>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Beat it !

harvey 967

harvey

Użytkownik
5# ???? NBA
Chicago Bulls - Sacramento Kings
typ: Luol Deng under 20.5 pkt ✅ 7 pkt
kurs: 1.85 # Tobet
stawka: 2j
zysk: 1,7j ✅

W dziale NBA, kilka słów o tym typie jak i o poprzednim.

harvey 967

harvey

Użytkownik
6# ???? BNP Paribas Masters
Simon G. - Nishikori K.
typ: Nishikori K.(+3 gemy)
kurs: 1.48 # Tobet
zwrot

7# ???? Challenger - Geneva Open
Laaksonen H. - Jaziri M.
typ: Laaksonen H.(+4.5 gemy) ✅ 7:5 7:6

harvey 967

harvey

Użytkownik
8# ???? NBA
San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder ✅ 86:84
typ: under 203.5 pkt
kurs: 1.91 # Tobet
stawka: 1j
zysk: 0,91j ✅

Kilka słów w dziale, no zobaczymy czy na przekór większości wyjdzie na plus.

harvey 967

harvey

Użytkownik
9# ???? BNP Paribas Masters
Janowicz J. - Tipsarevic J.
typ: over 9.5 gema 1 set ⛔ 3:6
kurs: 1.57 # Bet365
strata: 2j ⛔

10# ???? Challenger - Geneva Open
Eysseric J. - Gicquel M.
typ: Gicquel M. 2:6 4:6 ✅
kurs: 1.40 # Bet365
zysk: 0,8j ✅

harvey 967

harvey

Użytkownik
11# ???? NBA
New York Knicks - Miami Heat
typ: Dwyane Wade over 22.5 pkt ⛔ 13 pkt

12# ???? NBA
New Orleans Hornets - Utah Jazz ⛔ 88:86
typ: Utah Jazz
kurs: 1.60 # Tobet

13# ???? NBA
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls ✅ 86:115
typ: Chicago Bulls
kurs: 1.67 # Tobet
zysk: 1,2j ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
harvey 967

harvey

Użytkownik
14# ???? NBA
Brooklyn Nets - Toronto Raptors ⛔ 107:100
typ: under 194.5
kurs: 1.91 # Tobet

15# ???? NBA
Houston Rockets - Portland Trail Blazers
typ: James Harden over 25.5 pkt ⛔ 24
kurs: 1.75 # Tobet

16# ???? NBA
Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers
typ: Brandon Jennings over 25 pkt+asysty ✅ 13+13=26

harvey 967

harvey

Użytkownik
17# ???? NBA
Orlando Magic - Phoenix Suns
typ: Glen Davis over 27 pkt+zbiórki ✅ 22+8=30
stawka: 3j
zysk: 2,55j ✅

18# ???? NBA
Toronto Raptors - Minnesota Timberwolves
typ: Toronto Raptors ✅ 105:86
kurs: 1.65 # Tobet
zysk: 1,95j ✅

harvey 967

harvey

Użytkownik
19# ???? Challenger - Slovak Open, Bratislava, Slovakia - Qualifying
Mecir M. - Thiem D.
typ: Thiem D. ⛔ 4:6 7:6 6:4
kurs: 1.57 # Tobet

harvey 967

harvey

Użytkownik
20# ???? NBA
Philadelphia 76ers - New York Knicks
typ: New York Knicks (+5.5)
kurs: 1.70 # Betgun

21# ???? NBA
Brooklyn Nets - Minnesota Timberwolves
typ: Minnesota Timberwolves under 94
kurs: 1.87 # Betsson
stawka: 4j

22# ???? NBA
Miami Heat - Phoenix Suns
typ: Chrish Bosh over 26.5 pkt+zbiórki
kurs: 1.85 # Betsson

W dziale kilka słów o Knicks i Timberwolves. Miałem grać Nets(-5.5) ale kursy już spadły, więc under Wolves i uważam, że to bardzo dobry typ. Co do Bosha to ostatnio najwięcej w karierze rzucił w barwach Heat, a co Suns wczoraj wyprawiali z Magic to parodia, więc też powinien spokojnie narzucać i zebrać.

harvey 967

harvey

Użytkownik
22# ???? NBA
Miami Heat - Phoenix Suns
typ: Chrish Bosh over 26.5 pkt+zbiórki
kurs: 1.85 # Betsson
stawka: 3j+3j=6j

Dograłem Bosha i to dość mocno. W dziale opisane co i jak i dlaczego.

