem co wy tutaj kminicie ...

simons 646

simons

Forum VIP
Mozna powiedziec, ze wniosek z tego taki ze warto obracac bonusy i wyplacac zaraz ... bo z tego co rozumiem i zauwazylem u siebie jak sie ma kase na koncie nie daja bonusow ... a chyba nikt nie pogardzi darmowymi 20 pln ????
EDIT:
I dolaczam pytanie. Myslicie ze jak z 20 pln zrobie 60 (zrobie regulaminowo obrot) wyplace i wplace bede mial na koncie 120 ... wlasciwie ZA FREE ???? czy sie czegos przyczepia itp ?

W 0

warrez

Użytkownik
Nie da się, tylko normalnym 3 dniowym przelewem bankowym możesz...Ja wpłaciłem w czwartek i jeszcze nie mam kasky. A do 26 obrót trza dokonać ponoć...

Do góry Bottom