Opcja warta rozważenia, ponieważ w Wiśle zagrożonych jest więcej piłkarzyJest też opcja Rodado kartka + over 2.5 żółtej Wisły
A gdyby ktoś miał buka pod kartki w 2 i niższych ligach pl to dawać znać. Na stworzone kupony za granicą są limity, że szok, a też co weekend grube infa stamtąd płyną..Granie kartek pod statystyki.. to było modne lata temu.. obecnie sprawdza się tylko metoda długoterminowa, którą praktykuje.. granie zawodników zagraożonych jednocześnie w systemie progresywnym. Zyski są tutaj gwarantowane, ale jest to inwestycja długofalowa i zwrot jest pokaźny. Z samych takich zakładów około +20k w tym roku, ale buki czuwają, więc trzeba dywersyfikować zagrywki. Łatwa kasa dla cierpliwych..
Ta kolejka będzie obfita, ale zastanawia mnie skąd przecieki na zagranicznych forach z Naszego podwórka o niektórych meczach z niższych lig...
W ten weekend niedość że ustawka, to potwierdzenie czerwonej kartki i wynik meczu... Także będzie się działo...
A widzę, że u niektórych już sie pojawia oferta na kartki w ofertach live co mnie bardzo cieszy, bo przedmeczowo wprowadzają w błędy...
Kartki, a nie kartki zawodnika.. i nie 1 liga, tylko 2...Któraś firma daje zakłady na kartki zawodników 1 ligi? Raczej nie
Przeczytaj ze zrozumieniem co napisał Omarfc. Kartki zawodników, dzis rodado i poletanovic do wykratokowania przed barażami. Wisła gra w 1 lidze a nie 2.Kartki, a nie kartki zawodnika.. i nie 1 liga, tylko 2...
Cała czwórka na żółtoOpcja warta rozważenia, ponieważ w Wiśle zagrożonych jest więcej piłkarzy
Zagrożeni są w Polonii Warszawa : Bajdur, Kołodziejski"Pierwsze – wzorem Wisły Kraków niech się wykartkują Koton, Vega i Kuchta."
![]()
Zapowiedź: Polonia Warszawa - ŁKS Łódź - Polonia Warszawa online | Czarne Koszule | KSP | Konwiktorska 6 | 1911
Najlepszy serwis fanów "Czarnych Koszul". www.dumastolicy.plwww.dumastolicy.pl
To z komentarza. Od razu uprzedzam - nie sprawdzałem na razie ile mają kartek.
Sędzia
Polska - D. Kos - Profil piłkarza wraz z aktualnościami, statystykami, oraz historią - Soccerway
Coś tam pokazuje, nawet czerwone też.