Otrzymane punkty reputacji: +9
harvey 967

harvey

Użytkownik
Styczeń 2013
1# ???? WTA
Stephens S. - Arvidsson S.
typ: Stephens S. ✅✅✅ 6:3 6:4
kurs: 1.666 # Sportingbet

Stephens to dla mnie nowa młodsza Williams. W pierwszej rundzie pewnie pokonała Cibulkovą. Teraz przeciwko Arvidsson trochę będzie ciężej, ale zwycięstwo nad Stosur to jak dla mnie żaden wynik. Od US Open bardzo ją polubiłem i lubię jej tenis oglądać. Mam nadzieję, że na AO również dobrze się zaprezentuje. Tutaj w Brisbane drabinka bardzo ciekawa i lepsza z tej pary zagra z Serenką, więc będzie ciekawie. Pierwszy turniej więc wiadomo, może być różnie jednak ja bardzo liczę na młodą Amerykankę, która papiery na granie z pewnością ma.

✅ 0,666j

harvey 967

harvey

Użytkownik
2# ???? Hopman Cup
Djokovic N. - Tomic B.
typ: under 20 gemów ZWROT 4:6 4:6
kurs: 1.869 # Sportingbet

Wiadomo, że faworytem jest Djoker i nie podlega to żadnej dyskusji. W pierwszym meczu w Pucharze Hopmana pokonał pewnie Seppiego 6:3 6:4. Tomic natomiast wygrał mimo wszystko dość nieoczekiwanie z Haasem w trzech setach. Jak dla mnie Novak powinien tutaj pewnie wygrać. W poprzednim roku grali dwa razy, w Rzymie oraz w Toronto oba spotkania były w dwóch setach i padło odpowiednio 18 oraz 17 gemów. Jeżeli Serb zagra na swoim poziomie, to typ wydaje się bardzo pewny.

harvey 967

harvey

Użytkownik
3# ???? ATP Doha
Monfils G. - Kohlschreiber P.
typ: Kohlschreiber P. ⛔⛔⛔ 6:4 2:6 6:2
kurs: 1.615 # Sportingbet

Kohlschrebier ładnie przeszedł pierwszą rundę, gdzie pokonał Dodiga. Serwis siedział, aż miło sądzę po statystykach bo samego meczu nie widziałem. Monfils wraca po kontuzji i poprzedni sezon miał stracony. W pierwszej rundzie grał ze słabym i mało znanym Zayedem, jednak wynik nie pokazuje, tego że jego gra nie była tak dobra. H2h na korzyść francuza i to aż 7:1 jednak traktuję ten bilans z przymrużeniem oka. Jak dla mnie Niemiec powinien tutaj wygrać, nie wykluczam meczu nawet trzysetowego, jednak większa szanse ma Kohli.

⛔ 1j

harvey 967

harvey

Użytkownik
4# ???? WTA Brisbane
Pavlyuchenkova A. - Kerber A.
typ: Pavlyuchenkova A. (+1.5 seta) ✅✅✅ 7:6 7:6
kurs: 1.68 # Pinnacle Sports

✅ 1,36j

harvey 967

harvey

Użytkownik
5# Biathlon sztafeta Pań
Francja - Ukraina
typ: Ukraina ✅✅✅ 1-2
kurs: 2.025 # Sportingbet

Ukraina:
DZHYMA Juliya
SEMERENKO Valj
PIDHRUSHNA Olena
SEMERENKO Vita
Francja:
BRUNET Marie Laure
BESCOND Anais
BOILLEY Sophie
DORIN HABERT Marie
Składy bardzo wyrównane, jednak dla mnie lekkie wskazanie na Ukrainki. Dlatego, że dość długa przerwa była od ostatnich zawodów, dlatego ze stawką spokojnie. Jak to wiadomo w sztafetach najważniejsze jest jak te &quot;najsłabsze ogniwo&quot; pobiegnie, od tego zależy powodzenia całego zespołu. Dla mnie Ukraina ma bardzo wyrównany zespół, dlatego liczę, że wszystkie podobnie pobiegną. W Francji Bescond i Boilley to jednak troszkę słabsze zawodniczki.

