Mam pytanie:
1) Betbuerger jest opłacalną inwestycją ?
2)Szybko się wraca?
3) Jak się go obsługuje?
4)Na co zwracać uwagę ?
5)Można grać AKO typy z Betbuergera ?
Jeśli dobrze kojarzę, to tak nazywał się program do wyszukiwania błędów bukmacherskich, surebetów.
Teraz jest to dużo cięższe aby wyjść na swoje, jak poblokowali sporo buków, w tym choćby Uni (chyba, że grasz na zagranicznych), bo na polskich to średnio opłacalne. Ja kiedyś grałem na tym i zarobiłem dość sporo jak na mnie wtedy i byłem bardzo zadowolony, ale ciężkie to jest.
1. Musisz reagować bardzo szybko i mieć duże zasoby, bo kursy spadają bardzo szybko i % surebetów jest niższy niż został podany
2. Szybko można wyłapać bloki na kontach
3. Trzeba miec bardzo dużo kont na rozmaitych bukach
4. Musisz być 24/7 podpięty pod telefon
Zwraca się rzeczywiście szybko 1-2 dni, ale nie wiem czy obecnie chciałoby mi się w to bawić.
Jeśli dobrze kojarzę, to tak nazywał się program do wyszukiwania błędów bukmacherskich, surebetów.
Teraz jest to dużo cięższe aby wyjść na swoje, jak poblokowali sporo buków, w tym choćby Uni (chyba, że grasz na zagranicznych), bo na polskich to średnio opłacalne. Ja kiedyś grałem na tym i zarobiłem dość sporo jak na mnie wtedy i byłem bardzo zadowolony, ale ciężkie to jest.
1. Musisz reagować bardzo szybko i mieć duże zasoby, bo kursy spadają bardzo szybko i % surebetów jest niższy niż został podany
2. Szybko można wyłapać bloki na kontach
3. Trzeba miec bardzo dużo kont na rozmaitych bukach
4. Musisz być 24/7 podpięty pod telefon
Zwraca się rzeczywiście szybko 1-2 dni, ale nie wiem czy obecnie chciałoby mi się w to bawić.
Tak, bo tam można sobie wybrać (wtedy można było na pewno) buki, z których program ma wyszukiwać surebety, ale wtedy nie było problemu z graniem na 1X, Uni, betssonie czy jeszcze gdzieś indziej. Bwin też był dostępny ale tam 2-3 zakłady i limity po 15gr na zakłady Tak jak wspomniałem na polskich bukach obecnie wg mnie średni biznes, ale możecie wypróbować żeby samemu wyrobić sobie opinię.
jesli nie masz dostepu do setki kont itp to odpusc totalnie
Cena ponad 3000 euro na rok robi swoje, niestety konkurencji nie maja i co roku drozeje
Same liczby w programie, jak ktos kumaty to szybko wylapie o co chodzi
Trzeba byc mega szybkim, aktualnie przy kanalach telegramowych ma sie czasem doslownie parnascie sekund by zdazyc pograc
Sam korzystam juz pare dobrych lat, dzialam jak maszyna wiec mi latwiej - jak bym mial od poczatku zaczac przygode z burgerem to bym napewno nie zaczynal.
jesli nie masz dostepu do setki kont itp to odpusc totalnie
Cena ponad 3000 euro na rok robi swoje, niestety konkurencji nie maja i co roku drozeje
Same liczby w programie, jak ktos kumaty to szybko wylapie o co chodzi
Trzeba byc mega szybkim, aktualnie przy kanalach telegramowych ma sie czasem doslownie parnascie sekund by zdazyc pograc
Sam korzystam juz pare dobrych lat, dzialam jak maszyna wiec mi latwiej - jak bym mial od poczatku zaczac przygode z burgerem to bym napewno nie zaczynal.
Post automatycznie złączony:
Nie skorzystasz z programu na dwie osoby, rozlacza jak sie zaloguje druga osoba - latwo o bana.