a ja mam następujący problem z tym bukmacherem, bawię się w obstawianie wydarzeń
live, co się stanie w pierwszej połowie gol/zółta kartka/zmiana zawodnika czy koniec pierwszej połowy. Z reguły przegrywam, bo gram na zmiane zawodnika, widzę w meczu jakąs kontuzje to gram na zmianę i zawodnik gra dalej, albo pada gol i dopiero schodzi itp. Wczoraj mi się trafiło, zawodnika opatrywano na murawie (nie wiadomo było czy zejdzie) Więc zaryzykowałem i postawiłem.
12.09.2016
18:43 SC
Austria Lustenau - WSG Wattens (Co stanie się w meczu najpierw?) na żywo
12.09.16 18:25 Zakład pojedynczy Zmiana zawodnika 4:0 10.00 50.00 PLN --
12.09.2016
18:43 SC
12.09.16 18:25 Zakład pojedynczy Zmiana zawodnika 4:0 10.00 50.00 PLN --
12.09.2016
18:42 SC
12.09.16 18:25 Zakład pojedynczy Zmiana zawodnika 4:0 10.00 20.00 PLN --
12.09.2016
18:42 SC
12.09.16 18:25 Zakład pojedynczy Zmiana zawodnika 4:0 10.00 10.00 PLN
Nie mogę jeszcze dodać zdjęcia, więc tylko kopiuje po lewej godziny zawarcia zakładów.
Po 4 min gry od postawienia zakładu, gra się toczyła, mógł paść gol, lub żółta kartka, ale po tych 4 minutach odbyła się zmiana zawodnika. Trafiło się jest wygrałem, ale nie bukmacher
bah uważa, że zakład zawarłem po zmianie. Zakłady postawione w 12 i 13 min meczu, zmiana odbyła się w 16 min. Po dowodach które im wysłałem, postanowili podejść do tego inaczej Pani z obsługi zakomunikowała mi:
"W momencie typowania zakłady nie powinny znajdować się online. Zawodnik był kontuzjowany i oczekiwano na dokonanie zmiany."
Jasne był kontuzjowany, ale Kontuzji w meczach jest kilkanaście i może jakies 4-5% kończy się zmianą, wielokrotnie ryzykowałem w takich sytuacjach i przegrywałem, raz udało się wygrać to się wykpili czymś takim.
Idąc ich tokiem rozumowania, to jeżeli drużyna przeważa i strzeli gola, a ja postawiłem, że strzeli jako pierwsza, to zakład powinien być anulowany bo drużyna przeważała i oczekiwano gola i te zakłady nie powinny znajdować się online.
Można to gdzieś zgłosić, jest jakaś szansa na to, że zakład rozliczą jako wygrany? Suport odpisuje jak robot, i to takie bzdury, że brak słów.