✅ 1,025j

harvey 967

harvey

Użytkownik
6# ???? ATP Brisbane
Butorac E./Hanley P. - Baghdatis M./Nieminen J.
typ: Butorac E./Hanley P. ✅✅✅ 6:2 6:3
kurs: 1.66 # Bet365

Półfinał turnieju deblowego panów w Brisbane, w którym jedynka turniejowa czyli Butorac i Hanley zmierzą się z Baghdatisem i Nieminenem. Faworyt ? jak dla mnie to para, którą tworzą zawodnicy z USA i Australii. Hanley to zwycięzca tego turnieju z 2011 roku razem z Doulhym. Nie ma co się rozpisywać na poszczególne spotkania obu par w tym turnieju bo tylko statystyki są z nich. W pierwszej rundzie obie pary miały dość łatwe przeprawy. Jednak w drugiej to właśnie Hanley i Butorac wydaje się, że mieli trudniej. Pokonali oni Melzera i Raonica, którzy w grze deblowej nie są tacy słabi. Cypryjczyk i Fin wygrali z Fallą i Giraldo, których raczej do elity deblowej nie można zaliczyć. Nieminem w pierwszej rundzie kreczował w meczu z Dolgopolovem. Fakt zagrał, dzień później mecz deblowy, jednak jakiś uraz musiał mu towarzyszyć w meczu z Ukraińcem, że nie dokończył tamtego spotkania. Bagieta jutro walczy w ćwierćfinale z Simonem i za pewne jak każdy mecz z Francuzem, trochę on potrwa. Jakiś uraz Nieminena, zmęczenie jutrzejsze Baghdatisa oraz w mojej opinii większe umiejętności Butoraca i Hanleya w grze deblowej przekonały mnie, że warto na nich postawić. Jak dla mnie Hanley i Butorac powinni jutro spokojnie wygrać tą rywalizację o finał.

✅ 1,32j

harvey 967

harvey

Użytkownik
7# Biathlon sztafeta Panów
Niemcy - Francja
typ: Niemcy
kurs: 1.45 # Marathonbet ✅✅✅ 3-13
8# Biathlon sztafeta Panów
Rosja - Francja
typ: Rosja
kurs: 1.38 # Marathonbet ✅✅✅ 1-13

No więc gram przeciwko Francji, bo skład wystawiają bardzo słaby. Brak Martina, który jest kontuzjowany:
Urazu młodszy z braci Fourcade doznał w końcówce startu na stadionie podczas World Team Challenge w Gelsenkirchen, podczas których w parze z Marie Dorin Habert zajął drugie miejsce. Kontuzja Francuza nie wymaga leczenia operacyjnego. - Jestem typem wojownika, chcę wrócić jak najwcześniej. Z drugiej strony wiem, że przedwczesny powrót może zaszkodzić mojej formie w przyszłości. Będę ostrożny, jeśli ból nie ustąpi to nie wystartuję w Oberhofie - powiedział Fourcade.
źródło http://www.biathlon.pl
i dlatego skład wygląda tak a nie inaczej:
Francja:
BEATRIX Jean Guillaume
FOURCADE Simon
DESTHIEUX Simon
BOEUF Alexis
Z pewnością w takim składzie w rolę lidera wcieli się Boeuf, który w tej chwili prezentuje najlepszą formę. Jednak mimo wszystko to wciąż zawodnik, który nie może się równać z Martinem. Reszta składu co raz słabsza. Simon, który wraca po kontuzji nie będzie kręcił super czasów, a na strzelnicy nigdy mnie nie przekonywał. Jego występ to zagadka, jednak nie liczyłbym na super wynik. Beatrix, który sezon ma całkiem udany, bo przecież w Pokljuce zajął 4 miejsce w sprincie i 8 w pościgowym, w sztafecie zawsze średni. Ostatni Desthieux, dla którego ten sezon jest pierwszym w pucharze świata jest tutaj najsłabszym ogniwem i jak to najczęściej w sztafetach bywa od niego wszystko będzie zależało. Mimo tego, że jako junior notował całkiem dobre wyniki, to jednak to wciąż zawodnik na dorobku.
Rosja i Niemcy wystawiają bardzo dobre składy i jak dla mnie nie ma opcji by byli jutro gorsi od trójkolorowych. :
Rosja:
VOLKOV Alexey
GARANICHEV Evgeniy
SHIPULIN Anton
MALYSHKO Dmitry
Niemcy:
SCHEMPP Simon
LESSER Erik
PEIFFER Arnd
BIRNBACHER Andreas
Wiadomo nazwiska to nie wszystko. Jednak w tym wypadku obie reprezentacje są po prostu o niebo lepsza od Francji. Na każdej zmianie rywale lepsi od Francuzów. Dla mnie to po prostu lokaty. GL !

