>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclic I Liga - Dyskusja, Typy, Newsy, Zakłady Długoterminowe - w sezonie 2025/2026

ferguson2 1,2M

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Betclic 1 Liga
Godzina: 18
Spotkanie: Polonia - Wieczysta
Typ: powyżej 4.5 goli
Kurs: 5
Bukmacher: superbet
Post w dziale:
Analiza: Przed Wieczysta kolejny test ale też okazja do zostania liderem przynajmniej na kilka godzin. Polonia trafia często do siatki w tym sezonie I widzę w tym meczu potencjał na ciekawy i overowy mecz. Wieczysta też powinna zrobić robotę, trafiając co najmniej raz do siatki do rywala.

Otrzymane punkty reputacji: +4643
stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Godzina: 18
Spotkanie: Polonia Bytom : Pogoń Grodzisk Mazowiecki
Typ: Pogoń Grodzisk Mazowiecki
Kurs: 3.40
Bukmacher: superbet

Aż trudno nie zaryzykować na gości z Grodziska , obie ekipy jak wiemy to beniaminki 1 ligi ale patrząc na to jak się obie prezentują to Grodzisk gra dużo lepiej , Polonia dobrze zaczęła sezon od dwóch wygranych i to w meczach wyjazdowych , najpierw na inaugurację pokonali Łęczną 3:0 i skromne 1:0 w Głogowie ale szybko się to skończyło bo potem baty od ŁKS-u 5:0 potem porażka u siebie ze Stalą Rzeszów i ostatnio również bez dorobku punktowego w Siedlcach , co innego Grodzisk , ci są na 3 miejscu 3-1-1 i br 13:6 , ostatni mecz to pewna wygrana ze Zniczem 4:1 a wcześniej wspaniały mecz z Wisłą w Krakowie i co prawda porażka 3:2 ale był moment że przegrywali 3:0 jednak pogoń za wynikiem i 2 bramki a co najważniejsze dobra gra Pogoni to wszystko daje mi nadzieję że dziś w Bytomiu to oni zgarną pełną pulę a sam kurs również mocno kusi !

maarcin14 2M

maarcin14

Użytkownik
Godzina: 18:00
Spotkanie: Polonia Bytom - Pogoń Grodzisk Mazowiecki
Typ: X2
Kurs: 1.64
Bukmacher: Betclic

Witam, trwa 6 kolejka w Betclic 1 Lidze, a dziś o 18 zagrają między innymi Polonia Bytom oraz Pogoń Grodzisk Mazowiecki, obie drużyny to tegoroczni beniaminkowie, ale nieco lepiej w 1 lidze spisują się goście, i dlatego w dzisiejszym meczu typuję X2. Polonia zaczęła dobrze sezon, bo od dwóch wygranych z Górnikiem Łęczna 3:0 oraz z Chrobrym Głogów 1:0, ale później było znacznie słabiej. Kolejne 3 spotkania ligowe to 3 porażki, 0 goli strzelonych i aż 8 straconych. W międzyczasie wygrany mecz pucharowy z Zagłębiem II Lubin 7:1. Jeśli chodzi o Pogoń, to wygrała 3 spotkania, zremisowała z Puszczą i doznała tylko jednej porażki 2:3 z bardzo mocną na początku sezonu Wisłą Kraków. W każdym spotkaniu Pogoń strzelała gole, łącznie w 5 meczach strzeliła ich 13, co jest trzecim wynikiem w lidze. W poprzednim sezonie w 2 lidze Pogoń dwukrotnie wygrywała z Polonią, 2:0 u siebie i 1:0 na wyjeździe, dziś również liczę na punkty Pogoni, typuję X2.

