>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Beat it !

harvey 967

harvey

Użytkownik
14# Biathlon bieg pościgowy Panów
Slesingr M. - Boe T.
typ: Slesingr M. ✅✅✅ 10-22
kurs: 1.75 # Unibet - (teraz jest po 1.45, ale wstawiam kurs po jakim mam zagrane)
stawka: 1j
Jeszcze wczoraj ten typ zagrałem po 1.75 i się wcale nie dziwię, że tak kursy spadły. Slesingr to bardzo nie regularny zawodnik potrafi pobiec nawet w pierwszej piątce, by na następny dzień być daleko na mecie. Jednak przeciwko Boe nawet i to powinno wystarczyć. Wczoraj Czech pobiegł przyzwoicie i uplasował się na 13 pozycji z dwoma pudłami udało mu się uzyskać, czas na poziomie 25:59.7. Co do Norwega to widać było po jego wczorajszym biegu, że jest daleko od formy, biegł wolno i z każdym kilometrem po prostu był słabszy. Mimo zaledwie jednego pudła czas, aż o 23 sekundy słabszy od Czecha. W mojej opinii nie co tutaj dużo kalkulować. Boe wraca po przerwie i jeszcze trochę zejdzie mu zanim wróci do pełnej formy. Uważam, że nawet po takim kursie warto go pograć.

15# Biathlon bieg pościgowy Panów
Shipulin A. - Peiffer A.
typ: Shipulin A. ✅✅✅ 11-29
kurs: 1.63 # Marathonbet
stawka: 2j
Dla mnie można powiedzieć mała perełka na dzisiejszy bieg Panów. Wczoraj zawodnik z Rosji pobiegł dość dobrze i mimo dwóch pudeł uzyskał czas na poziomie 40 sekund gorszy od najlepszego Malyshki. Natomiast Peiffer miał tylko jedno pudło i miał praktycznie taki sam czas, bo jedna sekunda to nie za dużo na dzisiejszym starcie.
12 42 PEIFFER Arnd GER 1+0 1 25:46.4 +38.5
13 32 SHIPULIN Anton RUS 1+1 2 25:48.3 +40.4
Anton w klasyfikacji wszystkich biegów pościgowych jest na wysokiej ósmej pozycji, natomiast Niemiec dopiero na 22. Shipulin lubi takie biegi kiedy musi gonić, widać to po wynikach. Dla niego cztery strzelania to bardzo dobra opcja, gdyż zarówno biegowo jak i na strzelnicy jest bardzo dobry.
Wyniki strzelnicy z poprzedniego sezonu:
Anton Shipulin (90%/87%) - ogólnie 88%
Arnd Peiffer (88%/82%) - ogólnie 85%
W tym sezonie Panowie ścigali się w pościgowym dwa razy(do biegu w Pokljuce ani jeden, ani drugi się nie zakwalifikowali, dalekie miejsca w sprincie):
Ostersund:
3 - Shipulin (0,0,1,0) - +3.3
4 - Peiffer (1,0,0,0) - +4.1
Hochfilzen:
6 - Shipulin (0,0,0,2) - +35.8
25 - Peiffer (0,2,0,1) - +2.10.5
Dwa biegi i dwa razy lepszy był Anton. Dziś na starcie praktycznie razem ruszają i to właśnie Shipulin powinien być w tej parze lepszy.

