>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Betclick 20PLN freebet + 100% do 60PLN

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Betclick rozdaje 20 złotych freebeta do tego dokładają 100% do 60 PLN bonusa od wpłaty,
Promo zapewne dla wybranych zaloguj sie i sprawdz czy na koncie masz dodane 20 złotych.

PROMO WAŻNE DO 26 listopada

W 3

wakabajaszi-genzo

Użytkownik
bonus tylko dla tych co wplacali jzu tam chajs
cała wygrana z freebeta jest dopisywana bynajmniej tak bylo jak dawaji 12PLN ostatnio
obrot standardowo 3 razy po kursie min 1.2 na zakladach trzydrogowych np hokej p. nozna etc... granie 1X X2 nie wlicza sie do obrotu
niewiem tylko czy trzeba zagrac za 20PLN czy mozna np 2x po 10PLN??

W 3

wakabajaszi-genzo

Użytkownik
takie cos mi napisali
Możesz zagrać 2 razy po 10zł. Bonus musi zostać obrócony do 26.11 na warunkach podanych ponizej. Wtedy będziesz mógł go wypłacić.
Warunki obrotu bonusem, aby móc go wypłacić to:
- trzykrotny obrót,
- kurs zdarzeń minimalnie 1,20
- zakład, który może zostać rozliczony na trzy różne sposoby (np. 1 lub X lub 2)

endriu 361

endriu

Forum VIP
potwierdzam także dostałem meila i 20zł na konto, jeszcze może dziś lub najdalej jutro wpłacam 60pln ???? ja nie wiem, ale jak dla mnie, to betclick jest najlepszym bukmacherem jeśli chodzi o szybkość wypłat, i różnego rodzaju bonusy, czego brakuje w np. bet365 !
edit: depo już zrobione, i łącznie z 0zł mam 140zł ... ????

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
A z tym bonusem 100% to jest tak że tylko wpłacam kasę i oni mi go automatycznie dopisują czy trzeba jakieś maile wysyłać, a co z obrotem tego bonusa(100% od depozytu)????? pozdro

endriu 361

endriu

Forum VIP
A z tym bonusem 100% to jest tak że tylko wpłacam kasę i oni mi go automatycznie dopisują czy trzeba jakieś maile wysyłać, a co z obrotem tego bonusa(100% od depozytu)????? pozdro
właśnie napisałem meila drugiego, bo sam nie wiem

w pierwszym napisali mi tak samo jak koledze wyżej:

obrót 3x

kursy powyżej 1.20

mecze z 3 możliwymi wynikami np. 1x2

bonus masz od razu po depo, przed chwilką zrobiłem 60zł i mam już 140zł

bo freebet 20zł + depo 60zł + bonus od depo 60zł :spokodfhgfh:

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
tez dostałem 20 zł freebecika

betclick jest niezły lubie ich z tego poprzedniego frebeta 12zł i bonusa za polecenie trafiłem kupon na uefa 1564 zł

mało tego po tym dostałem email, że dostane bonus od wpłaty 350 zł

teraz też taśme puszcze na wekend, a może sie uda i wpłace 60zł, bo obrót praktycznie najprostszy z możliwych

endriu 361

endriu

Forum VIP
obrót bonusem 60zł od depo i freebet 20zł ma takie same warunki ...
obrót 3x
minimalny kurs 1.20
mecze z 3 możliwymi wynikami, np. 1x2

czyli warunki nie są zbyt skomplikowane, i nawet taki typer jak ja jeśli chodzi o 1x2 bo specjalizuję się w overach 1.5 powinien dać radę ????

R 125

roger12

Użytkownik
hehehe o LOL ja dopiero 2 tak naprawde dostałem napisał do nich z zapytańiem czy to dla wszytskich promo czy jak oni mi odpisali że dla tych co bardzo dawno zagladali na ich serwis a po wypowiedziach ludzi widze zo niektórzy otrzymali co mieli kasy 4-5 miesiecy temu a ja ostatnio dostałem w lipcu :p

staszi 0

staszi

Użytkownik
wszystko jest przecież....
Co jest ? Hokeja norweskiego, dunskiego nie bylo, pucharow w kosza nie bylo (kobiety), o polskiej lidze nie wspomne. Nie mowie tez o innych rodzajach zakladow, przede wszyskim handi, ktore czesto grywam..., ale eot

Do góry Bottom