za wcześnie ich pochwaliłem, złodzieje rozliczyli Ewelinę jako zwrotchyba nie ma nigdzie
lvbet to polski legalny z licencją MF przecież więc nie powinno być problemu;
Trochę dziwne z ich strony. To wg. nich kto zabił? Córka Molendy czy Kijana ze Szrekiem?za wcześnie ich pochwaliłem, złodzieje rozliczyli Ewelinę jako zwrot
a inne typy z tego co czytam jako wtopę... :grin::grin::grin:
Kijana ze Szrekiem, zmarła w wyniku obrażeń odniesionych przez nichTrochę dziwne z ich strony. To wg. nich kto zabił? Córka Molendy czy Kijana ze Szrekiem?
Rozmawiałem z managerem bukmachera i jako wygrane rozliczyli zakłady Kijany ze Szrekiem.Fajnie wypuścić zakład gdzie nie było możliwości wygrania .
Z moich info wynika, że była taka opcja. Jakoś po siódmym odcinku do ósmego bodaj.tyle że takiego zakładu nie było ? nie było też opcji 'ktoś inny'. Jawna kpina ze strony bukmachera.
Od 6 do 11 listopada była oferta dostępna na Szreka i Kijany.tyle że takiego zakładu nie było ? nie było też opcji 'ktoś inny'. Jawna kpina ze strony bukmachera.
a jeśli ktoś grał przed 06.11 lub po 11.11 to kogo pan manager rozliczył jako zwycięzcę - czy może wtedy były to zakłady bez zwycięzcy ???:razz:Od 6 do 11 listopada była oferta dostępna na Szreka i Kijany.
Założę się, że ich "gaża" z filmu wyniosła o wiele więcej niż teoretycznie wygrana u tego buka. Nie oszukujmy się, jest to zakład bardziej turystyczny z ograniczonymi limitami.Kijana i Szreku, jak mieli leb na karku to ladnie sie oblowili w zakladach ????
od poczatku mowilem ze ten zaklad jest z dupy... przeciez zakonczenie znala cala ekipa filmowa tj okolo 100-200 osob... wiec wiadomo bylo ze buk jest albo idiota albo ---> prawdziwego mordercy nie wystawi w ofercie ????Założę się, że ich "gaża" z filmu wyniosła o wiele więcej niż teoretycznie wygrana u tego buka. Nie oszukujmy się, jest to zakład bardziej turystyczny z ograniczonymi limitami.
Można w takim razie powiedzieć, że "na waciki by starczyło"...
hahahah to sobie teraz gadajcie o tym wałku ze strony buka kolejny miesiąc ????i po co grac z bukmacherem w kulki ?? Spokojnie mogli się dogadać z reżyserem na kasę i manipulują kursami żeby Was "kupić"
Serio nie ma już co obstawiać tylko seriale czy jakieś teleturnieje ?
A może to ten przygłup ja zabił....