✅ 2,01j

Otrzymane punkty reputacji: +5
harvey 967

harvey

Użytkownik
16# ???? ATP Sydney
Istomin D. - Duckworth J.
typ: under 21.5 gemy ⛔⛔⛔ 6:7 6:4 7:6
kurs: 1.794 Pinnacle
Spotkanie pierwszej rundy w turnieju rozgrywanym w Sydney, w którym zobaczymy Istomina oraz Duckworth&#39;a. Denis to ubiegłoroczny półfinalista tego turnieju, dlatego ma tutaj sporo punktów do bronienia. Dla przypomnienia dodam, że rok temu musiał przebrnąć przez kwalifikacje, żeby zagrać w turnieju głównym. Do porażki w półfinale z Nieminenem odprawił z kwitkiem począwszy od pierwszej rundy eliminacji kolejno: Reida, Hajeka, Fenneya, Andujara, Sweetinga oraz Gasqueta.
W tym roku zdołał już zagrać na turnieju w Brisbane, gdzie pewnie pokonał Klizana oraz Hewitta, by przegrać z Murrayem. Widziałem mecz z Andym i jak dla mnie Istomin wypadł dość dobrze. Widać było chęć do gry i serwis, który dość dobrze siedział w korcie, Murray w całym meczu miał tylko jednego break pointa i go wykorzystał. Dziś Istomin będzie miał o wiele łatwiej bo po drugiej stronie siatki będzie wciąż młody James Duckworth, dla którego będzie to drugi rok z rzędu kiedy dostaje dziką kartę w tym turnieju i zaczyna swoją grę w pierwszej rundzie. W ubiegłym roku przegrał z tym samym zawodnikiem co Istomin, czyli z Finem Nieminenem, który dość łatwo sobie z nim poradził 6:2 6:2.
Duckworth po raz kolejny dostał również dziką kartę do zaczynającego się nie długo Australian Open i to na tym turnieju powinien się skupić bardziej. Jak na razie w tym roku średnio mu idzie brał udział w kwalifikacjach do zawodów w Brisbane, gdzie udało mu się pokonać Kyrgiosa w dwóch setach, jednak następnie przegrał z Kunitsynem 7:6 2:6 3:6.
Jak dla mnie dziś Istomin powinien spokojnie pokonać Australijczyka w dwóch setach. Kurs na dokładny wynik nie powala, dlatego zdecydowałem się na under 21.5 gemów. Wydaje mi się, że jeżeli Denis podejdzie do tego spotkania na maksa to powinien wygrać dość łatwo. Jak wspomniałem ma tutaj sporo punktów do bronienia, dlatego powinien być zmobilizowany na tą rywalizację.

⛔ 1j

harvey 967

harvey

Użytkownik
17# ???? ATP Auckland
Janowicz J./Ramos A. - Bracciali D./Marach O.
typ: Bracciali D./Marach O. ⛔⛔⛔ 6:4 6:4
kurs: 1.44 WilliamHill
stawka: 4j

Janowicza i Ramosa na tym turnieju już nic nie trzyma. Obaj odpadli z gry singlowej. Myślę, że dla ich dobra lepiej będzie odpaść z debla niż męczyć się w nim przed AO.
Z Janowicza jest taki deblista jak i z Ramosa. Polak w 2012 roku grał w deblu tyle mniej więcej ile jest palców na dwóch rękach. Raz grał z Bednarkiem w Belgii w 40 tygodniu sezonu i gdzieś na początku sezonu z Zoppem.
Ramos w większości gier deblowych tam gdzie startuje to przegrywa.
Po drugiej strony mamy dwóch doświadczonych deblistów. Marach rok temu wygrał turniej w Nowej Zelandii z &quot;Peją&quot;, więc to dobrze wróży przed jutrzejszym spotkaniem. Bracciali to również znana deblowa marka, w tym roku w parze z Austriakiem w Doha doszli do półfinału, myślę, że tym razem dojdą aż do ścisłego finału.
Ramosa w singlu nie widziałem, ale Jerzyk miał dzisiaj duże problemy z serwisem, a jego gra pod siatką pozostawia wiele do życzenia.
Naprawdę ciężko mi znaleźć choć jeden argument za deblem Polaka i Hiszpana.
No i jak tu się nie zgodzić z Shakalem, napisał wszystko co trzeba, więc nie ma sensu się powtarzać. Ten typ chodzi za mną od wczoraj i gram go bardzo mocno. Wszystko po stronie Włocha i Austriaka, doświadczenie, umiejętności, chęć do gry. Ramos i Janowicz to tacy debliści jak Kubot zawodnikiem pierwszej piątki światowego tenisa. Dla mnie po prostu pewniak.

