>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Beat it !

harvey 967

harvey

Użytkownik
To mój drugi temat na forum, jednak postanowiłem go rozpocząć by prowadzić go sumienniej i z lepszym efektem. W obstawianie bawię się już z dobre kilka lat, z różnym skutkiem. Jednak od jakiegoś roku, traktuję to jako możliwość zarobienia kilku stówek w miesiącu. Nie gram dużymi stawkami, gdyż nie mam do tego nerwów. Staram się grać nie przekraczając kilku zasad, dzięki którym moja gra daje całkiem fajne efekty. Stawki jak wspomniałem nie są za duże, maksymalna stawka na kupon to 100 zł, no chyba, że czuję bardzo pewnie jakieś spotkanie to nie wykluczam większego wkładu. Budżet jaki sobie zaplanowałem do ewentualnej przegranej w sierpniu to 400 zł. Jeżeli taka stawka zostanie stracona to zawieszam grę na jakiś czas. Dyscypliny na jakich się skupiam, to z pewnością tenis, koszykówka, trochę nożnej i zimą biathlon. Good Luck and come&#39;on ! ????

Zapraszam do odwiedzania tematu, już jutro pierwsze typy

Otrzymane punkty reputacji: +14
harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Young D. - Levine J. ✅

Amerykański pojedynek na turnieju w Cincinnati. Young, który gra co raz słabiej i cały ten sezon jest pasmem porażek zagra z Levine. W ubiegłym roku na tych zawodach porażka w pierwszej rundzie kwalifikacji z Bogomolovem 0:6 4:6. Donald, który jeszcze z rok temu grał o niebo lepszy tenis, teraz gra jak średni zawodnik z challengerów. Levine, który przeplata lepsze występy z gorszymi tutaj ładnie przeszedł kwale, pokonując Lacko i Rochusa. W mojej ocenie Levine powinien poradzić sobie ze słabym w tym sezonie Donaldem i pewnie awansować do kolejnej rundy w której będzie miał szansę spotkać się z lepszym z pary Stakhovsky/Cilic.

???? Lu Y.H. - Kubot L. ✅

Lu od zawsze był przeze mnie traktowany jako solidny zawodnik, który może pokonać zawodników dużo wyżej sklasyfikowanych. Prowadzi ciekawe wymiany w których powinien być lepszy od Łukasza. Lu który przed tym turniejem słabiej sobie radził teraz pewnie awansował do turnieju głównego pokonując Gulbisa i Fallę. Kubot, który prezentuje się co raz gorzej tutaj w Cincinnati raczej też długo nie pogra. Słaba gra i przestawienie się z nawierzchni z pewnością nie są dla niego plusami w tym pojedynku. W mojej ocenie solidny Lu ma większe szansę na wygranie tego spotkania.

:!: Kupon 1 # Betsafe

Young D. - Levine J. # 1.52 ✅ 4:6 6:7
Lu Y.H. - Kubot L. # 1.64 ✅ 6:3 6:0

:!: AKO. 2.49
:!: Stawka. 50 zł / PW. 124,64 zł
:!: Zysk. 74,64 zł ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Mathieu P.(+1.5 seta) - Wawrinka S. ✅
Mathieu, który wrócił do tenisa przeplata lepsze występy z gorszymi. Jednak teraz powinny nastać lepsze czasy dla niego. Na hardzie nie raz pokazywał, że potrafi i lubi grać. Gdy serwis siedzi to jest on mocnym zawodnikiem. Tutaj w Cincinnati przebrnął przez kwalifikacje pokonując Ebdena i dobrze serwującego Rama. Szczególnie wczorajszy pierwszy set z Amerykaninem mu wyszedł wygrywając wszystkie punkty przy swoim serwisie (16). Stasiek, który nie raz pokazywał, że ma papiery na granie na najwyższym poziomie teraz pokazuje swoją drugą twarz i przegrywa wszystko od RG. Za dużo tych występów nie było, ale porażki w Wimbledonie, Gstaad (właśnie z Mathieu 6:7 6:7) oraz na Igrzyskach nie dają optymizmu przed dzisiejszym meczem. Wawrinka dawno nie grał na hardzie co z pewnością się odbije i trochę zajmie czasu zanim sobie Szwajcar przypomni jak się tutaj piłeczka odbija. W mojej ocenie Francuz powinien wygrać ten mecz, ja jednak gram, że przynajmniej jeden set będzie dla niego.
???? Sikora A. - Lajovic D. ✅
Czekałem, aż Betsafe w końcu wystawi na ten mecz kursy. Sikora to Słowacki zawodnik, który zazwyczaj gra w turniejach rangi futures, a czasem w challengerach. Ostatnio grał w Samarkandzie, gdzie spotkał się właśnie z Lajovicem, który pewnie wygrał w dwóch setach. Lajovic wygrał cały turniej w Uzbekistanie i powoli zmierza do pierwszej setki. Ten turniej może mu dać całkiem sporo punktów do rankingu, dlatego w mojej ocenie znowu może powalczyć o sukces. Serb powinien dziś pewnie wygrać i odprawić Sikorę do domu tak jak to zrobił w ubiegłym tygodniu.
:!: Kupon 2 # Betsafe
Mathieu P.(+1.5 seta) - Wawrinka S. # 1.67 ✅ 2:6 6:3 1:6
Sikora A. - Lajovic D. # 1.22 ✅ 6:7 4:6
:!: AKO. 2.04
:!: Stawka. 50 zł / PW. 102 zł
:!: Zysk. 52 zł ✅

harvey 967

harvey

Użytkownik
⚽ Jagiellonia Białystok - Podbeskidzie Bielsko Biała

Jagiellonia do tego sezonu przystępuję w mojej opinii w roli czarnego konia. Ostatnie dwa-trzy lata pokazały, że w ekipie ze stolicy Podlasie drzemie spory potencjał. Jak wiadomo zawsze na inaugurację każdego nowego sezonu, plany i oczekiwania są z jednej strony wysokie, a z drugiej nie wygórowane.

Jagiellonia już jakiś czas jest prowadzona przez Tomasza Hajtę. Jako rodowity Białostoczanin, byłem sceptycznie nastawiony do takiego wyboru trenera. Jednak teraz, z każdym meczem oraz wydarzeniem w klubie utwierdza mnie w tym, że wybór był słuszny. Klub staję się co raz bardziej profesjonalny, widać, że lata spędzone w Bundeslidze nauczyły Hajtę profesionalnego podejścia do ludzi pracujących w klubie, piłkarzy czy też kibiców.

Żółto czerwoni po odejściu takich zawodników jak: Sandomierski, Rasiak, Burkhardt, Kascelan czy Serlatic szybko sprowadzili ciekawych zawodników. W mojej opinii sprowadzeni do klubu tacy piłkarze jak: Pazdan, Modelski, Zahorski, Gajos czy dzisiejszy transfer Ukah z pewnością będą wzmocnieniem zarówno siły ataku oraz obrony.

