>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

because you must

takon 37

takon

Użytkownik
Witam !
Czasami będę tu zaglądał i wrzucał typy które gram. Co jakiś czas będę robił rozliczenie. Na początek więcej buka ziemnego, mam nadzieje, że przeniosę się przed nowym rokiem na bet365.
Jedziemy !

takon 37

takon

Użytkownik
Benfica - Leverkusen x2 1.32 ✅ 0-0
Juventus - Atl.Madryd x2 1.75 ✅ 0-0
Liverpool - Basel under 3.5 1.38 ✅ 1-1
Stawka 550 PLN
EWK 1543.96 PLN✅

// Nie ma jak dobry start. To co - jutro powtórka ?

Otrzymane punkty reputacji: +10
takon 37

takon

Użytkownik
Witam wszystkich ! :smile:
Po wczorajszym naprawde udanym wieczorze, mam dużą nadzieję że dzisiaj też będę się mógł ucieszyć z końcowego rezultatu. Dzisiaj @Scott99 i @DeepRed zaproponowali mi kilka typów, ja wyselekcjonowałem te ktore mnie najbardziej przekonały i puściłem kupon w fortunie. Dorzuciłem również swój typ.
FC Porto - Szachtar D. under 3.5 kurs 1.29
Porto wychodzi z pierwszego miejsca, Szachtar z drugiego i nic już tego ten mecz nie zmieni. Gdyby to był ważny mecz stawiałbym na Porto, które moim zdaniem na papierze jest lepsze. Piłkarzy Porto czeka ważne spotkanie ligowe w niedziele z Benficą. Moim zdaniem to będzie mecz na remis, nawet gdyby Porto powinęła się noga nikt nie będzie o tym wspominał bo i tak wyjdą z pierwszego miejsca. Dlatego też polecam x2 kurs 2.03
AS Roma - Man.City X1 kurs 1.51
Roma w gazie czego nie można powiedzieć o City. Roma zremisowała na wyjeździe z ManCity 1-1. City nie pokazało nic w tej edycji LM - jedno zwycięztwo, dwa remisy i dwie porażki. Kontuzja Sergio Agüero i mamy dowód na to, ile jeden gracz może znaczyć dla drużyny. Wczoraj wyleciał Liverpool, dzisiaj pora na City, do zobaczenia za rok.
Barcelona-Paris SG pierwsza połowa X2 kurs 1.89 !
To mój typ. Tak, jestem realu. Historia pokazała jak wyglądają spotkania pomiędzy tymi drużynami. Mam duże przeczucie, że dzisiaj będzie tak samo i do przerwy będzie remis, chyba że wracający Ibra który bardzo chciałby dzisiaj strzelić bramkę Barcelonia - a jeśli już ma strzelić to czemu nie w pierwszej połowie ? Kurs na to, że PSG nie przegra pierwszej połowy 1.89 jest moim zdaniem value, zresztą kto wystawił takie kursy na PSG, kiedy tak naprawdę w lidze mistrzów każdy wygrywa z każdym.

Zatem mój kopon

Porto - Szachtar under 3.5 1.29 ✅
Roma - City x1 1.51 ⛔ 0-2
Barcelona - PSG HT x2 1.89 ⛔ bramka na 2:1 w 43 minucie..
Stawka 600 PLN
EWK 1943.04 PLN ? ⛔

Panowie, miejmy nadzieję że los się znowu do mnie uśmiechnie ! ????
Kupon oczywiście w załączniku. Powodzenia !

takon 37

takon

Użytkownik

lmtuna - Vita Hasten 2 1.95 ✅ 1-2
M Gladbach - FC Zurich 1 1.45 ✅ 3-0 FC Brugge - HJK Helsinki 1 1.38 ✅ 2-1 Salzburg- Astra - handicap 0:1 1.55 ✅ 5 -1

Pięknie ????
Stawka 360 PLN
EWK 1916.64 PLN✅

takon 37

takon

Użytkownik

Almeria - Real M Real -1.5 1.95 ✅ 1-4
KH Sanok - Podhale N.T. Sanok -1.5 1.45 ⛔⛔ 3-2 Szwecja - Niemcy Szwecja - 1.5 1.38 ✅ 39-32 Lyon-Caen 1 1.55 ✅ 3:0

Stawka 700⛔
EW 3301,76

Real w gazie, sanok spokojnie może pokryć handi -3.5, każdy inny wynik niż wygrana lyon będzie dla mnie niespodzianką, a Szwedki dzisiaj rozbiją słabą reprezentację Niemiec. Także puszczam 2x takie same kupony, żeby ominąć podatek w razie ewentualnej wygranej (powyżej 2280). Jak wejdzie to wrzucę drugi kupon. Jedyne czego się obawiam do tego, że są aż 4 mecze na kuponie.
POWODZENIA :gool:

POWODZENIA !