⛔ 4j

harvey 967

harvey

Użytkownik
18# ???? WTA Hobart
Govortsova O. - Gajdosova J.
typ: Govortsova O. ⛔⛔:minus 3:6 0:6
kurs: 1.85 Tobet
19# ???? ATP AO kwalifikacje
Brands D. - Dancevic F.
typ: Brands D. ✅✅✅ 6:7 6:4 7:5
kurs: 1.55 Tobet
20# ???? ATP AO kwalifikacje
Mannarino A. - Sergeyev I.
typ: Mannarino A. ✅✅✅ 6:2 7:5
kurs: 1.38 Unibet

Brak czasu na analizę, ale wg mnie warto to pograć. Jutro biathlon, już dwa dość pewne zdarzenia mam obczajone jutro opisze i wstawię. Powodzenia !

✅ 0,86j

harvey 967

harvey

Użytkownik
1# Kwiecień
Nedovyesov O. - Brown D. # 1.60 ⛔ 6:2 4:6 6:2
Raonic M. - Nieminen J. # 1.36 ⛔ 3:6 6:1 6:7
Cilic M. - Anderson K. # 1.40 ✅ 6:2 6:3
AKO: 3.05 Unibet

stawka: 100 zł = PW. 305 zł

strata: 100 zł ⛔

harvey 967

harvey

Użytkownik
2# Kwiecień
Zverev M. - Ward J. # 1.47 ✅ 6:1 2:6 6:4
Dimitrov G. - Mayer F. # 1.32 ✅ 6:2 6:4
Haider-Maurer A. - Gil F. # 1.42 ✅ 6:1 6:0
Herbert P. - Souza J-O. # 1.32 ✅ 2:6 6:4 2:6
AKO: 3.64 Tobet
stawka: 100 zł = PW. 364 zł

Ward to wg mnie potrafi tylko grać na trawie i tyle. Zverev jak chce to potrafi pokazać się z bardzo dobrej strony. W Sarasocie na tym &quot;clay&#39;u&quot; mimo wszystko więcej autów po stronie Zvereva.
Dimitrov po wywaleniu Janko jest w tym meczu jako pewny faworyt i tak powinno być. Mayer już od dłuższego czasu szuka formy i fakt, że gra tutaj w Mastersie w trzeciej rundzie daje powody do radości ale to by było na tyle z jego strony.
Gil dawno nie grał i cały rok ma bardzo kiepski. W pierwszej rundzie stracił seta z raczej słabo znanym Quinzim, natomiast Haider-Maurer pewnie pokonał Cerreno-Bustę w pewnym stylu. W mojej opinii, jeżeli zawodnik z Austrii utrzyma poziom pierwszego serwisu to wygra ten mecz.
Herbert podobnie jak Ward nie widzi mi się zawodnik na mączce. Dla mnie Francuz może i coś tam gra na hardzie i to w hali, ale tutaj na Brazylijskiej ziemi faworyt może być tylko jeden Souza. W ubiegłym roku Joao przegrał już w pierwszej rundzie, dlatego teraz trzeba zajść jak najdalej, w końcu gra przed własną publicznością.

zysk: 264 zł ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
harvey 967

harvey

Użytkownik
3# Kwiecień
Greul S. - Fischer M. # 1.60 ✅ 6:3 7:5
Sousa P. - Rochette L.. # 1.45 ✅ 1:6 6:2 6:4
AKO: 2.32 Tobet
stawka: 50 zł = PW. 116 zł
Greul ostatnio bardzo ładnie sobie pogrywa na clayu i przypomniał swoje chyba najlepsze czasy. W ubiegłym tygodniu był bliski wygrania dwunastego turnieju na nawierzchni zimnej, ale dość sromotnie przegrał z Veselym w finale zawodów w Tureckim Mersinie. Niemiec bardzo dobrze się zaprezentował w tym turnieju mimo przegranej w finale, widziałem go w akcji i trzeba przyznać, że bardzo ładnie prowadził swoją grę. Tutaj na zawodach w Rzymie pewnie jak na razie pokonał Knittela oraz trochę się pomęczył z Rochusem. Fakt Simon może trochę czuć w kościach ostatnie zmagania, ale rywal też nie powinien być pierwszej świeżości. Fischer przeszedł tutaj kwalifikacje w Rzymie i co ciekawe jak dotychczas wygrał cztery spotkania i wszystkie trzysetowe, więc trochę już pobiegał i sporo czasu spędził na korcie. W mojej opinii Greul w tej dyspozycji powinien pewnie pokonać rywala z Austrii. H2H na korzyść Fischera jednak obydwa spotkania były rozgrywane na hardzie, a tam mimo wszystko więcej atutów ma właśnie Fischer. Na nawierzchni ziemnej Greul potrafi kontrolować wymiany i jego zagrania są trudniejsze dla rywala, a co najważniejsze na ziemie jego return jest o niebo lepszy, niż na innych nawierzchniach. Jak dla mnie faworytem jest i to dość znacznym Greul.

