>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

BetBurger o co w nim chodzi?

jagr 122,7K

jagr

Użytkownik
Mam pytanie:
1) Betbuerger jest opłacalną inwestycją ?
2)Szybko się wraca?
3) Jak się go obsługuje?
4)Na co zwracać uwagę ?
5)Można grać AKO typy z Betbuergera ?

dobi 238,7K

dobi

Znawca - Premier League
Jeśli dobrze kojarzę, to tak nazywał się program do wyszukiwania błędów bukmacherskich, surebetów.
Teraz jest to dużo cięższe aby wyjść na swoje, jak poblokowali sporo buków, w tym choćby Uni (chyba, że grasz na zagranicznych), bo na polskich to średnio opłacalne. Ja kiedyś grałem na tym i zarobiłem dość sporo jak na mnie wtedy i byłem bardzo zadowolony, ale ciężkie to jest.
1. Musisz reagować bardzo szybko i mieć duże zasoby, bo kursy spadają bardzo szybko i % surebetów jest niższy niż został podany
2. Szybko można wyłapać bloki na kontach
3. Trzeba miec bardzo dużo kont na rozmaitych bukach
4. Musisz być 24/7 podpięty pod telefon

Zwraca się rzeczywiście szybko 1-2 dni, ale nie wiem czy obecnie chciałoby mi się w to bawić.

P 3,8K

pingu5

Użytkownik
Jeśli dobrze kojarzę, to tak nazywał się program do wyszukiwania błędów bukmacherskich, surebetów.
Teraz jest to dużo cięższe aby wyjść na swoje, jak poblokowali sporo buków, w tym choćby Uni (chyba, że grasz na zagranicznych), bo na polskich to średnio opłacalne. Ja kiedyś grałem na tym i zarobiłem dość sporo jak na mnie wtedy i byłem bardzo zadowolony, ale ciężkie to jest.
1. Musisz reagować bardzo szybko i mieć duże zasoby, bo kursy spadają bardzo szybko i % surebetów jest niższy niż został podany
2. Szybko można wyłapać bloki na kontach
3. Trzeba miec bardzo dużo kont na rozmaitych bukach
4. Musisz być 24/7 podpięty pod telefon

Zwraca się rzeczywiście szybko 1-2 dni, ale nie wiem czy obecnie chciałoby mi się w to bawić.
A czy te rozmaite buki są osiągalne dla Polaków? Czy w ogóle są jakieś legalne?

dobi 238,7K

dobi

Znawca - Premier League
A czy te rozmaite buki są osiągalne dla Polaków? Czy w ogóle są jakieś legalne?
Tak, bo tam można sobie wybrać (wtedy można było na pewno) buki, z których program ma wyszukiwać surebety, ale wtedy nie było problemu z graniem na 1X, Uni, betssonie czy jeszcze gdzieś indziej. Bwin też był dostępny ale tam 2-3 zakłady i limity po 15gr na zakłady 🙃 Tak jak wspomniałem na polskich bukach obecnie wg mnie średni biznes, ale możecie wypróbować żeby samemu wyrobić sobie opinię.

H 154,4K

hagi84

Użytkownik
jesli nie masz dostepu do setki kont itp to odpusc totalnie
Cena ponad 3000 euro na rok robi swoje, niestety konkurencji nie maja i co roku drozeje
Same liczby w programie, jak ktos kumaty to szybko wylapie o co chodzi
Trzeba byc mega szybkim, aktualnie przy kanalach telegramowych ma sie czasem doslownie parnascie sekund by zdazyc pograc

Sam korzystam juz pare dobrych lat, dzialam jak maszyna wiec mi latwiej - jak bym mial od poczatku zaczac przygode z burgerem to bym napewno nie zaczynal.
Post automatycznie złączony:

Jeżeli nikt się nie zgłosi jestem chętny z Tobą go przetestować :) wersję najtańszą

Nie skorzystasz z programu na dwie osoby, rozlacza jak sie zaloguje druga osoba - latwo o bana.

Otrzymane punkty reputacji: +509
jagr 122,7K

jagr

Użytkownik
Wychodzi na to że ze pózno dowiedziałem się o tym programie. Nawet nie próbuje szkoda kasy dzięki panowie za odpowiedz.

6 562

69gbhbak

Użytkownik
Wychodzi na to że ze pózno dowiedziałem się o tym programie. Nawet nie próbuje szkoda kasy dzięki panowie za odpowiedz.

Zawsze możesz korzystać z wersji darmowej która ma opóźnienie 15 minutowe i pokazuje surebety do 1 %

H 154,4K

hagi84

Użytkownik
i co taka darmowa da? jak to w 2-3 minuty rynki zabite, a gdzie tu 15 minut

Ale zawsze mozna sciagnac i zobaczyc o co w tym wszystkim chodzi, tylko surki do 1% to bedzie przemiał taki, ze ciezko sie polapac

Do góry Bottom