foxict-hepat
Użytkownik
Szczerzę wątpię , w USA też jest coraz więcej dziwactw :-|Ja tam liczę na NC i walkę tych dwóch panów w najbliższym czasie.
Szczerzę wątpię , w USA też jest coraz więcej dziwactw :-|Ja tam liczę na NC i walkę tych dwóch panów w najbliższym czasie.
tekst roku ???? hehe ja o zwrot kaski się nie boję, tylko wkurza mnie, ze wygrany kupon na chwilę obecną traktują jako przegrany ????W chwilach takich jak te bardzo prosto odróżnic mężczyzn od chłopców...Jutro bedzie zmiana becyzji na NC inaczej byc poprostu nie może...
:]:]:]Federacja WBC podjęła decyzję o przywróceniu mistrzowskiego tytułu w wadze półciężkiej Bernardowi Hopkinsowi (52-6-2, 32 KO), po jego oficjalnie zakończonej technicznym nokautem w drugiej rundzie walce z Chadem Dawsonem (30-1, 18 KO). W rzeczywistości Dawson perfidnie faulował Hopkinsa, popychając go barkiem i podcinając mu nogi. Mistrz świata na skutek gwałtownego upadku doznał kontuzji ramienia, która wyeliminowała go z dalszej rywalizacji, a sędzia ringowy podjął błędną decyzję, uznając za zwycięzcę pretendenta, który splamił się niesportowym zachowaniem.
Po analizie materiałów video oraz raportów medycznych potwierdzających kontuzję Hopkinsa, federacja przywróciła mu pas, uznając werdykt walki za techniczny remis. Natomiast decyzja w sprawie zmiany werdyktu przez Komisję Sportową Stanu Kalifornia zapadnie na najbliższym posiedzeniu w grudniu. Wszystko wskazuje jednak na to, że zgodnie z przepisami WBC, werdykt zostanie zmieniony, o co federacja apeluje do komisji kalifornijskiej. Zatem sprawiedliwości stało się zadość, a kibicom pozostaje oczekiwać rewanżowej walki obu pięściarzy.
:grin::grin::grin:Skora taki upadek powoduje kontuzje to chyba czas zawiesić rękawice na kołku.
Hopkins nie wykonał skoku na plecy Dawsona, tylko wyskoczyl jak sprężyna z bezposrednim prawym prostym. Gdy Chad kucnął, Hopkinsa pociagnal do przodu jego własny niecelny prawy prosty i ped jaki wczesniej nadał swemu cialu aby to trafienie bylo mocniejsze i o wiekszym zasiegu. Bernard przy typowo bokserskiej akcji jaką wykonał nie mial prawa nie wpasc na kucajacego Chada. Obaj wykonali akcje zgodną z przepisami do której nie mozna sie przyczepic. Dawson jednak po wszystkim złapał Hopkinsa za noge aby ten na niej nie stanal i nie złapał rowowagi, podrzucil go do góry aby stracil jakikolwiek kontakt z podlożem i pierdolnał nim o deski, tak że ten doznał uszkodzenia stawu. Dawson chciał nim jebnąć o deski (po to złapał za nogę) i jebnął. Rzucenie o deski z premedytacją Dawsona + badanie wykazujace uszkodzenie stawu = Na 100% powinna byc dyskwalifikacja... by GwahlurFaul był ale opkins też nie jest winny... skakać na plecy rywalowi ? co miał zrobić Dawon ?
Jesteś moim IDOLEM, prawdziwym "MISZCZEM":grin::grin::grin:Dla mnie Hopkins to żaden mistrz świata.
Dawson jednak po wszystkim złapał Hopkinsa za noge aby ten na niej nie stanal i nie złapał rowowagi, podrzucil go do góry aby stracil jakikolwiek kontakt z podlożem i pierdolnał nim o deski, tak że ten doznał uszkodzenia stawu.
Ty jesteś moim. Coś jeszcze ?Jesteś moim IDOLEM, prawdziwym "MISZCZEM"
Nie będzieRzucenie o deski z premedytacją Dawsona + badanie wykazujace uszkodzenie stawu = Na 100% powinna byc dyskwalifikacja... by Gwahlur