zysk: 64 zł ✅

harvey 967

harvey

Użytkownik
4# Kwiecień

Mark Webber - Lewis Hamilton # 1.72 - Kwalifikacje F1 GP Bahrajnu
Reister J. - Lajovic D. # 1.60 - Challenger Rzym
AKO: 2.75 Tobet
stawka: 50 zł = PW. 137 zł

harvey 967

harvey

Użytkownik
ROLAND GARROS 2013 !​

???? 1# Bet365
Andreozzi G. - Schwartzman D. # 1.66 ✅ 5:7 2:6
Odesnik W. - Trungelliti M. # 1.36 ✅ 6:4 6:4
Darcis S. - Crivoi V. # 1.40 ✅ 6:3 6:2
Sergeyev I. - Stebe C. # 1.25 ✅ 4:6 2:6
AKO. 3.97
Stawka: 100 zł PW: 397 zł

✅ 297 zł

RG 2013 ✅ 297 zł

Otrzymane punkty reputacji: +6
harvey 967

harvey

Użytkownik
???? 2# Bet365
Montanes A. - Hanescu V. # 1.53 ⛔ 7:5 7:6
Nieminen J. - Bautista-Agut R. # 1.36 ✅ 6:4 5:7 6:3
Darcis S. - Kovalik J. # 1.40 ✅ 6:3 7:5
AKO. 2.92
Stawka: 100 zł PW: 292 zł

⛔ 100 zł
RG 2013 ✅ 197 zł

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? 3# Bet365
Marti J. - Millot V. # 1.50
Jaziri M. - Vesely J. # 1.36
Bouchard E. - Tatishvili A. # 1.40
AKO. 2.85
Stawka: 100 zł PW: 285 zł

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? LIPIEC 1# Unibet
Verdasco F. - De Schepper K. # 1.18
Ferrer D. - Dodig I.(+6.5) # 1.40
Tomic B.(+6.5) - Berdych T. # 1.36
Radwanska A. - Pironkova T.(+6.5) # 1.30
Makarova E./Vesnina E. - Jankovic J./Lucic M. # 1.32
AKO. 3.86
Stawka: 200 zł PW: 772 zł

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Wrzesień 1# Unibet
Smyczek T.(+1.5 seta) - Granollers-Pujol M. # 1.80 ✅ 4:6 6:4 6:0 3:6 5:7
Donskoy E. - Hewitt L. # 1.28 ✅ 3:6 6:7 6:3 1:6
AKO. 2.30
Stawka: 100 zł PW: 230 zł ✅
zyska - 130 zł ✅

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Wrzesień 2# Unibet
Federer R. - Robredo T.(+9.5 gema) # 1.30 ✅ 6:7 3:6 4:6
Hercog P./Raymond L. - Hlavackova A./Hradecka L. # 1.40 ✅ 3:6 6:7
AKO. 1.82
Stawka: 100 zł PW: 182 zł ✅

zyska - 82 zł ✅

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Wrzesień 3# Unibet
Burzi E. - Thiem D. # 1.35
Michalicka M. - Greul S. # 1.28
Haider-Maurer A. - Dubarenco M. # 1.15
AKO. 1.99
Stawka: 100 zł PW: 199 zł

