>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Benek_23

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Gombak vs Tanjong Pagar o2.5, 1.60 Betsson 1/5 ✅ 3:2 ;)
To samo co w poprzednim typie z Singapuru. Kursy na o2.5 lecą. Exp i Betsson trzymają po 1.60, a już np. w SB kurs spadł o 0.20 na 1.45 ???? Biorę :!: Gombak 5/10 spotkań overy, a w ostatnim czasie mało overuje, przyda się to zmienić. Goście 6/10 ;)
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dubrovnik vs Krizevci 2, 1.60 BAH 1/5 ✅ 106:108, stresu co nie miara ;)

Dopiero weszły spotkania z Chorwacji do BAHa i Bwina, a u tego drugiego kurs już spadł o 0.15. Póki co więcej informacji brak, czekam z powiększeniem stawki na chorwackie buki ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Do powyższego spotkania:
2, 1.47 Pinn 1/5 czyli łączna stawka na to spotkanie to 2/5 ✅
Kursy poleciały na łeb na szyje, kurs w buku Chorwackim również oscyluje w tych granicach.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
SPlit vs Svjetlost 2, 5.26 Pinn 1/5 ⛔ a szkoda, bo mogłem grać handi +13.5 :| Cóż czasami warto: 78:70
SPore spadki o 3-4.00 na gości. Spowodowane jest to słabszą dyspozycją gospodarzy i jakieś kontuzje z tego co wyczytałem, ale nie wiem kogo -.-&#39; Jednak tak czy siak kurs warty uwagi. W Chorwacji również kurs spadł na gości :!:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Gombak vs Tampines o2.5, 1.63 GB 1/5 ✅ 1:2 ;)
Jak ostatnio - spore spadki: Bwin z 1.85 na 1.57 :!: GB jeszcze trzyma wartościowy kurs, polecam :!: Tampines: 6/10 overów ostatnio, Gombak: 5/10, H2H: 1/5 :!: Więc warto przełamać passę kilku underów z rzędu. Polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +4
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Gombak vs Etoile 1, 4.00 GB 1/5 ⛔
Gombak nie taki słaby jak go buki ukazują. Spadki w BAHu. UB i wielu innych :!: Gombak już raz wygrał z Etoile u siebie w tym sezonie ;)
VALUE. DO 12:#0.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Mosta v Balzan 1, 2.20 B365 1/5 (Malta) ✅ 1:0
Ogromne spadki na gospodarzy. No może spore nie ogromne. Buki wycofują: BAH, SB i wiele innych.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Timisoaa vs GAZ Metan 1, 2.10 BAH, Betsson 1/5 Awans: 1.44 PP 2/5 ⛔ 0:1 mina...
Spadki na gospodarzy w niemal każdym buku. 188bet tylko 1.90. Kilku nawet wycofało np. 12bet. Poza tym spójrzmy na ostatnie osiągnięcia obu ekip. Gospodarze: WWRWW; Goście: PRPPR. To puchar i to w Rumunii, ale moim zdaniem warto zaryzykować ;)
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
FC Oss vs Telstar 1 (DNB), 1.70 WillHill 2.5/5 ✅ 3:1 ;)
Kursy na gospodarzy idą w górę, ale to moim zdaniem oni są sporymi faworytami w tym spotkaniu. Faktem jest to, że w eipie Oss nie zagra najlepszy strzelec: Va der Sloot (12/10), a także defensor: Sumelka (10/0), ale jednak nie mają aż tak osłabionej kadry jak ekipa gości. Poza tym gospodarze od 5 spotkań nie wygrali meczu (przypominam prawo serii w niższych ligach... każde się musi skończyć). W dodatku ostatnie spotkania u siebie: WRWRP. U siebie są mocną ekipą. Goście to w tej chwili jeden wielki szpital. Dzisiaj zagrają m. in. bez: Schenkela (14/1 defensor), Fafianiego (11/0 pomoc), Lettingi (15/2 pomoc), Kulpersa (5/0 pomoc). W ich miejsce trener Telstaru będzie musiałz nowu wystawić młodzież. Telstar na wyjazdach w ostatnim czasie: PPWPW. Wygrali dwa mecze - wystarczy. Oss jest silniejszy i w H2H rónież wygląda to lepiej dla ekipy gospodarzy. Poza tym może i bez najlepszego sptrzelca, ale mają w kadrze jeszcze: Biebera.... (13/7), Nelemansa (11/3) czy też de Ruitera (10/3). Gospodarze nie powinni przegrać :!: Taki kurs w WH biorę w ciemno.
Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +6
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Melbourne Victory vs Adelaide United 1, 1.83 SJ 1/5 ⛔ 1:1
Wielka wojna jutro w Australii. Oba zespoły za sobą nie przepadają co daje spotkaniu dodatkowego smaczku. W tym sezonie oba zespoły zawdzą choćz robił transfery całkiem ciekawe - np. Kewell gra u jutrzejszy gospdoarzy, a Levchenko w Adelaide. Melbourne u siebie jeszcze nie przegrało i myślę, że jutro znowu nie przegrają, bo Adelaide (z moich informacji) nie gra zbyt ładnej piłki, gra się nie klei. U gospodarzy jednak jest większy potencjał - mistrzowie A-League sprzed dwóch sezonów. Kuzyn mi powiedział, że Melbourne to Melbourne, powinni ograć Adelaide, któy gra tak słabo.... Miejmy nadzieję, że tak będzie ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Może i dużo typów, ale dzisiaj naprawdę warto:
Darda vs Svjetlost 1, 1.55 Pinn 2/5 95:57 ✅
Darda to ekipa mocniejsza, a w szczególności u siebie :!: Taki kurs biorę :!:
Alkar vs Zabok 2, 2.39 Pinn 1/5 ⛔
Value :!: W BAHu spadło z 2.35 na 2.00 na gości ;)
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Braunschweig vs Aachen 1, 1.80 SJ 1/5 ⛔
Nie jest to moja liga stąd stawka. Zwróciłem uwagę na spadki na gospodarzy, potem rzut okiem na tabele i szczerze powiedziawszy nie widzę innego scenariusza tutaj. Poczekamy, zobaczymy.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
FC Brussels vs Waasland Beveren 2 (+0.5), 1.75 Bet365 1.5/5 ✅ 1:2 ;)
- Gospodarze 8 punktów nad strefą barażową - spokojnie. Goście punkt poniżej linii dającej możliwość awansu wyżej.
- H2H: Brussels na 3 mecze u siebie wygrał dwa, raz padł remis. Ostatnia forma gospodarzy: WWRPR. Chocąż u siebie wygrali 3 mecze z rzędu, co mnie bardzo motywuje by grać przeciwko nim. Goście ostatnia forma: WPWPR oraz wyjazd: RPW. Gorzej.
- Kursy dość mocno w dół na gospodarzy.... Ja jednak w tej lidze nie ufam spadkom, a wręcz przeciwnie
- Gospodarze bez: Mendyego (9/1 pomoc), Barasa (11/1 atak), Secka (10/1 obrońca).
- Goście bez: Clepkensa (14/0 golkiper) - jednak ma dobrego zastępcę. i niewykluczone, że nie zagra: Valdebenita (14/1 pomoc).
- Ja tutaj widzę przewagę gości mimo spadków i H2H (to, że gospodarze częściej wygrywają).