N 28,7K

norbertb

Użytkownik
Spotkanie: Polonia Bytom : Pogoń Grodzisk Mazowiecki
Typ: Pogoń Grodzisk Mazowiecki
Kurs: 2.85
Bukmacher: fortuna

Widzę, że każdy już miał napisać co miał. Ja już chciałem napisać tą analizę w niedzielę o 19:33 kiedy to była 3 minuta spotkania Pogoń Siedlce - Polonia Bytom. Obstawiłem wtedy over 2.5 goli na Pogoń Siedlce po kursie 6.50 za drobne. Niestety nie weszło, a powinno spokojnie. Już po 3 minutach widziałem braki które nie powinny mieć miejsca w 1 lidze a drużyna z Bytomia je posiadała. Pewna flanka była tak odsłonięta po stronie gości, że takie gratisy wykorzystuje się dosłownie od razu, gdzie w pierwszej połowie co najmniej raz. Niestety... w pierwszej połowie tylko 3/6 (i tu mówimy o akcjach po tej części boiska - mogła więcej, gdyby nie podejmowała zautomatyzowanych przerzutów po skrzydle co mnie irytowało, bo tam było więcej miejsca) i niestety w tych trzech przypadkach brakowało finalnie ostatniego podania bądź lepszego wykończenia. Na szczęście chyba "wysłuchano mnie", bo w przerwie meczu 2 bramki padły właśnie z tego obszaru boiska co zaowocowało dwubramkowym zwycięstwem. Po bramce na 2:0 co ciekawe - Polonia Bytom już zadbała o ten obszar przy atakach Pogoni ;) ciekawe jak będzie w tym meczu.
Przy wyniku 2:0 - myślałem o kolejnym rywalu. Za głowę się złapałem, że tak ofensywna drużyna grająca futbol totalny miała kurs... 4.00 (!). Ja postawiłem dziś rano przy niestety 3.25, ale uważam, że to jest value.

Za karę - napiszę kolejną analizę.

Spotkanie:Górnik Łęczna - Pogoń Siedlce
Typ: Pogoń Siedlce
Kurs: 3.10
Bukmacher: fortuna

Ciąg dalszy nastąpi...

Otrzymane punkty reputacji: +601
maarcin14 2M

maarcin14

Użytkownik
Spotkanie: Górnik Łęczna - Pogoń Siedlce
Godzina: 19:30
Typ: X2
Kurs: 1.55
Bukmacher: Betclic

Witam, dziś kolejne mecze w Betclic 1 Lidze, o godzinie 19:30 zmierzą się Górnik Łęczna oraz Pogoń Siedlce. Górnik od jakiegoś czas zmaga się z mniejszymi i większymi problemami organizacyjnymi, dotychczas bez wygranej w lidze i myślę że dziś tak pozostanie, typuję X2. Górnik zanotował 3 remisy i 2 porażki i ma bilans bramkowy 6:10. Ogólnie niemoc zwycięstw Łęcznej trwa 14 spotkań, dokładnie 21 kwietnia miała miejsce ostatnia wygrana Górnika licząc każde rozgrywki. Pogoń zaczęła sezon całkiem solidnie biorąc pod uwagę fakt, że ostatnio utrzymali się w ostatniej kolejce, 7 punktów po 5 meczach, ostatnie dwa mecze to wygrane z Ruchem i Polonią Bytom, a więc goście są w formie, typuję X2.