harvey 967

harvey

Użytkownik
Indiana Pacers (0-0) - Orlando Magic (0-0)​

Zaczynamy w końcu zmagania w najlepszej lidze świata. W pierwszym dniu mamy okazję zobaczyć trzy spotkania, ja osobiście wybrałem sobie dwa które pograłem. W pierwszej kolejności przenosimy się do Indianapolis do hali Bankers Life Fieldhouse w której gospodarze, czyli Pacers podejmą Orlando Magic. Są to zupełnie inne drużyny, o innych celach na ten sezon z pewnością niekwestionowanym faworytem są zawodnicy Pacers.
Ekipa z Indiany już poprzedni sezon może zaliczyć do udanych i z pewnością postarają się powtórzyć sukces, czyli grę w finale konferencji. W składzie Indiany nie było większych zmian z ciekawszy zawodników odeszli: D.J. Augustin, Gerald Green czy Tyler Hansbrough, jednak nie ma co płakać bo udało się pozyskać między innymi: Chrisa Copelanda, Luisa Scolę czy C.J. Watsona. Jak dla mnie to szkoda najbardziej Greena, który w poprzednim sezonie pokazał kawał dobrego basketu. Mimo wszystko najważniejszą wiadomością jest fakt, że do składu wraca Danny Granger, który poprzedni sezon stracił przez kontuzję lewego kolana. Fakt, opuści on jeszcze dwa pierwsze mecze, ale lepiej poczekać, niż znowu mieć sezon z głowy. W preseason Indiana na początku zaliczyła dość zaskakująco, pięć porażek z rzędu, jednak ostatnie trzy mecze z Cavs, Hawks i Mavs pewnie wygrali. W tych spotkaniach dobrze prezentowali się zwodnicy, którzy w poprzednim sezonie byli główną siłą Pacers czyli: George czy West. Vogel zrobił kawał dobrej roboty i mam nadzieję, że w tym sezonie Pacers znowu będą czołówką ligi.
Magic kolejny sezon mogą spisać na straty. Sporo jeszcze hot dogów zostanie zjedzonych dopóki Magic wrócą do PO. Skład niemal taki sam jak w poprzednim sezonie odeszli Al Harrington oraz Beno Udrih, a przyszli Jason Maxiell, Victor Oladipo (R) oraz Ronnie Price. Skład słaby, a jak do tego dodamy absencję Davisa, który ciągle zmaga się z kontuzją to wygląda to jeszcze gorzej. W meczach przygotowawczych do sezonu zaledwie dwie wygrane z Pistons oraz Mavs. Wg mnie Magic to drużyna co najmniej o klasę, niżej, niż ich pierwsi rywale w nowym sezonie. Fakt tacy zawodnicy jak Affaalo, Nelson czy Vucevic coś tam grają, ale nie są to playerzy, którzy mogą zagrozić choć w najmniejszym stopniu ekipie z Indiany. Jak dla mnie Pacers powinni spokojnie zacząć sezon od wygranej, co najmniej +10.