W klubie z Białegostoku w obronie z pewnością będziemy widzieć w środku parę Pazdan - Ukah, która z biegiem czasu stanie się pewnie jedną z najlepszy w lidze. Wspierani na bokach przez Pejovica oraz Modelskiego na papierze wyglądają bardzo solidnie. W drugiej linii panować powinni Tymiński oraz Grzyb. Ofensywni pomocnicy to jak dla mnie największa siła Jagi w tym sezonie. Wszyscy trzej zawodnicy, czyli Kupisz, Dzalamidze oraz Makuszewski powinni być jedną z najlepszych jak nie najlepszą w lidze. Na szpicy tak jak wisienka na torcie sam Franek, który pewnie nie raz będzie tylko przystawiał nogę po podaniach tej trójki. Jeżeli do tego dodać kilka bardzo uzdolnionych młodych chłopaków z ławki to mamy bardzo dobrą paczkę.

Mecz w pucharze z Sokołem Ostróda utwierdził mnie w przekonaniu, że Jagiellonia w tym sezonie powinna być jedną z lepszy drużyn. W klubie liczą na pozycję w górnej części tabeli, jednak pierwsza 5 cz 6 w mojej opinii jest jak najbardziej do osiągnięcia. Wierzę, że trener Hajto jak i sami piłkarze postarają się o taki wynik.

Podbeskidzie tak jak już Junior_Battle wspomniał nic wielkiego w przerwie między sezonami nie dokonali. W ubiegłym roku jakoś im się udawało i dzielnie zdołali dotrwać do końca sezonu zajmując 12 miejsce. W tym roku jednak są to główni kandydaci do spadku, bo jak to mawiają nic dwa razy się nie zdarza. Nie ma co opisywać ekipy z Bielska Białej, gdyż praktycznie się nic nie zmieniło z poprzedniego sezonu. Ostatnio Podbeskidzie po dość słabym meczu przegrało w PP z Wartą Poznań 0:1.

W Białymstoku wszystkim się gra źle albo bardzo źle. Jagiellonia to drużyna, która u siebie musi wygrywać i to z każdym. Wynik z Sokołem tylko doda chłopakom Jagi ambicji i pewności siebie, w mojej ocenie faworyt jest tylko jeden i tylko jedna drużyna zagarnie komplet punktów w sobotę i jest to Jagiellonia Białystok.

Zagrane już bo kurs pewnie mocno spadnie.

:!: Kupon 3 # Betsafe

Jagiellonia Białystok - Podbeskidzie Bielsko Biała # 1.96

:!: AKO. 1.96
:!: Stawka. 50 zł / PW. 98 zł

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Stepanek R. - Ramos A. ✅
Radek to zawodnik, który swoje latka ma i nieuchronnie zbliża się do końca świetnej kariery. Nie raz jeszcze pokazuje, że potrafi grać w tenisa i to nawet na dość wysokim poziomie. Jak gra Stepanek wiadomo, lubi pobiegać, walnąć asa jakiegoś, a jak zaczyna wychodzić to maszyna się nakręca i ciężko go powstrzymać. Ostatnio grał w Toronto, gdzie pokonał Dolgiego, ale to ostatnio żaden sukces. Następnie wygrał z Del Potro, gdzie Argentyńczyk myślami był już chyba przy US Open. Grał przyzwoicie, siedział serwis, kilka akcji pod siatką oraz parę ciekawych kończących zagrań. Co do Ramosa to dawno go nie widziałem, ponad dwa tygodnie od porażki w Kitzbuhel nie było go w grze. Teraz przyjechał do US pograć na hardzie, ale nie wróżę mu nic dobrego. W mojej opinii Ramos w tej chwili to tylko dobry challengerowiec i tyle. Dla Ramosa będzie to pierwszy w historii start na zawodach w Cincinnati i zapewne porażka już w pierwszej rundzie, Stepanek powinien go szybko rozprawić w dwóch setach.
???? Fish M. - Lopez F. ✅
Mardy, który kocha te swoje turnieje w US Series, znowu zaczyna pokazywać całkiem nie zły tenis. Rybka lubi grać w Cincinnati, co pokazują wyniki. W ubiegłym roku półfinał, jeszcze wcześniej finał, a w 2003 roku wygrana całej imprezy, może teraz przypomni sobie jak to było. Ostatnio występy w stolicy US oraz w Toronto. Całkiem przyzwoite mecze, szczególnie w ostatnim turnieju. Gdzie toczył potyczki między innymi z Ebdenem, Monaco czy przegrany pojedynek po trzech setach z Rysiem. Widać, że Fish powoli się nakręca, a właśnie ta impreza w Cincinnati powinna pokazać nam najlepszą odsłonę Mardego. W końcu US Open już za dwa tygodnie. Co do Lopeza to ostatnio notuje on słabsze wyniki. Na IO niby dobre mecze, wygrana z Tursunovem i Monaco, później przegrana z Tsongą, no ale to była trawa. Tutaj w US na hardzie tak dobrze nie będzie. W przeszłości Feliciano na tym turnieju grał słabiutko, bo tylko tak można nazwać jego wyniki. Na 9 startów, tylko 3 razy zagrał w drugiej rundzie, gdzie co jasne przegrał. Także dziś Fish powinien spokojnie zaprezentować swój dobry tenis i przed własną publicznością pewnie awansować do kolejnej rundy.

:!: Kupon 4 # Betsafe
Stepanek R. - Ramos A. # 1.28 ✅ 6:2 6:2
Fish M. - Lopez F. # 1.29 ✅ 6:2 6:3
:!: AKO. 1.65
:!: Stawka. 60 zł / PW. 99 zł
:!: Zysk. 39 zł ✅

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Melzer G. - Lajovic D. ✅

O Lajovicu pisałem wczoraj, dlatego nie będę się o nim znowu rozpisywał. Konsekwentnie stawiam na niego w tym turnieju, gdyż uważam, że powinien go wygrać, a przynajmniej pojawić się w finale. Dzisiaj pewnie pokonał Sikorę, samego pojedynku nie widziałem, ale śledziłem ten mecz po wyniku. Przez całe spotkanie Dusan był nie zagrożony. Melzer to młodszy brat bardziej znanego Jurgena. Gerald raczej do ścisłej czołówki tenisa nie będzie należał, w mojej opinii będzie się tułał po tych challengerach. Widziałem go raz i muszę powiedzieć, że po za serwisem to ten chłopak słabo wygląda. Jak dla mnie dziś powinniśmy zobaczyć pewne zwycięstwo Lajovica, który posiada większe umiejętności, niż brat Jurgena.

