Netflix tylko single over under reszta to kursy porażkaNieźle bez podatku w betclic haha
Rozliczają te zakłady jak chcą.
[/QUOTEBetclic to dziady widzę slate ta sama gadka. Miałem to samo z faulami i kartkami. Faule niby opta kartki apta ale jak na opta kartki było 5 to oni uznali że biorą z flasha a tam były 4 i dupa uznali że 4 i wtopaRozliczają te zakłady jak chcą.
a co to zmieni jak dział sportowy twierdzi ze to weryfikował to co do papieża wyślą kupon i on zweryfikujeTakie reklamacje to się składa mailowo, a nie z babeczka na czacie. Znajdź w regulaminie zapis, wyślij screen kuponu, czy tam jakiś numer i tyle
Przecież to były zawody drużynowe. Nigdy bym nie wpadł na to, że w tego typu zawodach, przy równej ilości punktów nie ma zwrotu. Poczytaj dobrze w regulaminie i złóż reklamacje. MI się zdarzało kilka razy, że na czacie pisali co innego a przy oficjalnej reklamacji jednak zakład rozliczyli inaczej. Czego dotyczył zakład ? Ilości punktów czy kto wyżej w zawodach ? Nie wiem jak oni to liczą, że w zawodach drużynowych zawodnik jest wyżej klasyfikowany ?Rozliczają te zakłady jak chcą.
Jak chcesz to pisz z nimi na czacie, ja błędnie rozliczony kupon zgłaszam mailowo, przy okazji szukając w regulaminie punktów i czekam na wyjaśnienie.a co to zmieni jak dział sportowy twierdzi ze to weryfikował to co do papieża wyślą kupon i on zweryfikuje