Wlasnie tez mnie ciakawi co odpisza na czacie itp gdy sie powie , ze u mojego koelgi nie ma limitu na zaklad postawil 1000 zl , a ja moge 100 zl tylko , niech tlumacza ????
czy na ta chwile moga byc jakies problemy prawne zwiazane z wplata przez przelewy24 i wyplata bezposrednio na konto bankowe ?
edit: juz nieaktualne, wplacilem przez skrill.
Ogarniał ktoś sprawę z bet365 po wypełnieniu ankiety samoocena? Przecież to jakaś patologia jest co oni odpierdalac, ledwie na zero wyszedłem a oni zawieszają konto i utrudniają załatwienie sprawy.
Depozyty złożone za pomocą NETeller, Skrill lub Skrill 1-Tap nie będą się liczyły jako kwalifikujący się depozyt.
Jest jakas szansa obejsc to i wyplacic na skrilla?
Np przez paysafe wplacic + skrill wplata i pozniej wyplacic na skrilla?
Pytałem o to na chacie i nie dał takiej oczywistej odpowiedzi ,powiedzial ze to bedzie proporcjonalnie podzielone sami tak naprawde nie wiedza ale dziwny ruch z ich strony od 10 lat bylo wszytsko normlnie ciekawe czy to ma jakis zwiazek z ustawa hazardowa
z ustawa hazardowa raczej nie , dzielone jest, ale jednego dnia kaza Ci wyplacic na konto, mozesz anulowac wyplate i sprobowac nast dnia i wtedy moze byc opcja wyplaty na skrill
Takie cos uslyszalem, ale nie wiem ile w tym prawdy.