⚽ Japonia - Wenezuela ⛔

Trener Zaccheroni powołał chyba najlepszy skład swojej drużyny na to spotkanie. Jutro w akcji będziemy mogli zobaczyć takie gwiazdy jak między innymi: Nagamoto (Inter Mediolan), Hasebe (Vfl Wolfsburg), Honda (CSKA Moskwa) oraz Kagawa (Manchester United). Z kluczowych zawodników to brakuje tylko Uchidy z Schalke, którego wyeliminował uraz. Włoski trener przed tym meczem powiedział, że chce pograć najlepszym składem przed kwalifikacjami do Mistrzostw Świata. Nie udało mi się odszukać składu Wenezueli, ale nawet jeżeli wystąpią w najlepszym ustawieniu to większe szansę na zwycięstwo daję Japonii, nie dość że grają u siebie to mają o wiele lepszy skład.

:!: Kupon 5 # Betsafe

Melzer G. - Lajovic D. # 1.33 ✅ 5:7 3:6
Japonia - Wenezuela # 1.48 ⛔ 1:1

:!: AKO. 1.97
:!: Stawka. 50 zł / PW. 98,5 zł
:!: Strata. 50 zł ⛔

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Blake J. - Nishikori K. ✅

Kei który zbliża się powoli do pierwszej 10 światowego tenisa, dziś w drugiej rundzie spotka się z Blakem. Japończyk, który w USA gra praktycznie u siebie, gdyż już od wielu lat tam mieszka i trenuje. W pierwszej rundzie pokonał Marcela i to bardzo pewnie bo 6:1 6:2. Po raz kolejny pokazał jaki talent drzemie w tym młodym chłopaku. Przed US Open będzie tutaj chciał zajść jak najdalej. Blake to zawodnik, który lata świetności ma za sobą. Tutaj o dziwo przeszedł pierwszą rundę pokonują Andersona. Dziś jednak nie będzie miał tyle szczęścia. W mojej opinii Kei jest w o wiele lepszej dyspozycji od Blake. H2H na korzyść Japończyka 2-1. Dziś powinien spokojnie wygrać ten mecz i w następnej rundzie spotkać się z lepszym z pary Ferrer/Wawrinka.

???? Levine J. - Cilic M. ✅

Kurs na Marina nie zachwyca, no ale co zrobić. Cilic powinien dziś bez żadnych problemów pokonać Levine i zameldować się w kolejnej rundzie. W pierwszym meczu zagrał ze Stakhovskyim i wcale to nie był dla niego łatwy mecz. Ukrainiec pokazał pazur i dzielnie walczył, jednak doświadczenie i większe umiejętności pozwoliły właśnie dla Chorwata awansować do kolejnej rundy. Levine, który przeszedł tutaj kwalifikacje w turnieju głównym grał z Youngiem. Obstawiałem tamten mecz i pisałem o nim. Levine wygrał, jednak zaprezentował się miernie. Jeżeli zagra na takim poziomie z Cilicem to nie ma czego szukać w tym spotkaniu. Marin jest o wiele lepszym zawodnikiem i mimo niskiego kursu warto pograć na jego zwycięstwo.

???? Shvedova Y. - Radwanska U. ⛔ wrrr krecz w Betsafe nie ma zwrotu :/

Shvedova, która jeszcze ze dwa lata wstecz była kojarzona tylko z dobrymi wynikami w deblu, teraz staję się co raz lepszą zawodniczką w singlu. Dziewczyna pnie się w górę w rankingu, a jej co raz lepsze wyniki pokazują jaki wielki potencjał w niej drzemie. Posiada bardzo mocny serwis, z którym nawet najlepsze zawodniczki mają problem. Do tego dodając moce i skuteczne kończące uderzenie zarówno z fh jak i bh powoduje, że Jarosława jest bardzo groźną zawodniczką. Wczoraj pewnie pokonała ostatnio dobrze prezentującą się Safarovą i to bez większych problemów. Rywalką jej będzie Ulka, która mimo, że zaczyna grać co raz lepiej to w starciu z zawodniczką z Kazachstanu nie powinna mieć wiele do powiedzenia. Tutaj podobnie jak rywalka przebrnęła przez kwalifikacje. W pierwszej rundzie pokonała Pervak, która chyba mimo wszystko odczuwała kontuzje uda, której nabawiła się w ostatnim meczu. Będzie to pierwsze spotkanie obu tych Pań. W mojej ocenie większe szanse na awans do kolejnej rundy ma Shvedova i to właśnie na nią postawię swoje pieniądze.

⚽ Estonia (under 1.5 gola) - Polska ✅

Dorzucam do mojego kuponu ten zakład. Bo wątpię by nasza kadra straciła dziś jakąś bramkę, a tym bardziej dwie. Kurs nie za duży, ale dziś na kuponie same niskie typy. Estonia w historii spotkań z Polską nigdy nie strzeliła dwóch bramek:
1) 25.09.1923 r., Tallinn, ESTONIAPOLSKA 1:4 (towarzyski)
2) 02.09.1925 r., Tallinn, ESTONIAPOLSKA 0:0 (tow.)
3) 04.07.1926 r., Warszawa, POLSKAESTONIA 2:0 (tow.)
4) 18.05.2002 r., Warszawa, POLSKAESTONIA 1:0 (tow.)
5) 20.08.2003 r., Tallinn, ESTONIAPOLSKA 1:2 (tow.)
6) 16.11.2005 r., Ostrowiec Św., POLSKAESTONIA 3:1 (tow.)
7) 03.02.2007 r., Jerez, ESTONIAPOLSKA 0:4 (tow.)
8) 27.02.2008 r., Wronki, POLSKAESTONIA 2:0 (tow.)
Dziś powinno być podobnie, tradycyjnie do zera max do jednego.

:!: Kupon 6 # Betsafe

Blake J. - Nishikori K. # 1.29 ✅ 6:2 4:6 4:6
Levine J. - Cilic M. # 1.18 ✅ 5:7 6:7
Shvedova Y. - Radwanska U. # 1.40 ⛔ krecz
Estonia (under 1.5 gola) - Polska # 1.22 ✅ 1:0

:!: AKO. 2.60
:!: Stawka. 80 zł / PW. 207,99 zł
:!: Strata. 80 zł ⛔

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Volandri F. - Munoz-De La Nava D. ✅

Voalndri który ostatnio wraca do formy powinien dziś zapewnić sobie awans do następnej rundy. Volandri to turniejowa trójka z rozstawienia, ja jednak daję mu tutaj najwięcej szans na wygranie całego turnieju. Bo kto mu tu może zagrozić, Kavcic ? Gimeno ? No jakoś tego nie widzę. Munoz to obrońca tytułu, ale w tym roku o takim wyniku może tylko pomarzyć. Już w pierwszej rundzie z De Schepperem miał ciężko, a przecież to żaden fenomen na kortach ziemnych. Hiszpan ostatnio daleki od dobrej dyspozycji porażki z Langerem czy Mannarino o tym świadczą. Fillippo pokazuje na korcie o wiele więcej, jest lepszy a jego różnorodność zagrań powinny mu zapewnić awans do następnej rundy.

