>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet365 100% do 100zł dla starych

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Wesolych Swiat Bozego Narodzenia
...juz teraz ubiegaj sie o swój bonus!
Witaj Radoslaw
Zblizaja sie Swieta Bozego Narodzenia i z przyjemnoscia chcielibysmy poinformowac Cie o wspanialym bonusie dzieki, któremu bedziesz sie mógl dobrze bawic w czasie swiatecznego sezonu kalendarza wydarzen sportowych.
Po prostu zlóz depozyt w wysokosci 10 PLN lub wyzszej, a otrzymasz 100% Bonusu od depozytu, az do maksimum 100 PLN.

Twój kod oferty to: xxxxxxxx

A oto w jaki sposób mozesz ubiegac sie o swój bonus:

1. Zaloguj sie w bet365.
2. Zlóz depozyt w wysokosci 10 PLN lub wyzszej.
3. W strefie Uzytkownicy, odwiedz ‘Oferty zakladów sportowych’, a nastepnie ‘Wprowadz kod oferty’.
4. Wprowadz kod oferty i kliknij na ‘Zatwierdz’.
5. Twój bonus zostanie dodany do bonusowego stanu konta.

Wesolych Swiat!
Zespól bet365

Kontakt z nami poprzez Czat i Email

Obrót 12razy depozyt i bonus:kwasny4565:

Z 65,8K

zwierzakus

Użytkownik
Dopytalem sie na czacie-nie taki diabeł straszny-trzeba 12 razy obrocic bonus czyli jak ktos wpłaca 100 to musi 12x100(przy czym swoj depozyt mozna wyplacic w kazdej chwili).Ja w to wchodze ????

D 0

duch1988

Użytkownik
Obrót x12 troche sporo, ale w każdej chwili można wypłacić więc nie ma obaw. Wie ktoś chociaż po jakim minimalnym kursie ten obrót trzeba wykonać? Z góry dzięki

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Dopytalem sie na czacie-nie taki diabeł straszny-trzeba 12 razy obrocic bonus czyli jak ktos wpłaca 100 to musi 12x100(przy czym swoj depozyt mozna wyplacic w kazdej chwili).Ja w to wchodze ????
Rozmawiałem też na czacie i babka mi powiedziała że muszę postawić 2400zł w sumie, to już sam nie wiem. Jak wpłacisz to daj znać bo na stronie powinno wtedy pisać jaki jest wymagany obrót. A w regulaminie tej promocji pisze tak: &quot;Musisz dokonać obrotu depozytem i bonusem 12 razy przed możliwością wypłaty.&quot;

S 8

sweetkokos

Użytkownik
2400 trzeba zrobic obrot tak pisze przynajmnije w stanie konta;]
jesli komus nie dziala kod wystarczy napisac do nich na czacie i juz zacznie dzialac;d

M 15

maciekgks

Użytkownik
Jak ktoś gra w bet365 to uważam to za fajny prezent. Gdzieś w lutym się obróci i będzie można spokojnie wypłacić. Wole wychodzić z założenia &quot;100 pln to zawsze 100 pln&quot;. Dla mnie fajna sprawa ???? .

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Heh promocja jak dla mnie żadna. 100 złotych gratisowe przy obrocie 2400 złotych to lekkie przegięcie. Bet365 ma słabe kursy. Na takie NBA średnio o 0.10 niższe niż w takim Pinnacle. Przy takim obrocie tj. 2400 zł * 0,10 jako różnica w kursach to np.w pinku zarobimy o 240 złotych więcej, więc promocja nie warta zachodu jak dla mnie. Po prostu taki obrót to paradoksalnie dla mnie strata i dla ludzi grających w bukach z lepszymi kursami też. Przeliczcie sobie na spokojnie czy Wam się opłaca. Jak dla mnie to po prostu typowy marketing i bet365 ma wszystko ładnie policzone żeby na tej promocji tylko zarobić :p
Ale i tak miło,że jakiś bonus na gwiazdkę przyznali ;-) Jak ktoś ma problemy z kasą to zawsze ma więcej na granie ...

ester 87

ester

Użytkownik
Po kursie 1,5-nie licza sie zakłady live:kwasny4565:
A to ciekawe, bo mi zakłady live wlicza do obrotu. Pewnie chodzi wam o ten zapis:

4 . Zakłady postawione na handicapy azjatyckie, azjatycką sumę goli i zakład na zwycięstwo w baseballu, zarówno w zakładach przedmeczowych, jak i na żywo, nie liczą się do jakichkolwiek wymagań obrotu.
Ale to dotyczy tylko wymienionych wyżej dyscyplin. Tak więc live wlicza się do obrotu, spokojnie można grać.

rybex 3

rybex

Użytkownik
Ja wpisalem ten kod z maila ktory dostalem i wyskakuje mi ze nie spelniam wszystkich warunkow aby dostac bonus. A nawet im wyslyalem skan dowodu. Czy ma ktos taki sam problem? Z tego co widze Czat juz nie dziala wiec sie ich nie zapytam

spike761 37

spike761

Użytkownik
a mam pytanko ???? mozna np. wpłacic 100zł postawic otrzymac bonus ???? pozniej odrazu zlecic wypłate tych moich 100zł i obracac tylko za bonus ???

Do góry Bottom