✅ 2,49j

Otrzymane punkty reputacji: +4
harvey 967

harvey

Użytkownik
9# ???? NBA
Boston Celtics - Indiana Pacers
typ: Boston Celtics ✅✅✅ 94:75
kurs: 1.72 # Pinnacle Sports

Kiedy ? Właśnie to pytanie zadają sobie kibice ekipy z Bostonu. Zespół wciąż gra dość średnio i po passie czterech porażek dziś powinien zagrać na maksa, żeby w końcu się przełamać. Rywal bardzo trudny i z pewnością nie będzie to łatwy mecz. Indiana przyjeżdża do Bostonu ze bardzo dobrym bilansem 19-13 i dzięki temu przewodzą w swojej dywizji.
Boston to wciąż zespół, którego nigdy ale to nigdy nie wolno skreślać. Prędzej czy później muszą zacząć grać swoje, bo przecież wszystko co potrzebne do wygrywania ten zespół ma. Żaden z trójki Pierce, Rondo czy KG ostatnio nie grali na swoim poziomie, a co za tym idzie przyszło kilka porażek z rzędu. Ostatni mecz w Boston Garden przeciwko Grizzlies wcale nie wyglądał źle. Z pewnością Celtics grali lepiej w swojej hali, niż we wcześniejszych trzech spotkaniach wyjazdowych. Podopieczni Riversa mieli trochę pecha bo &quot;dzień konia&quot; miał Conley, który szczerze mówiąc robił co chciał z Rondo. Jednak mimo wszystko nie było źle. Do zespołu wrócił Bradley, który jeszcze przeciwko Miśkom był daleki od formy, jednak dziś liczę na jego lepszy występ nie tylko w defensywie, ale kilka oczek powinien dołożyć. Ławka Celitcs to przecież w tej chwili Lee, Green, Terry czy Bass, czyli wszyscy, którzy nie raz już wychodzili w pierwszej piątce i sprawdzali się. Dziś mam nadzieję, że w końcu Pierce i Garnett wezmą sprawy w swoje ręce, jeżeli chodzi o zdobywanie punktów, a Rondo zajmie się dostarczaniem piłek dla kolegów i wybije sobie z głowy te trójki.
Indiana to dla mnie wciąż pozytywne zaskoczenie tego sezonu. Nie wolno zapominać, że wciąż nie ma w zespole Grangera, który był liderem tego zespołu. Świetnie się w tym zespole sprawdza Hill, który w SAS nie miał pola do popisu bo przecież jest tam Parker, a tutaj rządzi i dzieli i wychodzi mi to całkiem całkiem. Do tego trzeba dołożyć pod koszem Westa i Hibberta, no i nie wolno zapomnieć o takich zawodnikach jak Geogre czy Stephenson. Wszystko pięknie ładnie, tylko wciąż na dłuższą metę to do mnie to nie przemawia. Fakt ostatnio Pacers mają świetny bilans tylko dwie porażki na jedenaście spotkań, jednak tylko raz zagrali z drużyną, która w ubiegłym roku grała &quot;coś&quot; w play-off. Fakt wygrali przeciwko Memphis u siebie, a takie mecze jak przeciwko Suns, Cavs, Wizards czy Jazz musiały paść łupem Indiany, a że w kalendarzy były obok siebie, to i udało się ugrać ładny bilans. Dziś wciąż pod znakiem zapytania stoją występy Sama Younga, Hilla oraz Stephenson&#39;a, czyli dwóch zawodników podstawowych. Z tego co podaje ESPN Young wypada na bank, Hill jest Questionable, a Stephenson Probable.
Mimo wszystko w pełnym składzie Indiany czy też bez ja dziś stawiam na Boston. Muszą zagrać na swoim poziomie, bo przecież ostania słaba gra zepchnęła ich na czwarte miejsce w ich dywizji. Dziś liczę na Zielonych z Bostonu, a po meczu mam nadzieję, że będę liczył tylko zielone. Go Celtics !!