???? Granollers-Pujol M./Lopez M. - Cabal J./Soares B. ✅

Jak już Widzu wspomniał, kurs jest mimo tego, że spadł za wysoki. Hiszpanie są lepszą parą i to nawet na kortach twardych. Ostatnio bardzo dobry występ na turnieju w Toronto, gdzie pokonali między innymi Lindstedt R / Tecau H czy Nestorów. Dla pary Cabal i Soares to pierwszy taki turniej gdzie razem grają. Zazwyczaj grywają z Farahem oraz z Melo. Fakt w pierwszej rundzie wygrali z Flemingiem i Hutchinsem, ale żeby to było na Wimbledonie to by zrobiło to na mnie wrażenie. Jak dla mnie Hiszpanie dziś spokojnie w dwóch setach powinni wygrać.

???? Raonic M. - Berdych T. over 9.5 gema 1 set ✅

W tym meczu dwie armaty się spotykają. No co prawda Raonic to prawdziwa strzelnica z serwisu, ale Berdych też za bardzo od tego przydomku nie odstaje. Gystlik z braku siatkówki znalazł bardzo dobry typek i ja go popieram. Raonic w meczu z Bagietą pokazał nie raz, że serwis to jego największy atut jak narazie w tenisie. Cypryjczyk miał 6 bp i co ? I nic wszystkie Milos skutecznie obronił to świadczy tylko o tym, jak ciężko jest mu odebrać serwis. Berdych ostatnio jakby bez formy, ale kiedy ma zacząć grac na swoim poziomie jak nie teraz. Serwis dobry pewny i skuteczny, kiedy trzeba to sięga po jakiegoś asa. W pierwszej rundzie z Lu dużo nie pograł, ale dziś będzie miał szansę. W mojej ocenie panowie w pierwszym secie będą utrzymywali swoje podania, a co za tym idzie jest duża szansa na over 9.5 gema.

:!: Kupon 7 # Betsafe

Volandri F. - Munoz-De La Nava D. # 1.44 ✅ 6:3 6:3
Granollers-Pujol M./Lopez M. - Cabal J./Soares B. # 1.61 ✅ 2:6 7:6 10:7
Raonic M. - Berdych T. over 9.5 gema 1 set # 1.57 ✅ 6:4

:!: AKO. 3.66
:!: Stawka. 50 zł / PW. 183,33 zł
:!: Zysk. 133,33 zł ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Hanescu V. - Viola M. ✅
O Hanescu można jedno napisać, jest koleś w formie. Ostatnie 4 starty w challengerach i cztery finały, z czego jeden wygrany. Widać, że zależy mu na pierwszej setce przed US Open. Cel prawie osiągnięty bo jeżeli w tym turnieju awansuje znowu do finału, to praktycznie wskoczy do 100. Na tym turnieju w Cordenons jak narazie wygrał z Massu oraz Dutra Silvą. Wczoraj miał dzień przerwy, co dobrze mu zrobi trochę czasu na regenerację. Z drugiej strony siatki Viola, który nie może się pochwalić takimi osiągnięciami w ostatnimi czasy co Rumun. Zagrał w półfinale w Orbetello, gdzie przegrał z młodym Lajovicem i tyle. W mojej ocenie Hanescu jest lepszym zawodnikiem. Posiada dobry serwis, którym na pewno trochę zdobędzie punktów. Nie raz na poziomie ATP pokazywał, że potrafi grać i teraz to udowadnia. Widać, że przez ostatnie turnieje jest bardzo zmobilizowany i gra świetnie. Dziś powinno być podobnie uważam, że to Hanescu znajdzie się w następnej rundzie.
???? Qureshi A. U. H./Rojer J. - Bryan B./Bryan M. ✅
Bryany notują świetną passę, wygrali ostatnie 10 spotkań. Dzięki takiej serii wygrali Igrzyska Olimpijskie oraz Masters w Toronto. Tutaj w Cincinnati narazie świetnie rozpoczęli turniej. Pewna wygrana z parą Nieminen J./Wawrinka S. gdzie stracili tylko jednego gema. W przeszłości już wygrywali ten turniej i to trzykrotnie. Teraz z taką formą spokojnie mogą to powtórzyć. Co do rywali to para Qureshi A. U. H./Rojer J. ostatnio za dużo nie grała. na Igrzyskach nie mogliśmyy zobaczyć tej pary, gdyż chłopaki są innych narodowości. Jednak na turnieju w Toronto wygrali tylko jeden mecz po STB ze słabą parą deblową Chardy/Simon. Później porażka z Lindtstedt/Tecau. W mojej ocenie rozpędzeni bracia Mike i Bob powinni dziś wygrać. Może to być ciężki mecz, gdyż ostatnio dużo grali, jednak wiem, że są zmobilizowani na kolejne turniejowe zwycięstwo, a żeby to osiągnąć muszą dziś wygrać.
⚽ Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin X2 ⛔
Inauguracja nowego sezonu rozpocznie się od pierwszego gwizdka na stadionie w Szczecinie. Zagłębie przystępuje do tego sezonu z trzema ujemnymi punktami, ale też z bardzo ambitnymi planami, gdyż na papierze wyglądają bardzo przyzwoicie. Od pierwszego meczu muszą zdobywać punkty, a tacy piłkarze jak: Sernas, Wozniak, Jeż, Pawłowski, Malkowski czy Hanzel powinni im to zapewnić. Miedziowi mają ciekawy skład i nie ma co ukrywać, że ten sezon powinien być lepszym od ostatniego. Portowcy to beniaminek w tym sezonie. Do Pogoni przed sezonem przybyli Bonin, Pernis oraz Traore, który przeniósł się do Szczecina właśnie z Lubina, dlatego dla niego samego będzie to ważny występ. Te drużyny ostatni raz w sezonie 06/07 wtedy dwa mecze wygrali zawodnicy Zagłębia w Szczecinie 3:1, a u siebie aż 6:2. Dlatego dziś liczę, że ekipa podopiecznych Hapala zdobędą chociaż punkt na terenie w Szczecinie.

:!: Kupon 8 # Bet365
Hanescu V. - Viola M. # 1.36 ✅ 7:5 6:1
Qureshi A. U. H./Rojer J. - Bryan B./Bryan M. # 1.25 ✅ 4:6 6:4 4:10
Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin X2 # 1.30 ⛔ 3:0
:!: AKO. 2.21
:!: Stawka. 50 zł / PW. 110,80 zł
:!: Strata. 50 zł ⛔
Jak zobaczyłem ten mecz to pomyślałem, kurde szanse 50/50 ciężko będzie coś wytypować. Jednak jak zobaczyłem kursy to przetarłem oczy. W mojej ocenie szanse są równe, a kurs ponad 3 na parę Daniilidou E./Peng S. jest po prostu za wysoki dlatego warto pograć. Greczynka z Chinka grają po raz pierwszy w parze deblowej. Zresztą podobnie jak rywalki, obie pary mają po dwa wygrane spotkanie w tym turnieju. Peng z koleżanką wygrały w pierwszej rundzie z Jankovic/Peer co jakimś dużym wyczynem nie było, bo ani jedna, ani druga do deblistek się nie zaliczają. Jednak wczoraj pokonane to nie były już byle kto. Mowa tutaj o parze Huber/Raymond, który po siostrach Williams, są najlepszą parą w USA. Wygrana w dwóch łatwych setach do 4. Jak na mnie zrobiło to wrażenie. Co do rywalek do Srebotnik to wiadomo, jeszcze z rok temu była w czołówce deblistek jednak teraz tak nie jest. Rozumiem, żeby Srebotnik grała tutaj w parze z Peschke lub Petrovą, ale Zheng. W tym turnieju wygrały z Dellacqua C / Klepac A, a w poprzedniej rundzie z Makarova E / Tatishvili A po STB w którym było 11:9. Jak dla mnie warto pograć, po takim kursie na Daniilidou E./Peng S. Szanse są 50/50 a po kursie wyżej, niż 3 aż grzech nie zagrać.