????? DLACZEGO ??????

takon 37

takon

Użytkownik

Arsenal - Newcastle obie drużyny strzelą 1.70✅ 4-1
Hiszpania - Norwegia Norwegia 1.55 ✅
Valencia - Vallecano Valencia 1.58✅ 3-0

Wkład 480 PLN
Kurs 4.16
Ewentualna wygrana 1757.18 PLN ✅
//
Jak dobrze, że nie pograłem overa w słupsku tylko valencie ... ????

takon 37

takon

Użytkownik
6#

Lorient - Metz Lorient 1.90 ✅
Admira - Wolfsberger Wolfsberger DNB 1.70 ⛔
Cordoba - Levante Levante DNB 2.20 ZWROT
Lazio - Atlanta Lazio 1.58 ✅
Wkład 150 PLN ⛔
Kurs: 11.94
Ewentualna wygrana 1576.08 PLN

takon 37

takon

Użytkownik
Postanowiłem nie umieszczać już kuponów, bo jestem leniwy. Ewentualnie mogę na pv podesłać.
Temat jak na razie na ✅ i oby tak dalej
Ps. nie będę umieszczał screenów.

Otrzymane punkty reputacji: +5
H 0

halller

Użytkownik
Witam!
Gratuluję skuteczności i jednocześnie źałuję, że postanowiłeś odpuścić temat. Również będę wdzięczny za info na priv.
Pozdrawiam!

takon 37

takon

Użytkownik
Dzisiaj jednak wrzucę jeszcze screena bo wygrana ciekawa a może wejść. ????

7#

Manch. Utd - Liverpool Manu 1.77
PSV - Twente PSV 1.64
Sevilla - Eiba over 2.5 1.70
WKŁAD 507.18 PLN
KURS: 4.93
EWENTUALNA WYGRANA 2200.34 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +5
takon 37

takon

Użytkownik
Wczoraj niestety kombinowałem a poczaatkowo mialem zagrac tylko dwa pierwsze mecze i bylbym na plusie 700 zł a nie na minusie 500.... To przez moja zachlannosc.
Na dzis gram
Piast - Pogoń x2
FC Empoli - Torino x2
Chievo - Inter Inter DNB
Sl. Bratysława - Jok. Helsinki OT Jok. Helsinki
stawka 350
i kupon szczescia
Portland - San Antonio PORTLAND
Toronto(-7.5)-Orlando ORLANDO +7.5
Polska Norwegia wyścig do 3 bramek Polska
Cleveland(-10.5)-Charlotte Clev -10.5
stawka 50

takon 37

takon

Użytkownik
niestety pierwszy kupon w plecy przez smieszna bramke piasta.
Drugi kupon nadal w grze, Polki swietnie wygraly pierwsza polowe i w miedzy czasie zdobyly pierwsze 3 punkty kurs 2.25. Czekamy na NBA i typy kamola, oby z fartem !

takon 37

takon

Użytkownik
wczoraj dzien od dupy strony...
Dzisiaj mam urodzinki, tylko zeby nie skonczylo sie jak rok temu :p
caen dnb 2
bayern do zera
real madryt superoferta wyzszy kurs
koln-mainz obie strzela
za stowke
i za dwie dyszki na lepsza forme
chelsea
nantes
wyscig do 3 bramek slowacja
valencia
GOOD LUCK

takon 37

takon

Użytkownik
✅✅++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++✅✅
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Zaczynamy od początku. Teraz z dużym fartem ! ✅
Wszystko rozliczamy od początku po przerwie.

???? MONEY ????
+ zakaz komentarzy ⛔
+ jeżeli spodobał CI się mój kupon kliknij dzięki :browar565:
✅✅++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++✅✅
----------------------------------------------------------------------------------------------------

takon 37

takon

Użytkownik
UWAGA !!
Jeśli czyta to jakiś dobry typer to proszę o pomoc.
Dzisiaj mam do inwestycji 300 PLN i do wieczora bardzo pilnie muszę zrobić z tego 1000 zł, ale z moją passą teraz nie jest to możliwe. Środki są na bet365, mogę nawet udostepnic swoje konto i postawic mega duza flaszke za pomoc ... To nagła sprawa, wiec jezeli jestes dobrym typerem i znanalzbys dzisiaj chwile czasu zeby pomoc czlowiekowi wyjsc z opresji to prosze o PW ..

Do góry Bottom