>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclic I Liga - Dyskusja, Typy, Newsy, Zakłady Długoterminowe - w sezonie 2024/2025

unicaja 64,4K

unicaja

Użytkownik
sa takie zaklady u naszych na ta lige ? na kartki grajkow
Jest w betfan taka opcja My Bet i tam jest jego kartka jak to pisałem szło złapać po @2,5 teraz spadło na @2,3
Jest też opcja Rodado kartka + over 2.5 żółtej Wisły

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1434
OmarFC 26,2K

OmarFC

Użytkownik
Granie kartek pod statystyki.. to było modne lata temu.. obecnie sprawdza się tylko metoda długoterminowa, którą praktykuje.. granie zawodników zagraożonych jednocześnie w systemie progresywnym. Zyski są tutaj gwarantowane, ale jest to inwestycja długofalowa i zwrot jest pokaźny. Z samych takich zakładów około +20k w tym roku, ale buki czuwają, więc trzeba dywersyfikować zagrywki. Łatwa kasa dla cierpliwych..
Ta kolejka będzie obfita, ale zastanawia mnie skąd przecieki na zagranicznych forach z Naszego podwórka o niektórych meczach z niższych lig... ;)
W ten weekend niedość że ustawka, to potwierdzenie czerwonej kartki i wynik meczu... Także będzie się działo...
A widzę, że u niektórych już sie pojawia oferta na kartki w ofertach live co mnie bardzo cieszy, bo przedmeczowo wprowadzają w błędy...

R 2,1M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, I liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wisła Kraków - Stal Stalowa W.
Typ: 1X i Wisła powyżej 6.5 rzutów rożnych
Kurs: 1,40
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:
Gra Wisła Kraków to trzeba spróbować zagrać ich over rzutów rożnych. Statystyki przekonują, że oni są w stanie przekroczyć każda linię. Na dziś wybieram over 6,5 rożnych Wisły w Superbet i dokładam 1X. Trochę statystyk z poprzednich spotkań Wiślaków: z GKS Tychy 7 rożnych, z Wisłą Płock 14, z Bruk-Betem 13, z Pogonią Siedlce 7, z Odra Opole 8. Linia ustawiona jest na styku, ale liczę, że dziś wypadnie ten obfitszy mecz po stronie Krakowian, a porażka gospodarzy w mojej opinii nie wchodzi w rachubę.

Ostatnia edycja:
OmarFC 26,2K

OmarFC

Użytkownik
Granie kartek pod statystyki.. to było modne lata temu.. obecnie sprawdza się tylko metoda długoterminowa, którą praktykuje.. granie zawodników zagraożonych jednocześnie w systemie progresywnym. Zyski są tutaj gwarantowane, ale jest to inwestycja długofalowa i zwrot jest pokaźny. Z samych takich zakładów około +20k w tym roku, ale buki czuwają, więc trzeba dywersyfikować zagrywki. Łatwa kasa dla cierpliwych..
Ta kolejka będzie obfita, ale zastanawia mnie skąd przecieki na zagranicznych forach z Naszego podwórka o niektórych meczach z niższych lig... ;)
W ten weekend niedość że ustawka, to potwierdzenie czerwonej kartki i wynik meczu... Także będzie się działo...
A widzę, że u niektórych już sie pojawia oferta na kartki w ofertach live co mnie bardzo cieszy, bo przedmeczowo wprowadzają w błędy...
A gdyby ktoś miał buka pod kartki w 2 i niższych ligach pl to dawać znać. Na stworzone kupony za granicą są limity, że szok, a też co weekend grube infa stamtąd płyną..

