>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclic - zakład bez ryzyka do 100zł (oferta bez obrotu)

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Witam. Postawiłem pierwszy zakład z telefonu bez ryzyka do 40 zł i przegrałem, teraz czekam na zwrot. Aby wypłacić tą stawke trzeba obrócić ją 6-krotnie z kursem minimalnym 2.
Tylko powiedzcie mi wystarczy postawić 6 kuponow po kursie min. 2 czy muszę tą kwotę 40 zł x 6 czyli w sumie obrocic 240 zł ?

W 0

wisnia86

Użytkownik
witam w regulaminie jest zapis że trzeba obstawiac zdarzenia z 3 mozliwymi wynikami lub wielokrotne. czyli moge puscic 5 zdarzen z opcją remis=ZWROT? a zaklad systemowy wchodzi w gre/. oczywiscie chodzi o caschback.

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Tak ogólnie to pytam z ciekawości, bo czytałem regulamin, ale jak zwykle to, co ważne - tego nie ma ???? .

Cashback jest do 100 zł, zdarzenia bodaj trójdrogowe tylko, stawiam sobie lokatę (mam nadzieję) Real -4 po przyzwoitym kursie 2,3 (lepiej nie być pazernym) za te 100 zł.

a) jak przegram to rozumiem, że mi zwracają te 100 zł i mogę sobie bez problemu wypłacić tylko, że czas zwrotu to ,,Bóg wie&quot; ?

b) jak wygram to mogę sobie wypłacić całość wygranej/wszystko oprócz tych 100 zł pierwszego wkładu/ nic nie mogę, bo muszę coś obrócić po kursie, o którym nie ma mowy w tym mikro regulaminie?

Pytam, bo jestem ciekaw a mecz Realu z Legią mnie natchnął do pokorzystania z promocji ;) . Z góry dzięki za odpowiedź.

A 861

amigo007

Użytkownik
Jak wygrasz to wypłacasz wszystko bez problemu. Jak przegrasz, to wypłacasz zwrot także bez problemu. Mowa oczywiście o czystym pierwszym koncie, jeśli to któreś z kolei konto to licz się z problemami że nie będzie zwrotu.

O 929

olek-cbr

Użytkownik
Arsenal jak do tej pory bardzo dobrze radzi sobie w angielskiej Premier league. Czy uda im się zdobyć kolejny komplet punktów w Derbach północnego Londynu? Ten mecz już w niedzielę. Obstaw dowolny, sobotni mecz Premier League, a jeżeli nie trafisz, Twój zakład na żywo w niedzielnym hicie będzie pozbawiony ryzyka.

• 1 Zapisz się do tej promocji, klikając poniższy przycisk.
  • 2 Postaw zakład na dowolny mecz Premier League, który będzie rozgrywany w sobotę (min. stawka 40 zł, min. kurs 1,50)
  • 3 Jeżeli Twój zakład będzie przegrany, Twój pierwszy zakład na żywo postawiony w meczu Arsenalu z Tottenhamem będzie podlegał zwrotowi stawki w przypadku nietrafienia, do 40 zł.

P 0

popcornn1

Użytkownik
Widze tutaj sprzeczne odpowiedz. Czy jeśli przegram moj bezpieczny zakład za 100zł, otrzymam zwrot to moge bez żadnego obracania pieniędzmi je wyplacić?

P 0

piterekj25

Użytkownik
Panowie mam pytanie odnośnie tego cashbacku w Betclic. Może być to zakład z więcej niż jednego wydarzenia? I czy musi to być wytypowanie 1 lub x lub 2 czy mogę np. wytypować że jakaś drużyna strzeli gola? Konkretnie chce obstawić że Barca wygra z Monchengladbach i że Benfika strzeli w meczu z Napoli. Wybrałem to, wpisuję 100 zł w okienku i nie pojawia się tam nic z zaznaczeniem bonusu czy tak ma być czy coś mi nie działa?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Może być to zakład z więcej niż jednego wydarzenia? I czy musi to być wytypowanie 1 lub x lub 2 czy mogę np. wytypować że jakaś drużyna strzeli gola? Konkretnie chce obstawić że Barca wygra z Monchengladbach i że Benfika strzeli w meczu z Napoli.
Możesz. Wszystko ok.
Wybrałem to, wpisuję 100 zł w okienku i nie pojawia się tam nic z zaznaczeniem bonusu czy tak ma być czy coś mi nie działa?
Nic się nie pojawia. Cashback obejmuje pierwszy zakład i tyle.

P 0

piterekj25

Użytkownik
Musze powiedzieć, że pisałem z konsultantką z Betclica i napisała mi że trzeba stawiać na zakład z 3 możliwościami. A ten zakład że Benfika strzeli lub nie strzeli ma 2 opcje więc nie zalicza się do przyznania tego bonusu.

Do góry Bottom