to nie jest fundacja charytatywna ????a mam pytanko ???? mozna np. wpłacic 100zł postawic otrzymac bonus ???? pozniej odrazu zlecic wypłate tych moich 100zł i obracac tylko za bonus ???
Może na NBA mają niskie kursy ale na piłkę nożną moim zdaniem kursy są przyzwoite. Poza tym jest dosyć mało buków którzy dają bonus od depozytu dla starych. Dobra oferta dla ludzi którzy puszczają sobie kuponiki za kilkadziesiąt złotych.Heh promocja jak dla mnie żadna. 100 złotych gratisowe przy obrocie 2400 złotych to lekkie przegięcie. Bet365 ma słabe kursy. Na takie NBA średnio o 0.10 niższe niż w takim Pinnacle. Przy takim obrocie tj. 2400 zł * 0,10 jako różnica w kursach to np.w pinku zarobimy o 240 złotych więcej, więc promocja nie warta zachodu jak dla mnie. Po prostu taki obrót to paradoksalnie dla mnie strata i dla ludzi grających w bukach z lepszymi kursami też. Przeliczcie sobie na spokojnie czy Wam się opłaca. Jak dla mnie to po prostu typowy marketing i bet365 ma wszystko ładnie policzone żeby na tej promocji tylko zarobić
Ale i tak miło,że jakiś bonus na gwiazdkę przyznali ;-) Jak ktoś ma problemy z kasą to zawsze ma więcej na granie ...
Nie chce byc niemily, ale napisze Ci po prostu, ze Ameryki to Ty nie odkryles.... Granie na zdarzenia przeciwstawne, surebety itd. celem obrotu bonusa to sposob tak stary, ze chyba nie ma sensu o nim pisac w tym temacie. To przeciez moze sie tyczyc kazdego bonusa u kazdego innego buka...Słuchajcie, jest dobry sposób by szybko wzbogacić się o bonus: 1. wpłacasz pieniądze, 2. dostajesz bonus, 3. teraz "konstruujesz" surebeta - tak aby przegrać pieniądze w bet365 (oczywiście całą kwotę - zarówno bonus jak i depozyt) - wiadomo pewności, że gdzieś przegrasz nigdy nie ma - należy postawić tak, by wysoki kurs był w bet365.
Tym sposobem pieniądze (zarówno depozyt jak i bonus) "przerzucasz" do innego bukmachera, bez żadnych obrotów - a u innego przecież możesz już wypłacić od razu...
Pytałem o to w supporcie - gdy przegrasz swoje bonusowe pieniądze i później dokonasz kolejnej wpłaty (na dalszą grę) oni nie będą od Ciebie żądać jakiś obrotów...
Warunki obrotu możesz sobie przeczytać przed wpłaceniem kasy, przejrzyj dobrze maila a znajdziesz tam link do warunków promocji.To jakies jaja ze strony Bet365 12 razy obrót depozytem i bonuse, katastrofa a nie bonus jeszcze warunki obrotu dopiero wysylaja po wpisaniu kodu promocji
to sprawdź lepiej czy zakłady na live się liczą do obrotu bo być może że nie:kwasny4565:co do obrotu na poczatku tez sie przerazilem obrotem na 2400PLN
lecz w piatek wplacilem 100PLN i dzisiaj mam juz obrot wykonany na chwile obecna na kwote 1628PLN a praktycznie przez te 3 dni gralem tylko na live NBA i i pilke reczna czasem jakis kuponik
i przy tym obrocie podwoilem sume wplaty i bunusu wiec niema tragedii z tym obrotem ???? wystarczy zarwac pare nocek z NBA i mysle ze obrot zostanie wykonany ????
z mojej strony buk godny polecenia, wszystko jest z nim oki jeśli chodzi o wyrobione moje zdanie o nim, a często tam wpłacam, tylko dodał bym jeszcze zakłady "stg" bo brak tego mnie denerwuje :kwasny4565: ale kocham overy 1.5 !własnie mysle czy jest sens brac ten bonus
ten obrót mnie zniechęca, jakos średnio lubie tego buka
kiedyś było 100% 500zł , i obrót niby był po kursie 2, ale wliczali wszystko, tylko, że nie którym na koniec zabierali bonus, a nie którym się udawało nawet po 1,01 obrócić
liczy sie...to sprawdź lepiej czy zakłady na live się liczą do obrotu bo być może że nie