>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bet365 czy PinnacleSports - kilka głupich pytań

M 13

mantra

Użytkownik
Witam,
Szukam bukmachera internetowego
Jako że do tej pory nie miałem nigdy kontaktu z bukmacherką i na razie nie mam pojęcia z czym to się je, chciałbym Was dopytać o parę spraw.
Mam zamiar grać polską walutą za niewielkie stawki różne mixy i single.
W bet365 rozumiem, że nie opłacaja się transakcje przelewem bankowym, bo zgodnie z ich cennikiem minimalna kwota wypłaty to 100 zł, a przelew na zagraniczne konto z millenium pewnie też parę złotych kosztuje? Dobrze to rozumiem?
Czy płaci się coś za wpłacanie i wypłacanie środków przez SKRILL na bet365 i z powrotem? Czy może byłaby jakaś lepsza metoda płatności w przypadku bet365?
Czy na pewno wpłaty i wypłaty z pinnacle na polski rachunek bankowy są bezpłatne? W cenniku piszą że tak, ale czy nie pobierają żadnych ukrytych opłat za przewalutowanie czy coś takiego?
A może są jacyś lepsi bukmacherzy internetowi dla takiego laika jak ja? Przepraszam za tyle pytań, ale spędziłem parę godzin przeszukując internet i dalej mam mętlik w głowie.

szyma2 22

szyma2

Użytkownik
Z bet365 wypłacałem ostatnio 90zł przelewem bankowym i pieniądze mam już na koncie bez żadnych opłat więc nie wiem skąd wziąłeś ta minimalna kwotę 100zł.

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 13

mantra

Użytkownik
Dzięki
Hm, według &quot;płatności&quot; bet365 min. depozyt przelewem 500zł, a wypłata od 200 zł - Źle patrzę?
Ten skrill na pewno jest bezpłatny w przypadku bet365 i pinnacle?
&quot;Opłaty:
Płać w sklepach, restauracjach i online - free&quot;
&quot;Metody płatności międzynarodowych: swift Cena: PLN 12.27 (EUR 2.95)&quot;

Wprzypadku Pinacle ile razy będę musiał obrócić depozytem, żeby móc wypłacić? Całą kwotą?

szyma2 22

szyma2

Użytkownik
Min. wypłata na konto to 50pln. Przynajmniej u mnie tak jest więc raczej jest to norma ogólnie przyjęta.

M 13

mantra

Użytkownik
Ok, to nie wiem dlaczego pisze inaczej na ich stronie.
Na pewno ten skrill jest całkowicie darmowy? Bo nei wiem jak rozumieć ten ich cennik. Dlaczego jest bezpieczniejszy?

W przypadku Pinacle ile razy będę musiał obrócić depozytem, żeby móc wypłacić?Całą kwotą?
Są jakieś jeszcze dobre propozycje buków dla początkującgo, np. taki Oddsring czy ComeOn dobry? Ostatnie moje pytania

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
W Pinnacle musisz obrocic raz cala kwota zeby nie brali zadnej prowizji, masz tam rowniez tylko jedna darmowa wyplate w miesiacu (jesli wplacasz Skrill to wyplata tez musi byc na Skrill) - kazda kolejna to koszt 15$.
Plusem Pinnacle jest to, ze nie dostaniesz limitu (masz od razu podana max stawke jaka mozna zagrac) - Bet365 bardzo czesto naklada limity na graczy.
ComeOn nie jest zly ale nie ma mozliwosci wplat/wyplat Skrill lub Neteller czyli najpopularniejszych opcji w necie.
Jesli jestes poczatkujacy i nie bedziesz grac za duze kwoty (typu tysiac na zaklad lub wiecej) to rownie dobrze mozesz grac w Betsson/Unibet - oferta jest nawet spora a wplaty i wyplaty na Skrill masz za darmo.

M 13

mantra

Użytkownik
Dzięki
Będę grał stawki typu 20-50-100 zł, nie będę też za bardzo kombinował, więc chyba mnie nie zlimitują?
Jesli jestes poczatkujacy i nie bedziesz grac za duze kwoty (typu tysiac na zaklad lub wiecej) to rownie dobrze mozesz grac w Betsson/Unibet - oferta jest nawet spora a wplaty i wyplaty na Skrill masz za darmo.
A w bet365 i pinnacle skrill nie jest darmowy...? Ciężki wybór...

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
W Bet365 sa darmowe wplaty i wyplaty Skrill, w Pinnacle wplaty darmowe/wyplaty tak jak pisalem wyzej.
Wybor nie jest ciezki - zakladasz sobie gdzies konto, grasz i jak sie nie podoba to zmieniasz buka ;)

M 13

mantra

Użytkownik
Ale wypłacanie ze Skrilla na inne konto bankowe nie jest bezpłatne?
Ktoś pisze:
&quot;przelalem z bet365 50zl na konto MB chcialem przelac to na swoje konto i naliczylo mi 12zl jakiejs prowizji chyba, moze mi ktos wyjasnic o co chodzi?&quot;
W tym wypadku nie jest opłacalne.
Na ich stronie pisze Wysyłanie pieniędzy
Cena: 1.0 %
Więc już nie wiem o co chodzi.
A bezpośrednio przelewy bankowe wpłaty i wypłaty na pinnacle i bet365 są w 100 % darmowe?
Bo wiem że korzystają oni z banków zagranicznych.

K 18

klakson

Użytkownik
Wypłacanie ze Skrilla na konto bankowe jest płatne..coś około 5 zł chyba ( nie chcę wprowadzać w błąd )
bet365 nie pobiera prowizji za wypłaty.

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Jak można odpowiadać na pytania w temacie &quot;głupich pytań&quot;? Przecież to od razu powinno wylądować w koszu, bo przecież na głupie pytania są głupie (sic!) odpowiedzi.
Na temat bet365 masz CAŁY dział: http://forum.bukmacherskie.com/f118/
Czytałeś choć jeden wątek? Przecież tam masz odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania.

M 13

mantra

Użytkownik
Jak można odpowiadać na pytania w temacie &quot;głupich pytań&quot;? Przecież to od razu powinno wylądować w koszu, bo przecież na głupie pytania są głupie (sic!) odpowiedzi.
Na temat bet365 masz CAŁY dział
Czytałeś choć jeden wątek? Przecież tam masz odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania.
Czytałem i to niemało. Na te pytania nie znalazłem klarownych (dla mnie) odpowiedzi. Założyłem nowy temat, bo dopytuję o kilka różnych spraw.
Min. wypłata na konto to 50pln. Przynajmniej u mnie tak jest więc raczej jest to norma ogólnie przyjęta.
Ale ty na pewno wypłacałeś bezpośrednio na konto bankowe czy przez Skrilla na konto np.?
Bo u nich na stronie jak byk stoi, że min. depozyt przelewem &quot;Bank Wire&quot; 500zł a wypłata 200 zł.

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Witam,
Szukam bukmachera internetowego
Jako że do tej pory nie miałem nigdy kontaktu z bukmacherką i na razie nie mam pojęcia z czym to się je, chciałbym Was dopytać o parę spraw.
Mam zamiar grać polską walutą za niewielkie stawki różne mixy i single.
W bet365 rozumiem, że nie opłacaja się transakcje przelewem bankowym, bo zgodnie z ich cennikiem minimalna kwota wypłaty to 100 zł, a przelew na zagraniczne konto z millenium pewnie też parę złotych kosztuje? Dobrze to rozumiem?
Czy płaci się coś za wpłacanie i wypłacanie środków przez SKRILL na bet365 i z powrotem? Czy może byłaby jakaś lepsza metoda płatności w przypadku bet365?
Czy na pewno wpłaty i wypłaty z pinnacle na polski rachunek bankowy są bezpłatne? W cenniku piszą że tak, ale czy nie pobierają żadnych ukrytych opłat za przewalutowanie czy coś takiego?
A może są jacyś lepsi bukmacherzy internetowi dla takiego laika jak ja? Przepraszam za tyle pytań, ale spędziłem parę godzin przeszukując internet i dalej mam mętlik w głowie.
Jeśli &quot;niewielkie stawki&quot; oraz &quot;mixy i single&quot; to bet365 bedzie lepszy ( szersza oferta , ako friendly )
Jesli wieksze stawki i wiekszosc singli to Pinnacle ( nizsza marza=lepsze kursy , brak limitów )
Ogólnie obie firmy to ścisły top i najbardziej polecam mieć konta i środki na obu i grać tam gdzie lepszy kurs , firmy w 100% pewne i sprawdzone.
Jesli zalezy Ci na braku zlodziejskich prowizji to polecam nie korzystac ze Skrilla. Wplacac z karty kredytowej ( bet365 ) lub Przelewy24 z konta ( Pinnacle ) , takie wpłaty i wypłaty są całkowicie darmowe ( w Pinnacle 1 wypłata w miesiącu kalendarzowym darmowa , za kolejne jest prowizja )

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Jesli zalezy Ci na braku zlodziejskich prowizji to polecam nie korzystac ze Skrilla. Wplacac z karty kredytowej ( bet365 ) lub Przelewy24 z konta ( Pinnacle ) , takie wpłaty i wypłaty są całkowicie darmowe ( w Pinnacle 1 wypłata w miesiącu kalendarzowym darmowa , za kolejne jest prowizja )
7.50zł przy wyplacie kasy na konto bankowe to zlodziejska prowizja?
chyba sobie kuwa jaja robisz

M 13

mantra

Użytkownik
Dzięki wszystkim.
W zasadach bukmachera Pinnacle są tego typu punkty:
&quot;Rzuty rożne wykonane w doliczonym okresie gry, nie będą brane pod uwagę przy rozliczaniu zakładu. Jedynie rzuty rożne wykonane w regulaminowym czasie gry lub czasie doliczonym przez arbitra za przerwy w grze, będą zliczane&quot;
&quot;Spalone (offsides), które wydarzyły się w doliczonym czasie gry nie będą zliczane. Wyłącznie spalone, które mają miejsce w regulaminowym czasie gry lub dowolnym czasie który zostanie doliczony przez arbitra za przerwy w grze, będą zliczane&quot;
Czyli zlicza się, rzuty rożne czy spalone, z 90min + czasu doliczonego? Pogmatwane.

berh 7,5K

berh

Użytkownik
Może chodzi o dogrywkę (że nie będą liczone), tylko tłumaczenie jest nieudolne.

edit: dokładnie tak ???? extra time to dogrywka, nie czas doliczony. stoppage time, to czas doliczony

M 13

mantra

Użytkownik
Dzięki
Też sprawdzałem angielską wersję reg. - to chyba po prostu jakieś n ieudolne tłumaczenie.
&quot;For grading purposes, Offsides which happen in periods of extra time are not included. Only Offsides which take place during regulation time, or any time the referee adds to compensate for injuries and other stoppages, are included&quot;

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
7.50zł przy wyplacie kasy na konto bankowe to zlodziejska prowizja?
chyba sobie kuwa jaja robisz
Tak , to jest złodziejska prowizja , tak samo jak jeszcze bardziej zlodziejska jest ta dotycząca przelewu z jednego konta skrill na drugie.
No ale skoro lubisz płacić za nic i w ten sposób marnować kasę to mi &quot;kuwa&quot; nic do tego , mi wystarczy , że ja tego nie robię :]

Do góry Bottom