nie no spoko, mozliwosc wplaty kasy na skrilla (za free) a nastepnie przerzucanie jej w kolejnosci skrill->buk->skrill->buk2 i to wedla wlasnego uznania i to wszytsko za free, na dodatek wplata wszedzie natychmiastowa, z kolei wyplata w najlepszych bukach natychmiastowo (pinnacle) badz po paru godzinach (b365) jest faktycznie TOTALNIE nie warta zdzierskiej prowizji 1% przy przelewaniu kasy z jednego konta skrill na drugie ( tylko kuwa co to ma wspolnego z przelewaniem kasy na buka to ja nie wiem, jedyna sytuacja to gdy sie zabawiasz w multikonta na skrilu i przelewasz kase miedzy soba). a tu jakies zdzierskie 7.50 !!!! no kuwa !!!! jak twoja plaska stawka to 7.50 to moze i faktycznie niewarto. może.Tak , to jest złodziejska prowizja , tak samo jak jeszcze bardziej zlodziejska jest ta dotycząca przelewu z jednego konta skrill na drugie.
No ale skoro lubisz płacić za nic i w ten sposób marnować kasę to mi "kuwa" nic do tego , mi wystarczy , że ja tego nie robię :]
baw sie w przelewy z konta bankowego na buka, czekaj sobie na przelew pare dni skoro lubisz ????.
7.50 zł - gdzies ze 2 piwa. no majątek ????