>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclic - zakład bez ryzyka do 100zł (oferta bez obrotu)

M 3

mzajac95

Użytkownik
Dodam tylko, że to według betclic jedyny punkt regulaminu który został złamany, bo reszta punktów regulaminu nie zostala złamana, w ogole to podobno nowa zagrywka, dzwonią do kobiet po kilku dniach i wypytują jakie mecze zagrały, nie wie - nie ma wypłaty wygranej

K 77

koshinhoo

Użytkownik
Witam, postanowiłem zawrzeć zakład na betclicu. Nie wziąłem pod uwagę punktu 2 i 3, które brzmią:
2.Aby skorzystać z tej oferty bukmacherskiej, musisz być nowym użytkownikiem oraz musisz dokonać pierwszego depozytu za pomocą karty płatniczej lub wpłaty z konta bankowego. Możesz także skorzystać z opcji natychmiastowego przelewu - Przelewy24 lub metody wpłat Trustly i DotPay.
3. Wpłaty za pomocą portfeli elektronicznych (e-wallets) takich jak Neteller, Skrill oraz Paysafe Card będą wyłączone z tej oferty.

Dokonałem przelewu przez skrilla, od razu więc napisałem do nich, czy mam aktywny bonus. Napisali mi, że tak i powinienem dostać zwrot od razu po zakończonym zakładzie. Proszę o szybką pomoc !

D 224

dboniem

Użytkownik
lepiej się upewnić i napisać im wprost, że nie dopatrzyłeś i ewentualnie poprosić o wycofanie zakładu, może przystaną na to

A 861

amigo007

Użytkownik
Koshinhoo na tym supporcie nie bardzo można polegać. Bo co innego powie ci support, a co innego jak przyjdzie do zwrotu pieniędzy. Niestety licz się z tym, że na 90% zwrotu nie dostaniesz.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
A u mnie takie jaja że postawiłem na over 0.5 gola w mecz z Legią i na zakładzie wyszedł mi under 0.5 gola , zakład został rozliczony jako przegrany pomimo tego iż Pół godziny przed meczem interweniowałem na Supporcie. Jaj ten Bukmacher, mieliście taką sytuację , przeszło mi 180 zł obok nosa bo resztę spotkań była wygrana ....Napisałem znów do Supportu i czekam aż coś z tym zrobią.

K 77

koshinhoo

Użytkownik
Witam, postanowiłem zawrzeć zakład na betclicu. Nie wziąłem pod uwagę punktu 2 i 3, które brzmią:
2.Aby skorzystać z tej oferty bukmacherskiej, musisz być nowym użytkownikiem oraz musisz dokonać pierwszego depozytu za pomocą karty płatniczej lub wpłaty z konta bankowego. Możesz także skorzystać z opcji natychmiastowego przelewu - Przelewy24 lub metody wpłat Trustly i DotPay.
3. Wpłaty za pomocą portfeli elektronicznych (e-wallets) takich jak Neteller, Skrill oraz Paysafe Card będą wyłączone z tej oferty.

Dokonałem przelewu przez skrilla, od razu więc napisałem do nich, czy mam aktywny bonus. Napisali mi, że tak i powinienem dostać zwrot od razu po zakończonym zakładzie. Proszę o szybką pomoc !
Na szczęście wypłacili. Zakład na monaco swoją drogą. Szkoda, że nie mogłem meczu oglądać ^^

Do góry Bottom