Witam wszystkich ! :smile:
Po wczorajszym naprawde udanym wieczorze, mam dużą nadzieję że dzisiaj też będę się mógł ucieszyć z końcowego rezultatu. Dzisiaj @
Scott99 i @
DeepRed zaproponowali mi kilka typów, ja wyselekcjonowałem te ktore mnie najbardziej przekonały i puściłem kupon w
fortunie. Dorzuciłem również swój typ.
FC Porto - Szachtar D. under 3.5 kurs 1.29
Porto wychodzi z pierwszego miejsca, Szachtar z drugiego i nic już tego ten mecz nie zmieni. Gdyby to był ważny mecz stawiałbym na Porto, które moim zdaniem na papierze jest lepsze. Piłkarzy Porto czeka ważne spotkanie ligowe w niedziele z Benficą. Moim zdaniem to będzie mecz na remis, nawet gdyby Porto powinęła się noga nikt nie będzie o tym wspominał bo i tak wyjdą z pierwszego miejsca. Dlatego też polecam x2 kurs 2.03
AS Roma - Man.City X1 kurs 1.51
Roma w gazie czego nie można powiedzieć o City. Roma zremisowała na wyjeździe z ManCity 1-1. City nie pokazało nic w tej edycji
LM - jedno zwycięztwo, dwa remisy i dwie porażki. Kontuzja Sergio Agüero i mamy dowód na to, ile jeden gracz może znaczyć dla drużyny. Wczoraj wyleciał Liverpool, dzisiaj pora na City, do zobaczenia za rok.
Barcelona-Paris SG pierwsza połowa X2 kurs 1.89 !
To mój typ. Tak, jestem realu. Historia pokazała jak wyglądają spotkania pomiędzy tymi drużynami. Mam duże przeczucie, że dzisiaj będzie tak samo i do przerwy będzie remis, chyba że wracający Ibra który bardzo chciałby dzisiaj strzelić bramkę Barcelonia - a jeśli już ma strzelić to czemu nie w pierwszej połowie ? Kurs na to, że PSG nie przegra pierwszej połowy 1.89 jest moim zdaniem value, zresztą kto wystawił takie kursy na PSG, kiedy tak naprawdę w lidze mistrzów każdy wygrywa z każdym.
Zatem mój kopon
Porto - Szachtar
under 3.5 1.29

Roma - City
x1 1.51

0-2
Barcelona - PSG
HT x2 1.89

bramka na 2:1 w 43 minucie..
Stawka
600 PLN
EWK
1943.04 PLN ?
Panowie, miejmy nadzieję że los się znowu do mnie uśmiechnie ! ????
Kupon oczywiście w załączniku. Powodzenia !