TYP: Indiana Pacers (-7.5) # 1.533 Marathonbet

Los Angeles Lakers (0-0) - Los Angeles Clippers (0-0)​

Z pewnością spotkanie zapowiada się bardzo ciekawie. Mecz, który rozpocznie się najpóźniej będzie derbami Los Angeles. Z pewnością mecz będzie bardzo ciekawy, a ostatnie debaty Doca nad tym czy mistrzowskie flagi Lakers powinny wisieć na meczach Clippers dodają jeszcze więcej pikanterii temu pojedynkowi.
Lakers, którzy przez lata rządzili i dzielili w LA, powoli schodzą w cień. Z drużyny, która co roku liczyła się w walce o końcowe trofeum teraz prawie na pewno skończy sezon tylko na rozgrywkach zasadniczych. Już po zakończeniu poprzedniego sezonu to własnie na Lakers były skupione wszystkie oczy, a to za sprawą Howarda, który nie dogadywał się z Kobasem i powędrował do Houston. Bryant, który ciągle nie doszedł do pełni sprawności po kontuzji ścięgna Achillesa, ciągle walczy by zagrać w meczu otwarcia. Jednak czy ma to jakiś sens ? Zawodnik, który jest już zaawansowany wiekowo, bez żadnego meczu przed sezonem, chce wyjść na mecz i grać, no wg mnie jak zagra to będzie to bardzo głupie, no ale Kobas to Kobas. Lakers składem nie powalają bo zarówno Gasol, Nash, Blake czy Farmar swoje lata już mają i raczej nie jest to top ligi, a raczej typowi średniacy, którzy będą przeplatać lepsze występy z gorszymi. Jak do tej paczki średnich zawodników dostawimy, takiego speca jak Mike D&#39;Antoni to wiadomo, że nic dobrego z tego nie będzie. Wg mnie Lakers słabo zaczną sezon i już po dziesięciu lub dwudziestu kolejkach będzie tylko MeloDrama.
Clippers stoją w zupełnie innym miejscu, niż rywale zza miedzy. Wydaje się, że do LAC przyszedł brakujący element do tego super kolektywu. Mam tu na myśli Doca Riversa, który chyba w tej chwili jest najlepszy coachem w lidze. To właśnie ten facet powinien poukładać ten zespół i w przeciągu dwóch-trzech lat wygrać z nimi ligę. Skład jak już wspomniałem jest super: CP3, Griffin, Crawford, Barnes, Jordan, a jak dodamy do tego nowych Redicka czy Dudleya to naprawdę wygląda to imponująco. Przez wielu są uważania obok Heat, Nets czy Bulls za głównych faworytów do końcowego zwycięstwa. Z pewnością Doc będzie chciał zacząć od zwycięstwa i od razu pokazać wszystkim kto rządzi w mieście. Jak dla mnie Clippers powinni pewnie wygrać, jeżeli podejdą to spotkania bez nerwów to powinni spokojnie wygrać. W poprzednim sezonie wszystkie pięć spotkań na korzyść Clippers, teraz jeszcze więcej atutów po ich stronie, dlatego nie widzę innej opcji jak ich zwycięstwo.

TYP: Los Angeles Clippers (-4.5) # 1.56 Marathonbet

Kupon 1 # Marathonbet
Indiana Pacers (-7.5) - Orlando Magic# 1.533 ✅
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers (-4.5) # 1.56 ⛔
AKO: 2.392
Stawka: 100 Euro / PW: 239.2 Euro ⛔

harvey 967

harvey

Użytkownik
Kupon 1 Styczeń # Unibet
Ferrer D. - Wawrinka S.# 2.00 ⛔ 7:5 6:1
AKO: 2.00
Stawka: 1j / PW: 2j
Strata: 1j ⛔

Początek sezonu to wielka niewiadoma dla każdego zawodnika. Mimo wszystko po takim kursie granie na Stana to wg mnie value. Ostatnie dwa pojedynki wygrał Szwajcar. Ferrer ostatnio pożegnał się ze swoim trenerem Javierem Pilesem po 15 latach współpracy. Niby powodu jednego dokładnego nie było, ale chyba coś Davidovi nie pasowało, że taką podjął decyzję. Z pewnością słaba postawa w ostatnim turnieju poprzedniego sezonu miała udział dla takiej, a nie innej decyzji. Jak dla mnie dziś Stasiek wygrywa po trzech setach.

harvey 967

harvey

Użytkownik
Kupon 2 Styczeń # Bet365
Newcastle Utd. - Stoke City# 1.72 ✅ 5:1
AKO: 1.72
Stawka: 1j / PW: 1.72j
Zysk: 0.72j ✅

Sroki w tym sezonie spisują się bardzo dobrze. Ostatnie cztery mecze na własnym stadionie w Premier League to aż 10 punktów. Stoke z kolei na wyjazdach dość średnio wyglądają. Boxing day więc Newcastle powinni się spiąć i spokojnie wygrać. Brak Tiote i Taylora w ekipie gospodarzy, ale są przecież Cabaye, Gouffran czy Sissoko, wg mnie Sroki bez większych problemów powinni wygrać.

harvey 967

harvey

Użytkownik
Kupon 3 Styczeń # Bet365
Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks over 204.5 pkt# 1.90 ✅ 125:127
AKO: 1.90
Stawka: 1j / PW: 1.90j
Zysk: 0.9j ✅

Do góry Bottom