M 87,9K

maciekfansport

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, I liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wisła Kraków - Stal Stalowa Wola
Typ: over 4,5
Kurs: 2.93
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
33 kolejka I ligi.
Stal Stalowa Wola ma jeszcze matematyczne szanse na utrzymanie bo do Kotwicy,która jest aktualnie na ostatnim bezpiecznym miejscu traci 5pkt a do końca sezonu pozostały jeszcze przecież 2 kolejki. Stal Stalowa Wola dziś zagra w Krakowie z Wisłą,która jest już pewna barazy bo nad 7 drużyną a więc Górnikiem Łęczną ma przewagę wynoszącą 7 pkt,ale Wisła walczy o 4 miejsce,które da przewagę bo wtedy 1 mecz baraży Wisła zagra na swoim obiekcie. Na 3 miejsce Wisła ma już tylko matematyczne szanse bo do Wisły Płock traci aż 4 pkt.
Wisła ma tyle samo punktów co Miedz,która jest na 4 miejscu i w tej kolejce czeka trudny mecz bo z Bruk Betem na swoim obiekcie. Polonia Warszawa,która ma tylko 1 pkt mniej od Wisły Kraków w tej kolejce zagra z ŁKS u siebie. Wisła Kraków strzeliła w tym sezonie 55 bramek a ile okazji zmarnowała do strzelenia bramek bo Wisła ma dużo okazji/strzałów,ale słabą skuteczność. Stal Stalowa Wola musi dziś zaryzykować i zaatakować od początku i wg mnie to spowoduje,że padnie w tym meczu sporo bramek. Wisła u siebie w tym roku rozegrała 6 meczów na swoim obiekcie i ani razu nie wygrała wysoko. W poprzednim roku najwyżej wygrała 5:0 z Odrą Opole. Stal traci dużo bramek,ale potrafi też strzelać na wyjeżdzie co pokazuje ostatnio bo strzeliła aż 3 goli Polonii W 2 gole Stali Rzeszów czy aż 3 gole Ruchowi Chorzów. Wg mnie over 4,5 w tym meczu jest wielce prawdopodobny.

Otrzymane punkty reputacji: +3026
N 26K

norbertb

Użytkownik
Bądźcie pozdrowieni w Chrystusie Panu ponownie!

Kotwica Kołobrzeg - Pogoń Siedlce 2 2.40
Dokładny wynik: 0:2 11.50
Bukmacher: Fortuna

Sugerując teorię spiskową - w tym meczu będzie remis, => CDN... a w ostatniej kolejce Pogoń po kursie 1.70 spokojnie wygrywa z Wartą Poznań a Kotwica w ostatniej kolejce nie wygrywa z Termalicą BB. I wtedy spokojnie Pogoń bierze utrzymanie. Ale załóżmy, że będzie to mecz czysto sportowy (na co osobiście jak najbardziej liczę).

Ogólnie na sam początek dziwi mnie charakterystyka kursów. Na jakiej podstawie Pogoń nie jest tu ewidentnym faworytem? Gdybym oglądał Pogoń na podstawie ostatnich spotkań od Stali Rzeszów to bym mógł śmiało powiedzieć, że jest to drużyna która nie walczy o utrzymanie a... o awans do Ekstraklasy. Skąd zatem taki kurs? Na moje oko kurs 1.70 mógłby być dosłownie lekką ręką.
Pogoń Siedlce ostatnimi czasy to czołg 1 ligi. Owszem - mecz z Górnikiem Łęczna wydawał się dosyć pewny. Górnik Łęczna boryka się z finansowymi problemami przez co o barażach nie było mowy a Pogoń poważnie zaczęła myśleć o utrzymaniu i wygrywa regularnie spotkania. To już nie jest ten zespół który się bronił na własnej połowie. To już jest ten zespół który przebywa na połowie rywala i chce zdobyć gola. Powtarzam się, wiem.
Jednak mecz z Miedzią całkowicie był zaskakujący. Miedź poza strzałem w poprzeczkę z daleka nie istniała. Każdy ofensywny zasiek przez Legniczan był likwidowany przez defensywę Pogoni. Na podstawie tego meczu mogę stwierdzić, że to Pogoń jest absolutnym faworytem z regularnie przegrywającą... no może bardziej remisującą Kotwicą Kołobrzeg.

Jak wszyscy wiemy - w Kotwicy nie dzieje się dobrze. Odejście Jonathana Juniora, problemy finansowe, do Warszawy Kotwica pojechała w trzynastu gdzie o dziwo... zremisowała.
Jednak Kotwica mimo tego na swoim stadionie, o dziwo mało przegrywa tak jak i w ostatniej minucie wygrała z Chrobrym Głogów. Najczęstsze wyniki to remisy. Na zasadzie "strategia na 0-0". Gdyby nie gol w doliczonym z Chrobrym - Kotwica nie wygrałaby u siebie w rundzie wiosennej. Jestem ciekawy, czy ta bezbramkowa strategia może wyjść z tak rozpędzoną drużyną jak Pogoń Siedlce.
Ale patrząc na pozostałe wyniki - tylko dwa zwycięstwa gdzie jedno było wymęczone z Chrobrym który nie jest zbyt dobrym rywalem w doliczonym czasie oraz z Wartą Poznań która jest maszynką do przegrywania. Czy tu widzę win Kotwicy? Ciężko. Może ten remis, ale czy on faktycznie wystarczy Kotwicy? Przecież jeszcze będzie czekał mecz z Termalicą która być może - będzie grała o bezpośredni awans w ostatniej kolejce. Dlatego też Kotwica będzie chciała poszukać tutaj zwycięstwa i powinna się otworzyć a nie zamykać na 0:0 broniąc się zapewne w 10 i grając z kontry jak dotychczas.