:!: Kupon 9 # Bet365
Daniilidou E./Peng S. - Srebotnik K./Zheng J. # 3.25 5:7 i krecz - zwrot
:!: AKO. 3.25
:!: Stawka. 30 zł / PW. 97,50 zł zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +1
harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Bellucci T. - Baghdatis M. zwrot
Pierwsza runda ostatniego turnieju rangi ATP przez zbliżającym się US Open. W pierwszej rundzie dużo ciekawych meczy, bo nawet słabiej obsadzony turniej potrafi dać wiele emocji. Mi wpadł w oko mecz z udziałem Cypryjczyka Marcosa Baghdatisa z zawodnikiem z Brazylii Thomazem Bellucim. W mojej opinii faworytem i to dość wyraźnym jest popularny Bagieta. Ostatnio widziałem go w meczu w Cincinnati z Raonicem i zagrał bardzo przyzwoicie. Fakt, przegrał po walce trzysetowej, jednak pokazał, że na US Open będzie groźny. Dobry serwis z którym w pierwszym secie Raonic nie mógł sobie poradzić i pewne uderzenie z fh to mi zapadło w głowie. Co do rywala, to Belluciego dawno nie widziałem. Po igrzyskach jeszcze nie grał i to będzie dla niego pierwsze spotkanie po nie mal trzy tygodniowej przerwie. Z pewnością przejście na twardszą nawierzchnię może się odbić na Thomazie. W mojej ocenie trochę mu zejdzie zanim wejdzie dobrze w mecz. H2h jest 2:0 dla zawodnika z Cypru. W mojej opinii dziś Bagieta powinien pewnie wygrać to spotkanie i zameldować się do następnej rundy.
⚽ Everton - Manchester United over 1.5 gola ⛔
Dziś deser w lidze angielskiej. Po pasjonującym weekendzie, dziś chyba najlepszy mecz w tej kolejce. Everton podejmuje u siebie ekipę Manchesteru United. Jak zawsze spotkania tych ekip dają wiele bramek. Mój typ to over 1,5 gola uważam, że bez większych problemów powinien paść. W ekipie gospodarzy mamy atak, który przywędrował z Rangersów, ze Szkocji. Mowa tutaj o parze, Jelavic oraz Naismith. Fellaini oraz Gibson, którzy narzekają na urazy powinni być gotowi na mecz i to właśnie oni powinni zapewnić spokój drużynie Moyesa w środku pola. Jeżeli do tego dołożymy Piennara i Osmana na skrzydłach to jestem spokojny o to, że ekipa The Toffees będzie mała swoje szanse pod bramką De Geai. Sir Alex musiał się trochę nagłowić, by dobrze poskładać swoją ekipę na ten mecz. W obronie, aż się roi od kontuzjowanych. Mowa tutaj między innymi o: Smallingu, Evansie, Jonesie, Fletcherze. Jeżeli do tego dołożymy Rio, który ponoć ostatnio na treningu czegoś się nabawił i Rafaela, który nie przepracował okresu przygotowawczego z Diabłami, to może być ciekawie. Z konieczności na prawej obronie możemy zobaczyć Valencie, który do czołowych defensorów ligi nie należy. W środku pola za pewne Carrick będzie rządził. Jako ofensywny pomocni wystąpi dziś sprowadzony Kagawa, który świetnie wkomponował się w drużynę. Na skrzydle za pewne Young oraz Nani. W ataku Rooney oraz no właśnie, kto. Może Ferguson zaryzykuje i da szansę już dziś zadebiutować van Persiemu. Ja jednak sądzę, że wejdzie w drugiej połowie. Co jak co, ale tutaj również roi się od chętnych do strzelania bramek. Braki w defensywie powinny wyjść w czasie meczu. Dlatego over 1.5 powinien paść na luzie. We wszystkich weekendowych meczach, tylko w dwóch ten over nie padł. Także do boju i strzelać !

:!: Kupon 10 # Bet365
Bellucci T. - Baghdatis M. # 1.40 zwrot
Everton - Manchester United over 1.5 gola # 1.28 ⛔ 1:0
:!: AKO. 1.79
:!: Stawka. 80 zł / PW. 144,00 zł
:!: Strata. 80 zł ⛔

harvey 967

harvey

Użytkownik
Brak czasu na pisanie, dlatego dziś tylko sam kupon.

:!: Kupon 11 # Bet365

Bautista-Agut R. - Michalicka M. # 1.11 ✅ 6:3 6:4
Zemlja G. - Harrison C. # 1.12 ✅ 6:3 6:4
Dasnieres de Veigy J. - Gojowczyk P. # 1.53 ⛔ 3:6 0:6
Young D. - Lopez F. # 1.40 ✅ 2:6 3:6
Polska - Finlandia(+12.5) # 1.28 ✅ 79:81
Bułgaria - Niemcy # 1.25 ✅ 70:82
Estonia - Czarnogóra # 1.35 ✅ 64:77

:!: AKO. 5.75
:!: Stawka. 100 zł / PW. 575,00 zł
:!: Strata. 100 zł ⛔

harvey 967

harvey

Użytkownik
:!: Kupon 12 # Bet365
Sijsling I. - Gonzalez M. # 1.10 ✅ 6:3 6:2
Campozano J. - Bubka S. # 1.22 ✅ 3:6 6:3 3:6
Berankis R. - Teixeira M. # 1.18 ✅ 5:7 7:6 6:1
Daniilidou E. - Mayr-Achleitner P. # 1.28 ✅ 7:6 6:1
Cepelova J. - Min G. # 1.40 ✅ 6:1 2:6 6:4
:!: AKO. 2.84
:!: Stawka. 100 zł / PW. 284,00 zł
:!: Zysk. 184,00 zł ✅

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Bagnis F. - Polansky P. ✅
Druga runda kwalifikacji do US Open. Ciężko jest coś pewnego wybrać, ale mi w oko padły dwa zdarzenia, które się wydają najbardziej prawdopodobne to trafienia. Pierwsze z nich to pojedynek dwóch jeszcze młodych zawodników. Peter Polansky jako przedstawiciel Kanady zmierzy się, z o dwa lata młodszym tenisistą z Argentyny, a mianowicie Facundo Bagnisem. Dla obu będzie to pierwsze spotkanie.
Polansky mimo tego, że ma 24 lata wciąż jest uznawany w Kanadzie za udany talent. W US Open brał już udział trzykrotnie, a dwa razy była to gra w turnieju głównym. W 2008 roku zakończył swój udział na drugiej rundzie kwalifikacyjnej w której przegrał w dwóch setach z Niemcem Stadlerem. Rok później przebrnął przez turniej eliminacji i w pierwszej rundzie przegrał po pięciosetowym boju z Garcia-Lopezem. W kolejnym roku zanotował swój najlepszy wynik, podobnie jak w ubiegłym roku przeszedł kwalifikacje, a w pierwszej rundzie pokonał nie byle kogo bo Juana Monaco w trzech setach, by następnie przegrać z Blakiem 1:3. Kanadyjczyk lubi grać na nowojorskich kortach i postara się by i w tym roku zdobyć awans do turnieju głównego. W pierwszej rundzie pokonał bez większych problemów Thiago Alvesa. Po statystykach można zauważyć, że bardzo dobrze radził sobie po trafionym pierwszym serwisie, a procent 82% wygranych piłek tylko to potwierdza.
Rywal Polanskiego, to młody Banis, który bardziej jest znany ze swojej dobrej gry na kortach ziemnych, niż twardych. Argentyńczyk już dwukrotnie w przeszłości startował w kwalifikacjach do najbardziej znanego turnieju w US. Jego pierwszy udział miał miejsce dwa lata temu przegrał on wtedy w pierwszym meczu kwalifikacji z Wittenem. Rok później zanotował taki sam rezultat, tym razem jego pogromcą był Copil. W przeciągu tych dwóch spotkań Bagnis nie wygrał ani seta. Zmienił to w sowich pierwszym meczu w tym roku. Jego rywalem był Brazylijczyk Julio Silva i pokonał go w stosunku 7:5 6:3. Jednak Silva nie jest żadnym specjalistą na hardzie. Jest po prostu słabszy od Bagnisa, który żadnym fenomenem też nie jest.
W mojej ocenie Polansky spokojnie powinien awansować do kolejnej rundy. W ubiegłych latach pokazywał, że potrafi grać na kortach flushing meadows. Uważam, że jest w stanie przejść turniej kwalifikacyjny, a pojedynek z Bagnisem będzie formalnością. Posiada większe umiejętności i większe doświadczenie na kortach twardych. Jeżeli Peter Polansky nie awansuje do następnej rundy będzie to dla mnie wielką niespodzianką.

???? Klein B. - Beck K. ✅
Drugim spotkaniem, które wybrałem do swojego kuponu to pojedynek między doświadczonym zawodnikiem ze Słowacji Karolem Beckiem, a zawodnikiem z Australii Brydanem Kleinem. Faworytem w mojej ocenie jest bardziej doświadczony Beck, który już nie raz grał na kortach w Nowym Jorku.
Beck dla którego będzie to ósmy raz, kiedy wychodzi na korty US Open, powinien dziś wygrać. W tym sezonie na hardzie radził sobie całkiem nie źle. Zaliczył trzy występy półfinałowe w Challengerach, miało to miejsce w Atenach, Astanie oraz Pekinie. Ostatnie dwa były przed samym turniejem w NY. Dlatego można sądzić, że jest w całkiej nie złej formie. W pierwszej rundzie spotkał się z Alexem Kuznetsovem z USA. Wygrał po trzysetowej walce w której przegrywał po pierwszym secie 5:7, jednak udało mu się odwrócić losy spotkania. Podobnie jak Polansky miał całkiem nie zły procent wygrywanych piłek po pierwszym trafionym serwisie, czyli 81%. Zaserwował 7 asów oraz miał 6 DF.
Rywal Becka, to wciąż młody Brydan Klein, który startuje w kwalifikacjach dzięki wymianom między Australijską federacją na turnieje Wielkiego Szlema. Klein jest dość anonimową postacią w wielkim tenisie. Kilka razy widziałem jak startował w mniejszych turniejach, zazwyczaj są to zawody rangi futures. Dla Kleina będzie to trzecia próba przejścia kwalifikacji i grania w turnieju głównym. Pierwsze dwie próby kończyły się na pierwszej rundzie eliminacji. W 2008 roku przegrał 2:6 2:6 z Leo Mayerem, następna próba była w 2010 roku, wtedy jego pogromcą był Kevin Kim, który wygrał 3:6 1:6. Jak widać za dużej rywalizacji w tych meczach nie było. W tym roku w pierwszej rundzie udało mu się wygrać z zupełnie anonimowym zawodnikiem z USA, a mianowicie Alexiosem Halebianem. Pojedynek był trzysetowy 6:2 6:7 7:5. Mimo tego, że jest dopiero 1171 w rankingu i mimo tego, że ma dopiero 18 lat urwał seta Australijczykowi i wcale dla niego nie było to łatwe spotkanie.
Beck to zawodnik, który w turnieju głównym grał już pięć razy i wie z czym to się je. Jest zawodnikiem o wiele lepszym i bardziej doświadczonym. Taki pojedynek powinien być dla niego formalnością przed awansem do następnej rundy. Klein mimo słabego rywala w pierwszym meczu, miał nie małe problemy, a to nie napawa optymizmem przed meczem ze Słowakiem. Uważam, że Beck musi wygrać to spotkanie, a jego porażka podobnie jak w przypadku Polanskiego będzie dla mnie wielką niespodzianką.

:!: Kupon 13 # Bet365
Bagnis F. - Polansky P. # 1.40 ✅ 4:6 4:6
Klein B. - Beck K. # 1.40 ✅ 1:6 6:4 4:6
:!: AKO. 1.96
:!: Stawka. 250 zł / PW. 490,00 zł
:!: Zysk. 240,00 zł ✅

harvey 967

harvey

Użytkownik
⚽ Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze

Czas na drugą kolejkę naszej rodzimej T-Mobile Ekstraklasy. Na piątek zostały zaplanowane dwa spotkania. Ciekawej zapowaida się mecz, który rozpocznie się o 20:30 na boisku w Białymstoku. Miejscowa Jagiellonia podejmie u siebie Górnik Zabrze. Ostatnie trzy spotkania tych ekip w stolicy Podlasia kończyły się zwycięstwami gospodarzy.

Jagiellonia do tego meczu przystępuje z jednym zwycięstwem, które odnotowała w pierwszej kolejce przeciwko Podbeskidziu. Na własnym boisku pokonali oni drużynę z Bielska-Białej 2:1. Trzeba wspomnieć, że już w pierwszej minucie meczu Jagiellonia straciła bramkę. Jednak później odpowiedziała trafieniami Dawida Plizgi oraz Alexisa Norambueny. Mimo wygranej w Białymstoku padło dużo negatywnych komentarzy o stylu i formie zwycięstwa. Nawet sam Tomasz Hajto powiedział, że ważna jest wygrana, ale styl należy jak najszybiej poprawić.