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Sint Nikklas vs Vise 1 (0 AH), 2.30 Bet365 1/5 ✅ 1:0
- Gospodarze same wtopy od końca października. Czyli odkąd jest nowy trener. Dostał z resztą ultimatum, to jest jego być albo nie być w tym klubie. W dodatku dwa nowe nabytki po stronie gospodarzy: Koulibaly (Mechelen), Munyaneza (White Star). Dzisiaj prawdopodobnie wystąpi jeden z nich. Nie są to jakieś mega talenty, ale na początek powinni pomóc, szczególnie ten pierwszy.
- To już ostatni dzwonek dla gospodarzy by walczyć o utrzymanie. Kupują zawodników to chcą zostać w lidze. Z resztą ostatnio sporo pecha: prowadzili z Heist 3:1... przegrali 3:4. I kilka innych spotkań podobnie. Zawalają końcówki spotkań,a ogółem jakiś potencjał posiadają.
- Goście to ekipa ewidentnie wzbraniająca się przed awansem. Ostatnio sporo porażek, remisów. Wygrali jedynie z outsiderem ligowym. Kilka ważnych absencji w klubie też jest, szczególnie w obronie: Perna (12/0 def), Schmisser (11/0 def), Caracciolo (12/1 napastnik), Manuwar (6/0 atak), Paleso (6/0 mid).
- Pierwszy mecz pomiędzy tymi zespołami to minimalna wygrana dzisiejszych gości 2:1.
- Z tego co mi wiadomo jedynym poważniejszym brakiem u gospodarzy to: De Keersmaecker (8/0 pomoc). Aha o po zawieszeniu wraca Vertonghen (16/0 def.)
- Spadki na gospodarzy, teraz minimalne wzrosty. Ale tutaj często są rotacje.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Svjetlost vs SPlit 1, 3.35 Ub 1.5/5 ✅ 64:54 ;)
Ogromne spadki na gospodarzy. BAH: 4.20 -&gt; 2.90, Bwin 4.65 -&gt; 2.55 :!: W chorwackiej fortunie: 2.15 na wygraną Svjetlostu.
Biorę.

Otrzymane punkty reputacji: +7
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Liberec vs Jihlava 2 (DNB), 2.60 Unibet 1/5 ✅ 1:3
Ogromne spadki na gości. BAH, BetGun i kilku innych wycofało. Fortuna od dłuższego czasu trzyma czystą dwójkę po 2.62... A tutaj DNB po 2.60.
Biorę.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kvarner vs Sibenik 2, 1.75 Bwin 1/5 ✅ 78:83
Różnica klas. Kvarner co prawda 95% pkt. zdobył u siebie, ale bez przesady... Sibenik ma większy potencjał. Kurs - spore value. Biorę.
Do 17ej :!:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom