>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclic I Liga - Dyskusja, Typy, Newsy, Zakłady Długoterminowe - w sezonie 2024/2025

krzysiek74 141,6K

krzysiek74

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna 1 Liga
Godzinna : 19:00
Spotkanie : Wisła- Tychy
Typ : handi -1,5 Wisła
Kurs : 1,95
Bukmacher : Superbet
Analiza :
Wisła sie pomału odradza.Potencjał spory i chyba każdy fan Białej Gwiazdy ma nadzieję, że już po tym sezonie wreszcie powróci ich klub do Ekstraklasy.
Odrabiają zaległości związane z występmi w Europie i są coraz bliżej czołówki.Aby nie zaprzestać tego procesu trzeba pokonać kolejnego rywala.
Nim będzie dziś słaby tyski GKS (16 miejsce w tabeli z zaledwie jedną wygraną ) więc okazja na komplet punktów wyborna.
Wygrana według mnie pewna nawet z handicapem -1,5 bo nie widzę żadnych argumentów by goście mogli przeciwstawić się krakowianom w tym pojedynku.

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka Nożna 1 Liga
Godzinna : 19:00
Spotkanie : Wisła- Tychy
Typ : Tychy over 2.5 żółtej kartki
Kurs : 1,93
Bukmacher : Fortuna

GKS Tychy jak już nie raz wspomniałem na tą chwilę gra beznadziejnie i nic nie wskazuje na to by mogło być inaczej , w ostatniej kolejce z Zniczem Pruszków już w 3 minucie gry przegrywali 1:0 , udało się jednak doprowadzić do remisu a wcześniej czerwień dla Znicza i jak już była nadzieja na pierwsze zwycięstwo to niezawodny N Nedic otrzymuje bezpośrednią czerwień i nadzieja na dobry wynik prysła , Tyszanie w tej flustracji grają praktycznie co mecz i dziś zapewne będzie podobny scenariusz że to raczej Wiślacy będą dyktować tempo i będą częściej gościć pod bramką rywala a jak już zdobędą bramkę no to się zacznie koszenie wraz z trawą i to te 3 skromne zółtka Tyszanie mogą załapać !

Tenis by Dawid 1,2M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Wisła Kraków vs. GKS Tychy
Jak mecz Białej Gwiazdy to klasycznie analiza, choć kursy raczej nie zachęcają do gry, gdyż są dość mocno zbite na Wisłę, a też nie mam ani przeczucia, ani argumentów, by zagrać w kierunku gości. Wisła Kraków ostatnio zagrała jeden z najlepszych meczów sezonu ogrywając imienniczkę z Płocka na ich terenie i to bardzo pewnie, a nawet gra w osłabieniu po czerwonej kartce Igbekeme niewiele zmieniła. Oczywiście można też wrócić pamięcią też o kolejkę wstecz i meczu z Górnikiem Łęczna, który był jednym z najgorszym w tym roku, więc można rzecz, że skaczą ze skrajności w skrajność. U siebie jednak są zazwyczaj mocni, a nawet jeśli nie wygrywają to dominują rywali, więc spodziewam się oblężenia bramki, dużej przewagi w posiadaniu oraz w strzałach celnych i rzutach rożnych, które są ich konikiem od wielu miesięcy. Tyszanie raczej zamkną się na własnej połowie i będą szukać kontr oraz okazji ze stałych fragmentów czyli jak większość zespołów grających z Wisłą. Co jednak ciekawe, to z czterech spotkań między tymi zespołami na poziomie I ligi, aż trzy padły łupem GKS-u, co jest wręcz zdumiewające. Czyżby patent lub fatum? Ja osobiście w takie rzeczy nie wierzę i motywacja Wiślaków powinna być tym większa i wręcz muszą poprawić ten bilans pewnym zwycięstwem. Pewnie poleciłbym Wam wygraną Wisły w tym meczu, ale ten kurs zmusza mnie, by sobie jednak odpuścić i raczej znów skuszę się na zakłady statystyczne. Strzały celne wydają się rozsądnym kierunkiem, a mały problem mam z rzutami rożnymi, bo linie na Wisłę nie są już tak atrakcyjne i zostały lekko podniesione. Nie ma w tym już value, ale z racji rywala i potencjalnej dominacji jednak się skuszę. Najgorszym scenariuszem będzie szybki gol strzelony przez Wisłę, co nieco zwolni ich ataki. Po cichu liczę, że goście dołożą parę sztuk, bo patrząc na ich dokonania jest tam potencjał, ale raczej ku temu nie będzie zbyt wielu okazji. Tutaj rozpatruję rogi samej Wisły lub sumę meczową.Na koniec spójrzmy jeszcze na absencje, a tam mamy Łasickiego, Jarocha, Carbo i Gogóła czyli co najmniej dwóch graczy z podstawowego składu. Środek obrony raczej będzie się dało załatać, bo już ostatnio sytuacja była wiele gorsza. Na boku do dyspozycji będzie na pewno Kiakos, który wyglądał znakomicie w Płocku, a w środku pola jest kim rotować, bo przecież wraca Duda, a do tego Igbekeme, Sukiennicki i ewentualnie Duarte.

👉 Wisła Kraków powyżej 6,5 rzutów rożnych @1,65 (betclic) ✅
👉 Wisła Kraków powyżej 5,5 celnych strzałów @1,51 (betclic) ❌

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom