Witam. Przeczytałem Waszą dyskusje panowie i jestem w szoku !!! (lecz można było się tego spodziewać :/ po wszelakich kasynach ). Powiem tak:
To o czym mówicie to na 100% nie jest zachowanie się flash'a gdyż nie mówimy tutaj o tzw. lagu, przeklatkowaniu itp. ponieważ Ci co grali w MegaFortune i znają zasady to doskonale wiedzą, że koła
fortuny w bonusie kręcą się w jedną stronę (nigdy w drugą !!!- ani nawet o jedno pole !!! - taka opcja nie występuję w tej grze !!!) więc obraz został stworzony a nie odtworzony (jak w przypadku generowania grafik flasha). Gdyby wypadło pole jackpot i bęben stał w miejscu nawet przez 10 sekund po czym ruszyło o np. 1 pole to byśmy mogli tutaj mówić o błędzie flasha, lagu na łączu czy też słabym kompie lub innych sprawach soft/hardw. A w tym przypadku jeśli się cofną to jest to błąd gry (niezauważony lub celowo wprowadzony przez programistów "netent" bądź też kod gry ktoś zmodyfikował - tego nie wiemy). Jeżeli zapis video (oczywiście z potwierdzoną autentycznością przez np. lga) pokazałby
cofnięcie się o MIN. JEDNO całkowicie w 100% pełne pole (a NIE, że już prawie całe okno wyboru znalazło się na strzałce do jackpota i się cofnęło na poprzednie) bębna gry Mega Fortune to oczywiście, że sprawa jest do wygrania lecz koszt i czas takiej batalii może się okazać ogromny. Co do zachowania sie
bah to normalne u operatorów gier hazardowych, w przypadkach błędów softu czy uszkodzeń serwera jak i innych anomaliach algorytmów itp. Ja miałem już kilka sytuacji, w których należało mi się co najmniej odszkodowanie i tylko 2 razy udało mi się wywalczyć swoje ponieważ grałem na oczach kilkudziesięciu ludzi, którzy się za mną wstawili u operatora hazardowego ( lecz mowa tu o kilku tys. pln a nie takiej kwocie ) - oni po prostu wyznają jedną zasadę - skoro trafiłeś jak twierdzisz to miałbyś na liczniku a błędów nie ma - / tylko ustawione celowo automaty /
Uprzedzę posty typu: "a skąd Ty to wszystko możesz wiedzieć" - W kasynach na automatach wrzutowych spędziłem pół życia, a drugie pół na studiowaniu informatyki i zapewniam, że wiem o czym mówię. I wiem o tym, że obraz na ekranie komputera jest tylko wizualizacją wyniku uzyskanego przez generator liczb losowych ( a tak naprawdę pseudolosowych gdyż generator liczb losowych po prostu nie istnieje - Ci co np. tak jak ja skończyli studia inf. wiedzą o czym mówię ). Lecz wizualizacja nie może tworzyć własnych obrazów, których nie ma w regułach gry !!! To tak jakby zamiast cofnięcia się tego bębna pojawiła się na ekranie powiedzmy "laska w bikini i cyckiem by cofnęła bęben" - tego nie ma w możliwościach tej wizualizacji zwanej " Mega Fortune " tak samo jak nie ma obracania się bębna o całe pole - lecz
WTEDY I TYLKO WTEDY GDY MÓWIMY O CAŁYM POLU LUB KILKU POLACH ( każdy wie jak działa koło
fortuny - często jest tak, że już prawie ma wskaźnik być na danym polu lecz zabrakło min. siły by się tam znalazł i koło jakby się cofa - jakby bo tak naprawdę pozostaje na tym samym polu. Jedynie wyśrodkowując się ). Pozdrawiam i kończę swą wypowiedź mając nadzieje, że ten przydługi referat cokolwiek wnosi do sprawy naszego kolegi, który mógł paść ofiarą ludzkiego błędu celowego lub też niezamierzonego ( w co bardziej wierzę ).
P.S.
Ja osobiście nie wierzę, że te najwyższe jackopty (po kilka mln euro) wogole można trafić - wg. mnie to fikcja która tylko pełni funkcje psychologiczną - ale to tylko moje zdanie nie poparte, żadnymi dowodami.