Dlatego na dzisiejszy mecz spodziewane są zmiany w pierwszej jedenastce.
Możliwe, że w obronie zobaczymy nowego obrońcę pozyskanego z Widzewa, czyli Ukaha, który razem z Cionkiem powinni grać na środku obrony. Pazdan powinien być przesunięty do przodu za Tymińskiego. W ofensywnej pomocy zabraknie Maćka Makuszewskiego, który w meczu z Podbeskidziem zobaczył dwie zółte kartki, co w konsekwencji wyklucza go z meczu z Górnikiem. Ta formacja będzie za pewne wyglądać tak: Kupisz, Dzalamidze oraz Plizga. W ataku powinien zagrać Franek. No właśnie powinien. W poprzedniej kolejce lider Białostockiego zespołu uderzył rywala co nagrały kamery. Sędzia na boisku nei wymierzył kary zawodnikowi Jagiellonii. Jednak bliżej całej sytuacji przyjrzy się komisja ligi, który ma to zrobić dopiero w piątek, czyli w dniu meczu. Trener Hajto już za pewne ma przygotowane dwa warianty z oraz bez Franka, dlatego sama informacje nie będzie dla niego zaskoczeniem. Wracając jeszcze do meczu z Podbieskidziem to Jagiellonia, po pierwszych minutach, w których była strasznie stabilna z minuty na minutę się rozkręcala. Dużo wniósł Plizga, który pojawił się w drugiej połowie jego wejście i strzelona bramka były punktem zwrotnym w całym meczu. Dlatego w spotkaniu przeciwko Górnikowi każdy liczy na jego kolejny dobry występ.

Górnik co prawda również zgarnął trzy oczka w swoim pierwszym ligowym meczu przeciwko drużynie z Gliwic. Piast od początku grał dobrze i to oni dyktowali grę, po golu Zganiacza prowadzili i pewnie zmierzali po trzy punkty. Jednak w 65 minucie Matras zobaczył czerwoną kartkę i cały Piast stanął. Wtedy do boju poszła drużyna z Zabrza. Po golach Przybylskiego i Milika goście zgarneli komplet. Ekipa z Zabrza to w ostatnich sezonach nie zla drużyna, która potrafi zdobywać punkty z lepszymi drużynami. W poprzednim sezonie Grónik na wyjazdach grał słabo, zdołał tylko dwa raz wygrać. Ekipa z Białegostoku powinna szczególnie uważać na Prejuca Nakoulme, który wyróżnia się swoimi umiejętnościami na tle innych zawodników z Zabrza.

Ekipa ze Śląska w ostatnich trzech meczach w Białymstoku wszystkie mecze przegrała. Dziś powinno być podobnie, gdyż gospodarze mają lepszy zaspół i jak wiadomo twierdza w Białymstoku jest bardzo trudna do zdobycia. Górnik wygrał pierwsze spotkanie ale jestem nie mal pewny, żeby nie czerwona kartka dla zawonika Piasta to właśnie oni by wygrali ten mecz. Białostocznie chcę zdobyć kolejny komplet punktów, gdyż początek sezonu grają u siebie i bardzo ważne jest to, by w tych trzech meczach zgarnąć komplet 9 oczek. Jak dla mnie to właśnie Jagiellonia wygra to spotkanie i to na drużynę z mojego miasta postawię swoje pieniądze.

???? Sanchez M. - Pliskova Kr.

Dziś podczas kwalifikacji do US Open mamy okazję zobaczyć mecze trzeciej finałowej rundy. Zarówno w turnieju Panów jak i Pań jest kilka bardzo ciekawie zapowiadających się spotkań. Mi w oko wpadło spotkanie w rywalizacji kobiet. Jedna z sióstr Pliskovych, a mianowicie Kristyna zmierzy się z młodą zawodniczką reprezentującą USA Marią Sanchez.

Pliskova to zaledwie 20-letnia zawodniczka z Czech, która nie raz już została porównana do Kvitovej. Jest dość wysoka gdyż mierzy 182 cm wzrostu. Posiada nie zły serwis oraz dobre uderzenie z fh. Bh to jej słabsza strona jednak i tak jest na nie złym poziomie. W ubiegłym roku jak i jeszcze rok wcześniej próbowała swoich szans w turnieju kwalifikacyjnym do US Open. Jednak w obu startach kończyła swój występ na trzeciej rundzie kwalifikacji. Tym razem jednak ma bardzo duże szanse na awans. Jak to mawiają do trzech razy sztuka. Podczas tegorocznego turnieju wygrała już dwa pojedynki z: Yakimova oraz Larriere. Oba spotkania zostały wygrane w dwóch setach. Jak narazie Kristyna straciła zaledwie siedem gemów. W obu meczach jej serwis świetnie funkcjonował. Przez te dwa mecze Pliskova trafiała pierwszym podaniem 40 razy i wygrała z tego aż 38 piłek, co jest świetnym wynikiem.

Rywalką Czeszki będzie Maria Sanchez, to zawodniczka, która dopiero puka do zawodów rangi WTA, jednak ma dość bogatą karierę w turniejach ITF. Jednak wyniki jakie osiągała były w rywalizacji deblowej. Wygrała aż sześć takich pucharów i jeden w turnieju singlowym. Mimo tego, że ma już prawie 23 lata w tym roku zagrała tylko w dwóch pierwszy rundach rangi WTA, miało to miejsce w Charleston oraz Montrealu, oba spotkania przegrała. Jak wspomniałem jest to zawodniczka, która zazwyczaj gra w ITF&#39;ach i tam szuka swoich szans. Nigdy nie widziałem jej podczas gry. W tym tygodniu wygrała już dwa mecze, a pokonała: Pous Tio oraz Mito. Pierwszą z nich można kojarzyć z zawodów na kortach ziemnych, ale druga pokonana to zupełnie anonimowa zawodniczka. Po statystykach widać, że serwis nie jest jej zaletą. Jej rywalki przez te dwa spotkania miały sporo okazji do przełamania, takie szanse również dziś będą a Pliskova skutecznie powinna je wykorzystywać.

Czeszka jest o wiele lepszą tenisistką. Mimo tego, że jest młodsza nie raz już próbowała swoich szans w różnych turniejach. Jest młodsza, ale bardziej doświadczona i powinna to wykorzystać. Jak wspomniałem posiada bardzo dobry serwis, który będzie ciężko złamać. To właśnie Pliskova powinna zagrać w turnieju głównym i to na nią będę liczył w tym meczu.

:!: Kupon 14 # Bet365

Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze # 1.90
Sanchez M. - Pliskova Kr. # 1.44

:!: AKO. 2.74
:!: Stawka. 100 zł / PW. 274,00 zł

Otrzymane punkty reputacji: +6
harvey 967

harvey

Użytkownik
SIERPIEŃ
Zagrane kupony: 15
Wygrane kupony: 8
Stawki: 1100 zł
Wygrane: 1410,97 zł
ZYSK: 310,97 zł ✅
YIELD: 28,27 %
✅

harvey 967

harvey

Użytkownik
???? Almagro N. - Berdych T. ✅

Czekałem na to spotkanie na najwyższym poziomie od czasu Australian Open. Dlaczego ? A to już Kuchcik pięknie wyjaśnił i pokazał. Po tamtej akcji przy siatce, Czech bardzo się wkurzył, a fakt, że nie podał ręki Hiszpanowi na koniec meczu mówi wszystko.

Mecz o awans do ćwierćfinału, gdzie nie ma już ani kalkulacji, ani odpuszczania, liczy się tylko najlepsza dyspozycja. Dla obu Panów, awans do ćwierćfinału będzie bez wątpienia najlepszym rezultatem w historii startów w Nowym Jorku. Faworyt w mojej ocenie bez wątpienia Berdych. Ma tutaj już na rozkładzie: Goffina, Zoppa oraz Sama. Już przed US grał bardzo dobrze, finał w Winston Salem to potwierdza. Przegrał tam w finale z Isnerem i dobrze. Dlatego, że wygrana w całym turnieju mogła by mu trochę namieszać w głowie, a tak tylko go to trochę sprowadziło na ziemię. Czech gra bardzo pewnie podczas US. Dobry serwis, szybka gra zarówno z fh oraz bh. Kiedy trzeba to biegnie pod siatkę i skutecznie kończy akcje. Widać, że prezentuje najwyższą formę. Z takim tenisem może namieszać.

Nicolasowi nie dawano większych szans podczas US na odegranie jakiejś znaczącej roli. Wygrane trzy spotkania jednak nie w takim pewnym stylu jak Czech. Hiszpan wygrał z: Stepankiem, Petzschnerem oraz Sockiem. Z każdym stracił po secie, a z Niemcem nawet dwa. Forma jaką prezentuje Almagro nie przekonuje mnie do siebie. Od zawsze było wiadomo, że hard to nie jego koronna nawierzchnia, dokładając jego słabą psychikę to mamy mieszankę wybuchową. Ten zawodnik nie raz przegrywał wygrane mecze. W US Open 2012 osiągnął już i tak wystarczająco dużo dlatego pora wracać do domu.

Jak dla mnie Berdych ma bardzo duże szanse na awans do kolejnej rundy. Fakt, nie jest to jakiś wysoki kurs, jednak trzeba to zagrać. Idealnie taki kurs pasuje do następnego typu. Liczę, że Berdych swoją agresywną grą zepchnie do defensywy Hiszpana i odprawi go z kwitkiem do Hiszpanii.

???? Cilic M. - Klizan M. over 3.5 seta ⛔

Przy spotkaniu Murraya oraz Raonica to spotkanie zapowiada się najciekawiej. Własnie w tym meczu mamy jedynego zawodnika, który nie jest rozstawiony. Mowa o Słowackim grajku, który dla ciekawości napiszę, że rozmawia po Polsku, czyli mamy jakiś akcent Polski w turnieju Panów ???? . Rywalem tego młodego zawodnika będzie Cilic, który jest zaledwie o rok starszy od rywale, ale o wiele bardziej doświadczony w grze na najwyższym poziomie.

Klizan już namieszał w tym roku w US Open, nawet można napisać, że nie trochę, a bardzo. Pokonując w pierwszej rundzie Falle nic wielkiego nie osiągnął, ale dwa następne mecze z pewnością zostaną mu w pamięci przez długie lata. Wygrywając z Tsongą i z Chardym pokazał, jak wielki potencjał drzemie w tym zawodniku. W ubiegłym roku zaledwie pierwsza runda, a już dziś ma szansę na awans do ćwierćfinału. Klizan ma dobry serwis oraz nie zły return co z pewnością da mu trochę punktów w tym spotkaniu. Wszystkie mecze szybkie i tylko mecz z Tsongą miał cztery sety. W mojej ocenie ten zawodnik mimo tego, że to już czwarty mecz ciągle jest świeży i w pełni sił.

Cilic to rozstawiony z dwunastką zawodnik z Chorwacji. W przypadku wygranej będzie to dla niego po raz drugi awans do ćwierćfinału. W tym roku na rozkładzie ma między innymi Matosevica, z którym przegrywał już 0:2, ale dzielnie odwrócił losy spotkania. W drugiej rundzie znowu stracił dwa sety, tym razem z Brandsem, a w trzeciej rundzie wygrał z Nishikorim 3:1. Jak spojrzeć na wyniki w każdym meczu ponad trzy sety rozegrał. Cilic pokazał, że potrafi grać i wygrywać nawet jak są to ciężki spotkania dla niego. Dzielnie walczył w pierwszej rundzie i dał radę. Jednak poziom jaki prezentował nie zachwyca. W każdym meczu na korcie spędził sporo czasu: 1 mecz - cztery godziny bez kilku minut, drugi i trzeci mecz - to w sumie prawie siedem godzin. Trochę tego było i zmęczenie z pewnością mniej lub więcej, ale wyjdzie dziś z niego.

Jak dla mnie typ na więcej niż trzy sety idealnie pasuje do tego meczu. Klizan, który jest w formie i zadziwia wszystkich kontra Cilic, który w roli faworyta chce awansować dalej. Jak dla mnie będzie to bardzo ciężki i długi mecz i nie zdziwię się jak zobaczymy, aż pięć setów. Po cichu liczę na Klizana, że zamelduje się w następnej rundzie, a tam będzie czekał lepszy z pary Andy/Raonic.

:!: Kupon 1 # Bet365

Almagro N. - Berdych T. # 1.22 ✅ 6:7 4:6 1:6
Cilic M. - Klizan M. over 3.5 seta # 1.66 ⛔ 7:5 6:4 6:0

:!: AKO. 2.03
:!: Stawka. 300 zł / PW. 609,00 zł
:!: Strata. 300 zł ⛔

harvey 967

harvey

Użytkownik
1#
Cleveland Cavaliers - Washington Wizards
typ: Kyrie Irving over 20.5 pkt ✅ 29 pkt
kurs: 1.75 # Tobet
stawka: 2j
zysk: 1,5j ✅

harvey 967

harvey

Użytkownik
2#
Gonzalez S./Lipsky S. - Marrero S. D./Verdasco F.
typ: Gonzalez S./Lipsky S.
kurs: 1.83 # WilliamHill
zwrot
Dasco kreczował w meczu z Querreyem, więc w deblu nie wiem czy wystąpi. Kursy lecą i to ostro w dół, a WillHill śpi, więc gram dla mnie warto.

harvey 967

harvey

Użytkownik
3#
Matteo Viola - Jan Mertl / Juan Monaco - Grigor Dimitrov
typ: Jan Mertl + Grigor Dimitrov(+3 gemy) ⛔
kurs: 2.02 # Tobet
strata: 2j ⛔

Do góry Bottom