F 229,8K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska I Liga
Godzinna: 19:30
Spotkanie: Puszcza -GKS Tychy
Typ: BET BUILDER
GKS Tychy - liczba goli: powyżej 0.5
Obie drużyny otrzymają powyżej X kartek: Tak - 0.5
Kurs: 1,50
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Mecze piłkarskiego Gksu Tychy póki co są szalone z " hokejowymi" wynikami ( hmm może zazdroszczą tyskim hokeistom 🤣) choć w ostatnim meczu zapędy ofensywne zostały mocno przygaszone.
Na dzień dobry nowego sezonu klub z piwnego miasta zmierzył się z Miedzią Legnica. Pierwsza połowa była nudna jak flaki z olejem. Mało emocji, bez bramek. Jeżeli ktoś stał za długo w kolejce po tyski złoty napój lub był w W-c i przeszedł 10 minut po przerwie na trybuny mógł być mocno zdziwiony że na tablicy wyników był wynik 2:2. Cios, za cios. Trójkolorowi wychodzili na prowadzenie, to Miedź wyrównywała. Ostatecznie więcej zimnej krwi mieli gospodarze zadając ostateczny cios w 90 minucie spotkania. Tydzień później GKS grał pierwszy mecz wyjazdowy. Tyszanie pokonali w Warszawie Polonię 2:1. Tuż przed przerwą Polonia prowadziła 1:0, lecz gola do szatni strzelił Gks, a tuż po zmianie stron zwycięstwo Trójkolorowym zapewnił Marcel Błachewicz.
W 3. kolejce w Tychach był hit kolejki czyli spotkanie dwóch drużyn które nie zaznały smaku porażki po 2 kolejkach. Eh takie meczycho pod względem piłkarskim i kibicowskim , cudowny, emocjonujący a ja go nie obejrzałem i nie straciłem głosu z powodu boikotu młyna. Zaczęło się dobrze od prowadzenia Gksu Tychy 1:0 lecz 61 minutach Wisła Kraków prowadziła 3:1. Hmm czyżby to oznaczało pewne zwycięstwo Wisły? Po golach Jakuba Bierońskiego i Błachewicza gospodarze wyrównali . Jednak radość trwała raptem minutę bo tym razem „Biała Gwiazda” zadała ostateczny cios na 4:3.
W tym meczu mimo porażki Tyszanie pokazali charakter lecz na Wisłę która gra fantastycznie to było za mało. W meczu z Odrą to oczy bolały od patrzenia na kiepskie widowisko. To była antyreklama piłki kopanej.
I w ostatnim spotkaniu z Łęczna na stadionie w Tychach GKS zaczął dobrze bo w 5 minucie gol na 1:0 , potem 1:1 , gol do szatni na 2:1. Trójkolorowi grali lepiej lecz w 87 minucie w głupi sposób zdobyli czerwono i Łęczna to wykorzystała strzelając na wyrównanie w 90 minucie na remis. Wychodziłem że stadionu z z poczuciem rozczarowania i niedosytu. Styl gry Gksu to ofensywa z dużą intensywnością, ale okupiona ryzykiem tym bardziej że nowy nabytek w bramce nie pomaga za bardzo drużynie. W 4/5 bezpośrednich wyjazdowych ligowych spotkań klub z piwnego miasta strzelał przynajmniej 1 gola. Puszcza już nie jest taka dobra w obronie jak w ostatnim ich sezonie w 1 lidze gdzie stracili raptem 36 goli.
W meczach bezpośrednich w Niepołomicach był 5, 3, 4, 5, 4 żółtych kartek .
Arbitrem spotkania będzie Lukasz Szczech. W tym sezonie gwizdał w 2 spotkaniach Betclic 1 ligi i wyciągał raptem 2 żółte kartki. Lecz myślę że po 1 kartce dla obu zespołów wyciągnie. Niech GKS na spokojnie wygra.
My chcemy goła, GKS My chcemy goła
Do boju GKS 💚🖤♥💪

Z fartem 👍 💪

R 2,2M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna Polska I Liga
Godzinna: 19:30
Spotkanie: ŁKS - Polonia Wwa
Typ: superprzewaga: ŁKS
Kurs: 2,15
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Obydwie drużyny w tym sezonie przeżywały już swoje wzloty i upadki. Dwie piątki ŁKSu - 0:5 z Wisłą w Krakowie oraz 5:0 z bytomską Polonią w Łodzi a solidnie do tej pory grająca warszawska Polonia doznała ostatnio prawdziwej klęski przegrywając przy Konwiktorskiej 1:6 z Wieczystą. ŁKS gra bardzo słabo na wyjazdach, gdzie przegrał wszystkie trzy mecze ale też znakomicie w Łodzi, gdzie trzy mecze wygrał nie tracąc przy tym bramki. Polonia po wpadce z Wieczystą poszuka szybkiej rehabilitacji ale postawię na kontynuację dobrej passy Łodzian.

Do góry Bottom