✅ 0,72j

Otrzymane punkty reputacji: +3
harvey 967

harvey

Użytkownik
10# Biathlon sprint Panów
Bjorndalen O.E. - Boe T.
typ: Bjorndalen O.E. ✅✅✅ 8-23
kurs: 1.55 # Totomix (bez podatku)

Ole wczoraj świetnie pobiegł i widać, że forma się zbliża wraz z mistrzostwami. Dziś w parze z Boe, który wraca po przerwie i będzie to dla młodszego Norwega pierwszy start w tym sezonie. W mojej ocenie typ bardzo dobry, bo wątpię by po kontuzji Boe tutaj pobiegł bardzo dobrze. W ubiegłym sezonie startował słabo i dość często się na strzelnicy mylił. Wczoraj Ole w sztafecie pokazał, że znowu biega na swoim poziomie. Miał jeden z najlepszych czasów w śród wszystkich zawodników - 19:17.5, a do tego na strzelnicy wszystko na zero. Będę bardzo zdziwiony, jeżeli Ole przegra tą rywalizację z Boe.

11# Biathlon sprint Pań
Domracheva D. - Henkel A.
typ: Domracheva D. ⛔⛔⛔ 3-9
kurs: 1.37 # Marathonbet

Biorę Darye do dubla razem z Ole. Przed wczoraj zawodniczka z Białorusi bardzo dobrze pobiegła w sztafecie i miała z tego coś orientuję najlepszy czas. Na strzelnicy tylko jedno pudło w stójce. Co do Henkel to nie biegła w sztafecie z tego co się dowiedziałem, to Andrea jest przeziębiona i odpuściła drużynowy bieg. Z pewnością jeżeli dopadł ją jakiś wirus to będzie to widać na trasie.
W tym sezonie sprincie tak biegały:
Ostersund:
5 - Henkel (0,0)
7 - Domracheva (1,2)
Hochfilzen:
1 - Domracheva (1,0)
17 - Henkel (0,2)
Pokljuka:
7 - Henkel
Domracheva nie startowała.
Dziś zawodniczka z Białorusi musi być na pudle, a ja nie widzę tam miejsca dla Henkel. Kurs mały, ale chyba nie ma innej opcji, niż lepsza lokata Domrachevej.

12# Biathlon sprint Pań
Berger T. - Henkel A.
typ: Berger T. ✅✅✅ 2-3
kurs: 1.50 # Totomix (bez podatku)

Kolejny typ przeciwko Henkel, tym razem w prze z Torą. Berger w sztafecie pobiegła na swoim poziomie. Jedno pudło w stójce, a czasowo bardzo dobrze. Liderka pucharu świata i dziś powinna zgarnąć trochę punktów. Jest biegowo szybsza i na strzelniczy skuteczniejsza, no co prawda w ubiegłym sezonie takie same praktycznie statystyki (87%). To w tym roku zawodniczka z Norwegii jest lepsza. Liczę tutaj na to, że wirus, który dopadł Henkel tak łatwo nie odpuści i trochę jej odbierze sił. Nawet w optymalnej formie to Berger jest faworytką tej pary, a tak jest to przeziębienie to jeszcze pewniej stawiam na Berger.