Jaki byłby wynik? Stawiam na 0:2. Pierwszy gol w pierwszej połowie, a potem 0:2 do 60 minuty gdzie już byłaby spokojna kontrola spotkania.

edit: o komentarz się nie pokuszę...

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,7M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Polska, Betclic I liga
Godzina: 14:30
Spotkanie: Kotwica Kołobrzeg - Pogoń Siedlce
Typ: X2
Kurs: 1.66
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, o 14:30 bardzo ważne spotkanie w Betclic 1 Lidze, w Kołobrzegu tamtejsza Kotwica podejmie Pogoń Siedlce i wygrany tego spotkania mocno przybliży się do utrzymania w lidze. Moim zdaniem to goście pokazują się lepiej w ostatnim czasie dlatego w tym meczu typuję ich wygraną lub remis. Kotwica Kołobrzeg w 2025 roku wygrała tylko 2 spotkania, z Wartą Poznań oraz Chrobrym Głogów, a więc innymi drużynami z dołu tabeli. Pozostałe mecze kończyły się 6 porażkami i 5 remisami. Pogoń Siedlce w 2025 roku przegrała 4 spotkania ligowe, ale z mocnymi rywalami jak Wisła Płock, GKS Tychy, Polonia Warszawa oraz Wisła Kraków. W innych spotkaniach odniosła 4 wygrane i 5 remisów. Aktualnie mają serię 3 spotkań bez porażki, w ostatnim czasie zremisowali z Arką Gdynia 1:1 oraz pokonali 3:1 Górnik w Łęcznej oraz aż 3:0 u siebie Miedź Legnica. Pogoń nie przegrała z Kotwicą żadnego z ostatnich 5 bezpośrednich spotkań. Typuję X2.

Otrzymane punkty reputacji: +1435
U 47,6K

undertaker87

Użytkownik
Ciekawe czy Polonii będzie się dzisiaj chciało grać o wygrana. Wydaje mi się, że Warszawska drużyna wolała by zagrać w barażach z Wisłą Płock która na 90proc będzie trzecia. Raz, że wyjazd był by o wiele bliższy jak. Do Krakowa a dwa, że chyba zdają sobie sprawę iż jednak Wisła Kraków ma o. Wiele większy potencjał niż Wisła Płock plus oczywiście atmosfera i ilość kibiców na Reymonta. Wiemy, że Wisle Kraków stać na wpadki ale większe jest prawdopodobieństwo dostania od niej batow.

Otrzymane punkty reputacji: +565
R 148,6K

roykeane2.0

Użytkownik
"Pierwsze – wzorem Wisły Kraków niech się wykartkują Koton, Vega i Kuchta."

To z komentarza. Od razu uprzedzam - nie sprawdzałem na razie ile mają kartek.

Sędzia
Polska - D. Kos - Profil piłkarza wraz z aktualnościami, statystykami, oraz historią - Soccerway
Coś tam pokazuje, nawet czerwone też.

ibis 1,8M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
"Pierwsze – wzorem Wisły Kraków niech się wykartkują Koton, Vega i Kuchta."

To z komentarza. Od razu uprzedzam - nie sprawdzałem na razie ile mają kartek.

Sędzia
Polska - D. Kos - Profil piłkarza wraz z aktualnościami, statystykami, oraz historią - Soccerway
Coś tam pokazuje, nawet czerwone też.
Zagrożeni są w Polonii Warszawa : Bajdur, Kołodziejski

Jeśli chodzi o Górnik Łęczna to: Roginic, Szabaciuk i Barauskas

Wisła Płock: Jimenez

Otrzymane punkty reputacji: +163
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Jakim cudem w Polonii zagrożeni są Bajdur i Kołodziejski? Bajdur ma 4 żółtka i pauzował już za nie a Kołodziejski ma 6 żk

Zagrożeni to są Koton (3 żk) i Kuchta (3żk)

To samo tyczy się zawodników z pozostałych klubów które wymieniłeś.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +216
Do góry Bottom