>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Benek_23

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
NEC vs Hibernian 2, 4.24 Pinn 1/10 ✅ 0:1 :] peFFa ???? ✅ 3.24j
Spore value... :| Nie wiem skąd taki kurs :] To będzie wyrównane spotkanie. DNB jest również ciekawe, ale lepiej singla na 2 w Pinnie pyknąć.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Heracles vs Roosendaal 1 (-2), 3.20 Bet365 1/10 3:1 ZWROT
Kolejny typ typu valuebet. Heracles gra rzadko, lecz bardzo efektyenie mecze towarzyskie. Dzisiaj znowu pewłęn skład i to podstawowy. Roosendaal pierwszy mecz póki co, ale nie powinni zagrozić Heraclesowi.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Genk vs Trabzospor 2 (AH 0), 1.95 Bet365 1/10 ✅ 0:1 ✅ 0.95j

- Genk to słaba drużyna, mało transferów, a Huysegems, jeden z czołowych zawodników Genku prawopodobnie ma odejść i jego występ stoi pod znakiem zapytania.
- Mecze towarzyskie Genku na niskim poziomie, jedyny rezultat, który może cieszyć to wygrana przeciwko Essevee 2:0, a tak to fatalnie się prezentują (np. 3:3 z Lierse czy 0:3 z Fenehrbace).
- Trabzon także nie gra rewelacyjnie (0:1 ze Standardem i Porto, 5:0 z Koln), ale są w tej chwili silniejszą ekipą od Genku, a mają zagrać pełnym składem, więc AH po takim kursie na pewno do grania.

Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Inter vs Genk 1, 3.36 1/10 Pinn ⛔ ten bet to nieporozumienie, sory :|

Valuebet, kursy lecą w niemal każdym buku. Genk nie jest silną drużyną w tym momencie, Inter ma spore szanse na odniesienie zwycięstwa u siebie.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Eupen vs Germinal 1, 3.12 Pinn 1/5 ⛔ 0:1
Valuebet. Eupen musi kiedyś wygrać, a kurs u siebie z przeciętnym Germinalem bardzo apetyczny.
Polecam DNB dla spokojnych typerów.
E: U siebie - mam na myśli boisko w St. Truidense, ale kibiców ma być sporo ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jong NEC vs Jong Feyenoord 1, 1.90 2/10 Bet365 ⛔ 1:1
Spadki kursów na gospodarzy i to z ponad 2.00. Różnica lekka klas, przynajmniej u młodzików. Mecz dzisiaj o 18:30.
Poza tym fajny kurs na PSV z Helmondem: 1.44 ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Helmond Sport vs Volendam 1 (DNB), 1.62 Betsafe 5/10 tj. 2.5/5 0:2 ⛔ żenada, żenada, żenada....
- Znowu spadki kursów na gospodarzy, ale juz temu aż tak nie ufam,
- Volendam bez porażki, świetna passa musi sie kiedyś skończyć,
- H2h na korzyść gospodarzy
- Gocie bez dwóch ważnych zawodników: Tujp (napastnik 9/1) oraz obrońca Lindebergh (9/1) :!:
- Helmond z Andrade na czele w pełnym składzie.
- Kurs bardzo fajny, polecam :!:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Galatasaray vs Ajax 2 (AH 0), 1.95 Bet365 1/5 ZWROT 0:0
- Jedyny duży atut Galaty to to, że grają w Turcji,
- Braki u gospodarzy: Misimović, Pino, Baros, Kewell, a co za tym idzie głównie kadra Turecka,
- Ajax w silnym składzie, Suarez również wystąpi, ale zacnzie od ławki. W kadrze Joden m. in. są: El Hamdaoui, Stekelenburg, Van der Wiel, Emanuelson. De Boer daje szanse niemal wszystkim podstawowym w dzisiejszym meczu,
- Galata za trzy dni ma wyjazd w pucharze, więc na tym im będzie bardzej zależało,
- Kadra drużyny ze Stambułu tutaj: http://translate.google.pl/translate?hl=pl&amp;sl=tr&amp;tl=pl&amp;u=http%3A%2F%2Fwww.galatasaray.org%2Fen%2Findex.php
- Ajax nie powinien tego przegrać, polecam również over 2.5,
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Trogir vs Kvarner 2, 1.91 SJ 2/5 ✅ 1.82 62:76 ????
Kosz w Chorwacji. Spadki kursów bądź typ już wycofany. Dostępne po mniejszych kursach w: Unibecie, 10bet i Pinnku.
Na pewno warto spróbować.
E: W Chorwacji kurs na gości 1.35 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +13
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dubrava vs Darda 2, 2.35 Pinn 1/5 ✅ 1.35 85:99 ;)
I zaczęły się spadki i wycofywania z oferty. Spróbować na pewno warto ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Trogir vs Darda 2 (-1.5) Pinn 1.93 2/5 ✅ 77:80 ✅ 1.86 ;)
Znowu zaczynają się spadki. W Bwin aż o 0.20 spadło, jutro pewnie kursy będą żenujące. Póki co niewiele buków to ma, jutro pewnie Ub wrzuci to do oferty i warto zwrócić uwagę na ich kurs i łapać jeśli będzie opłacalny. W ostatnich tygodniach Darda się ocknęła, a Trogir wręcz odwrotnie - to taki dodatek statystyczny. Liczę na powtórkę z rozrywki z poprzednich kolejek - czyli win (prócz tej jednej wpadki).
E: W Fortunie chorwackiej też kursy lecą. Wcześniej był ok. 1.85/1.90 bodaj teraz tylko 1.60 :!:

Otrzymane punkty reputacji: +6
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Alkar vs Split 2 (+3.5), 1.99 Pinn 1/5 ✅ 85:88 ✅ 0.99 :]
Póki nie mam info o składach jedynie 1/5. Ogółem value, w B365 1.83 na tego typu zakład. Rozbieżność kursowa w tym meczu u buków, w Bwin spada na gości w Ub na gospodarzy. Alkar to nie jest typowy faworyt, a Split nim jest wg mnie. Jak grają w pełnym składzie to nie ma na nich siły. Do tego rozmawiałem z jednym Chorwatem, który mocno mi poleca ten typ - nie napisał nic o składach, bo... nie zapytałem a gościa nie ma póki co.... Taki kurs na taki handi brać i nie gadać. Jak ktoś się dowie jakie będą składy w obu ekipach to pisać :!: ;)
Powodzenia.
E: W chorwackiej fortunie wyrównane kursy ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Borik vs Zabok 1 (-7.5), 1.96 Pinn 1/5 ✅ 74:61 ✅ 0.96
Znowu value. Borik to dużo lepsza ekipa w tej chwili od Zaboku. Handi powinni pokryć bez większych problemów. Z tego co wiem optymalny skład. W tym sezonie już Zabok musiał przełknąć gorycz porażki z Borikiem i to u siebie, a to dzisiejsi gospodarze to typowa ekipa domowa.
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Darda vs Svjetlost 2, 2.95 Bwin 1/5 ⛔ Każda passa się kończy ;)
Znowu wygląda na to, że warto. Spadki zaczęły się na gości. Darda już swoje 5 minut miała jak widać i się na tym prawdopodobnie skończyło. W Fortunie.hr również lekkie spadki.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Stykes vs Johanneson 2, 2.88 WillHill 0.5/5 ⛔
Typ od kumpla, który siedzi w boksie. Napisał mi, że to ogromne value. Spodziewa się łatwej wygranej Johannesona i to po nokaucie. Myślę, że warto spróbować.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Janowski vs Buczkowski 1, 1.50 3/5 Tobet ✅ Janowski 8 pkt. (1,3,1,3,0) - Buczkowski 5 pkt. (3,1,0,1,d)
Ktoś to wrzucił na innym forum, lecz sam to miałem na oku również. Ten bet to peFFka dnia dla mnie, nie widzę innej opcji by Janowski przegrał tę rywalizację w ZK. Ewentualnie pech może spowodować to, iż to nie wejdzie: defekt, upadek, wykluczenie etc. Osobiście bardzo polecam :!:

Otrzymane punkty reputacji: +6
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Croydon vs Campbelltown City 1, 2.80 BAH 1/5 0:3 baty xD sedzia im troche pomogl nie dyktujac naszym 2 karnych, wtedy mecz by sie inaczej potoczyl... ⛔
Croydon to niegdys Polonia Adelaide, ktora w tym sezonie broni sie przed spadkiem i bedzie to dla nich mecz o byc albo nie byc. Dla gosci rowniez jest to wazny pojedynek. Oba zespoly bez formy, ale warto nadmienic iz to wlasnie Croydon zrobil ostatnio krok ku polepszeniu pozycji remisujac z jedna z czolowych ekip. Campbelltown to wloska ekipa, ale nie dysponuje duzym budzetem i utrzymanie dla nich bedzie ogromnym sukcesem. Dzisiaj Croydon w pelnym skladzie wraz z kilkoma Polakami w skladzie, licze na ich dobra dyspozycje, a po rozmowie z kilkoma ludzmi prosto z Croydon dowiedzialem sie ze maja duze szanse na wygranie. Po spojrzeniu na kursy widze ogromne value! Na pewno warto zaryzykowac!
Pozdrawiam, a teraz powoli trzeba sie szykowac na mecz i kibicowac.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Vise vs Waasland 2 (DNB), 2.10 Bet365 2/5 ⛔ 1:0... zaskoczył mnie ten wynik i to bardzo.
- Vise jak pisałem tydzień temu nie miało dotychczas ciężkich rywali na własnym stadionie. W ub. kolejce pojawił się pierwszy i widać rezultat - porażka :!:
- Vise cholernie osłabione: Francoise (pomocnik) 7/3), Moi (defensor 4/0), Paleso (pomocnik 2/0), Coulibaly (pomocnik 4/0). W takim wypadku trener Vise będzie musiał skorzystać z młodych nie doświadczonych zawodników takich jak: Polizzi (0/0 17 lat), Romeo (0/0 18 lat) i kilku innych.
- Kurs już kompetentniej wystawiony przez buki, ale wciąż zawyżony, zapewne dlatego, iż Vise ma 3-0-1 u siebie. Ich błąd trzeba wykorzystać ;)
Na public forum podam ten typ 10 minut przed meczem, więc bierzcie teraz ????
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Woodland vs Geylang o2.5, 1.55 Bwin 1/5 ✅ 1:2 :]
Spadki na ten over w kilku bukach. Poza tym spójrzmy na ostatnią serię ekipy gospodarzy: na 10 spotkań 8 overów, już nie wspomnę o fatalnej dyspozycji ekipy Woodlands. Goście w dużo lepszej kondycji, a i również overki padają: 6 overów na 10 spotkań. Dla mnie ten kurs w Bwinie do wzięcia.
Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom