sven@
Użytkownik
Dodatkowa weryfikacja? ACTA? ????Wchodzę na konto a tam komunikat ze wprowadzono pewne restrykcje na moje.
I nie mogę postawić żadnego zakladu
Kto wie o co chodzi?
Dodatkowa weryfikacja? ACTA? ????Wchodzę na konto a tam komunikat ze wprowadzono pewne restrykcje na moje.
I nie mogę postawić żadnego zakladu
Kto wie o co chodzi?
Jak wejdziesz na czat to bardzo szybko Ci napiszą ale pewnie to co zawsze, telefonicznie a tam się dowiesz, ze zdjęcie listu i drugi dokument.Wlasnie ze nic takiego niepisze
Tylko pisze ze jeżeli mam środki na koncie to mogę je wyplacic
A na czym polega ta weryfikacja?
Masz taki limit, nic nie zrobisz :mrgreen::mrgreen:Witam mam problem na bet365 mianowicie:
Mam kupon na którym są 2 mecze łączny kurs wychodzi 2,73 daję stawkę 10 zł i wyskakuje mi komunikat: "Jeżeli kwota zostanie zaznaczona jako wyższa niż dostępne maksimum, prosimy użyć Postaw max.
Daję postaw max i wyskakuje mi stawka 1,71
Pisałem do nich na czacie ale cały czas się zasłaniają że trejderzy teraz oferują taką stawkę.
Czy ktoś miał taki problem??
Proszę o pomoc
Dostałeś od beta limit, który jest nieodwracalny. Albo wyciągnąłeś od nich sporo siana, albo grałeś pomyłki/valuebety/surebety za spore stawki, albo... na ciebie trafiło ????Witam mam problem na bet365 mianowicie:
Mam kupon na którym są 2 mecze łączny kurs wychodzi 2,73 daję stawkę 10 zł i wyskakuje mi komunikat: "Jeżeli kwota zostanie zaznaczona jako wyższa niż dostępne maksimum, prosimy użyć Postaw max.
Daję postaw max i wyskakuje mi stawka 1,71
Pisałem do nich na czacie ale cały czas się zasłaniają że trejderzy teraz oferują taką stawkę.
Czy ktoś miał taki problem??
Proszę o pomoc
Nie no nie wierzę masakra jakaś. Jaki inny buk polecacie?Dostałeś od beta limit, który jest nieodwracalny. Albo wyciągnąłeś od nich sporo siana, albo grałeś pomyłki/valuebety/surebety za spore stawki, albo... na ciebie trafiło ????
Powinieneś dostać jeszcze wiadomość: Twoje konto.
A to już zależy co i jak grasz. Na rynku lepszej oferty od b365 nie ma raczej nikt a dodatkowo w związku z ustawą hazardową sporo bukmacherów się wycofuje z kraju.Nie no nie wierzę masakra jakaś. Jaki inny buk polecacie?
Sprawdziłem to i dostałem taką wiadomość 4 dni temu o tytule Twoje konto. Ale odnosi się to do całkiem innej sytuacji:Dostałeś od beta limit, który jest nieodwracalny. Albo wyciągnąłeś od nich sporo siana, albo grałeś pomyłki/valuebety/surebety za spore stawki, albo... na ciebie trafiło ????
Powinieneś dostać jeszcze wiadomość: Twoje konto.
Tak tylko na te same dane nie założę konta. Więc przelewy z mojego konta bankowego będą się wykluczać.Inne konto, bo limitu Ci nie zdejmą.
Jakieś szersze info?365 wychodzi z Polski od 1 kwietnia na 100 procent juz..