✅ 0,1j

harvey 967

harvey

Użytkownik
13# ???? NBA
Minnesota Timberwolves - Portland Trailblazers
typ: Minnesota Timberwolves under 99.5 pkt ✅✅✅ 97-102
kurs: 1.91 # WilliamHill
Bardzo ciekawie zapowiada się spotkanie w Minneapolis, gdzie miejscowe Wilki podejmą w swojej hali Target Center Portland Trail Blazers. Mecz wewnątrz dywizji Northwest, w której zrobił się dość duży ścisk, gdyż Thunder są po za zasięgiem, jednak właśnie Blazers, Nuggets, Wolves oraz Jazz walczą wciąż o drugą lokatę w tej dywizji. Co więcej żadna z tych drużyn nie ma ujemnego bilansu, dlatego takie spotkanie jak to jest bardzo ważne dla obu ekip.
Trimberwolves przystępują do tej rywalizacji bez Rubio oraz Love, którzy jak podaje ESPN informacja dla obu taka sama: &quot;will not play in Saturday&#39;s game against the Trail Blazers&quot;. Jak wiadomo nie pierwszy raz taka sytuacja ma miejsce w tym sezonie. Dokładając do tego Lee, Budinger oraz Roya to mamy nie mal sytuację z początku sezonu. Ile znaczą Rubio i Love dla tej drużyny to chyba każdy wie. Dla mnie to właśnie Ci zawodnicy dokładając do tego Kirilenko oraz Pekovica stanowią kręgosłup całego teamu. Ostatnio Wilki grają dość w kratkę jak na razie w styczniu zaledwie dwa spotkania i jedno zwycięstwo. Ich ostatni mecz to mecz z Denver i o dziwo wygrana, mimo tego, że była to wyjazdowa potyczka. Zagrali bardzo dobrze, aż sześciu zawodników miało podwójną zdobycz punktową, jednak wyróżniającą się postacią był Love, który miał 12 oczek i aż 17 zbiórek. Obie drużyny już raz się mierzyły ze sobą w tym sezonie. Miało to miejsce w listopadzie ubiegłego roku i wtedy w Portland Minnesota poległa 95:103. Najlepiej w zespole Wilków zagrał po raz kolejny Love, który zdobył 24 pkt i zebrał 13 piłek. Dziś pod jego nie obecność oraz Rubio ofensywa tej ekipy jest znacznie słabsza. Do tego Pekovic jak na razie lekko przystopował ze swoją grą i jego dwa ostatnie mecze były po prostu słabe.
Portland, którzy jak wiadomo mają najgorszą ławkę w całej lidze, ostatnio wydaje się jakby pogodzili się z tym faktem i mimo wszystko zaczęli grać lepiej i skuteczniej. Pierwsza piątka gra dobrze i raczej nie można im nic zarzucić. Blazers dość znacznie poprawili obronę, gdyż od szóstego grudnia tylko w czterecg spotkaniach na czternaście rozegranych rywale rzucili więcej, niż 99 oczek. Były to mecze z Raptors, Lakers, Sacramento oraz Knicks, czyli dość overowe ekipy. Dziś liczę przede wszystkim na dobrą obroną drużyny z Portland. Wczoraj pokazali jak potrafią dobrze bronic, w czwartej kwarcie przeciwko Grizzlies, w której Miśkom udało się rzucić zaledwie 12 oczek. W grudniu zatrzymywali poniżej tej linii takie ekipy jak Nuggets czy Spurs. W tym sezonie tracą średnio 98 punktów. W Blazers wszyscy zdrowi czyli zobaczymy dziś Matthewsa, Lillarrda, Aldridge&#39;a, Batuma oraz Hicksona.
Wolves bez Love&#39;a i Rubio jak pisałem tracą bardzo dużo w ataku. Blazers natomiast pokazali nie raz, że potrafią bronić i kontrolować tempo meczu. Dziś liczę właśnie na taki pojedynek. Wilki u siebie z pewnością nie porwą się na szalony atak i akcje po 10-12 sekund. Dlatego uważam, że under 99.5 gospodarzy to dobry typ na ten mecz. Dodam jeszcze, że na ostatnie osiem spotkań Minnesoty tylko w dwóch rzucili więcej oczek, niż 100.

✅ 0,91j

Do góry Bottom