>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

bet365 - kilka pytań i czy warto tam założyć konto

E 0

elano1000

Użytkownik
Witam. Chciałbym założyć konto na bet365, gdyż widzę, że jest popularny i dużo osób go poleca. Wcześniej miałem styczność obstawiania w punkcie totomixu, ale żaden ze mnie ekspert jeśli chodzi o dane dziedziny sportu, wygrałem niewiele, i raczej wyszło tyle samo za kupony co za wygrane, których może było zaledwie 3.
Teraz postanowiłem, żeby wrócić do bukmacherki. Wyciągnąłem wnioski co robiłem źle i mam nadzieję, że teraz będzie lepiej szło. Będę raczej obstawiał, nie wiem jak się nazywa ten system, ale standardowo kuponik za 2 zł (minimum tyle jest?) no i zdarzenia klasyczne.

Odnośnie bet365 mam następujące pytania (gdyż nie wiem czy te podane informacje na forum są nadal aktualne).

1) No więc z tego co czytałem, po założeniu konta musi jeszcze przyjść list pocztą żeby konto było aktywne, a żeby wypłacić mam dać kserokopię - do wyboru: dowód osobisty / paszport ? Zapewne chodzi o jakieś tam informacje, nie o wszystko z tych dokumentów?
Czy po rejestracji można od razu obstawiać? Czy powyższe &quot;formy aktywacji&quot; dotyczą dopiero jak będę chciał zrobić wypłatę?
2) Widzę, że hajs pochodzi zza granicy, więc zapewne muszę liczyć się z dużą prowizją gdy będę przelewał pieniądze na bank? (mam konto w Alior Sync). Bo jeśli tak to raczej w tym momencie nie bardzo mi się to w takim razie opłaci.
3) Jest gdzieś info jaka jest minimalna kwota wpłaty / wypłaty ?
4) Czy ustawia się jakoś walutę? Można w złotówkach?
5) Wsparcie dobrze działa, jest polskie?

vitalic 186

vitalic

Użytkownik
1. Tak przyjdzie list z kodem, który będziesz musiał wprowadzić. By dokonać wypłaty z konta potrzebna będzie jego weryfikacja, wysyłasz scan np. dowodu osobistego i konto w 24h masz zweryfikowane a co za tym idzie możesz wypłacić kase z konta.
2. Grasz w PLN więc nie będziesz tracił na przewalutowaniach ect. tzn, ile wygrasz tyle możesz wypłacić na konto beż żadnych prowizji.
3. min. wpłata/ wypłata = 25 pln
4. Tak w złotówkach
5. Ja nie narzekam, jest po polsku ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
E 0

elano1000

Użytkownik
A bez tej weryfikacji można już obstawiać? Tzn. ze wsparciem źle sprecyzowałem, chodziło mi czy starają się w miarę szybko odpowiadać na różne pytania, rozwiązywać problemy itp. ????

E 0

elano1000

Użytkownik
Dzięki za info. Jeszcze muszę zweryfikować telefonicznie albo paszportem.
// Wczoraj coś tam już postawiłem, tylko że nie bardzo ogarniam tą stronę. Niezbyt czytelnie z początku wydają mi się zakładki z tymi dyscyplinami, ciężko coś znaleźć. Z biegiem czasu myślę, że to ogarnę.
I wczoraj popełniłem błąd - ogólnie jak obstawiałem zawsze w totomixie grałem tym systemem aku - kilka zdarzeń na jednym kuponie i zdarzenia klasyczne. No i potem babka przepisywała na kupon, ja stawiałem przeważnie 2 zł.
No a wybrałem wczoraj single i tak się dziwię, czemu przy każdym zdarzeniu muszę stawkę wpisywać.
Po prostu chcę grać tak jak w totomixie, postawić 2 zł czy tam ile minimalnie można i mieć kilka zdarzeń na kuponie, tylko nie mam pojęcia jak to ustawić? Nie widzę nigdzie opcji &quot;stwórz własny kupon&quot;.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Po prawej stronie dodaja Ci się zakłady. Ponizej masz &quot;zakłady akumulowane&quot;, rozwijasz i wpisujesz kwote w najniższym okienku. Te wyżej to zakłady systemowe. Ogólnie polecam Bet365. Zwłaszcza bogatą opcje live.

Otrzymane punkty reputacji: +4
E 0

elano1000

Użytkownik
Hmm nie bardzo kapuję - żebył był aku to muszę mieć min. 2 zdarzenia, wtedy pojawia się ta opcja &quot;zakłady akumulowane&quot;

I chcę obstawić X wydarzeń za 2 zł - czyli wpisuję 2 zł tak jak na screenie? I można jakoś zobaczyć przed postawieniem jaki będzie całkowity kurs (bo one się mnożą, czy jakoś tak) i ile będę mógł maksymalnie wygrać?

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
W tym wypadku kurs jest 5.94 i zawsze będzie napisane,tylko nie zawsze pod &quot;double&quot;,zależy ile będzie zdarzeń na kuponie,a stawka minimalna w bet365 to 1 zł.
I taka jeszcze mała rada,jeśli nie wiesz ,że kursy do AKO się mnożą to poczytaj sobie jeszcze troche forum,bo znów zasponsorujesz buka zamiast coś ugrać.
A co do weryfikacji telefonicznej to oni chyba nie dzwonią ,mi przynajmniej zawsze odpisywali że &quot;nie jest to w tej chwili możliwe&quot; czy jakoś tak,skan kazali wysłać.

C 2

cezary256

Użytkownik
Witam
Mam pytanie następujące: jak w B365 zrobić zakład systemowy??? Chcę zrobić np 5 z 6 i w jaki sposób mam to uczynić i czy to w ogóle możliwe, szukałem, kombinowałem i nie wiem jak to rozkminić.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Wybierasz zakłady do zagrania i pod nimi po prawej stronie masz napis : Zakłady akumulowane , klikasz w niego i dalej już z górki.

byku1705 547

byku1705

Użytkownik
Witam
Mam pytanie następujące: jak w B365 zrobić zakład systemowy??? Chcę zrobić np 5 z 6 i w jaki sposób mam to uczynić i czy to w ogóle możliwe, szukałem, kombinowałem i nie wiem jak to rozkminić.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Dodajesz kolejne zdarzenia do kuponu, gdy jest juz 6, wyswietla sie kolejno jak mozesz obstawic: Single, Duble, Treble, 4zdarzenia, 5zdarzen, 6zdarzen. Ciebie w przypadku takim jak opisales bedzie interesowalo 5zdarzen to jest wlasnie 5z6 itd.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom