Kupon 188
China - Philippines TYP 1 ah(-1.50) 1.80 Stawka 2 Bet360
Mecz towarzyski bez wątpienia Chińczycy są tutaj faworytem w dodatku znalazłem informację że drużyna Filipin bez kilku ważnych graczy
Neil Etheridge,Stephan Schrock,Martin Steuble,Javi PatiĂąo and Antonio Ugarte Nie wiele mi mówią te nazwiska jednak w ostatnim meczu Pucharu Azji jedną z bramek strzelił właśnie Patino w tym meczu grał również Etheridge , Shrocka i Steuble znalazłem w wyjściowej 11 podczas pucharu Suzuki w listopadzie ubiegłego roku tak więc na pewno tacy istnieją ???? To tylko mecz towarzyski gram za 2 jednostki !!
Kupon 189
ABC RN - Paysandu PA TYP 2 ah(+0.25) 1.60 Stawka 2 Bet365
Serie B Brazylia goście są obecnie liderem tamtejszej ligi 3 wygrane oraz remis w pierwszych 4 meczach sezonu gospodarze jak na razie na odległym 15 miejscu 1-2-1 w zespole gospodarzy nie zagra dzisiaj
Pardal(4/2) Guedes(4/0) Oswaldo(3/0) Erivelton(3/0) W ostatnich 5 bezpośrednich pojedynkach 5 wygranych Paysandu !!
Kupon 190
Figueirense - Internacional TYP 1 ah (+0.25) 1.75 Stawka 2 Bet365
Figueirense nie zagra:
Zé Antonio (4/0 m)
Internacional nie zagra:
Léo Ortiz (4/0 d), Uendel (4/0 d), Rodrigo Dourado (4/0 m), Edenílson (2/0 m), DâAlessandro (3/1 m), Nico López (4/3 f, top scorer)(all spared), Felipe Gutiérrez (3/0 m, national selection), Marcelo Cirino (3/0 f), William (2/0 d), Marcelo Lomba (0/0 g), Anselmo (0/0 m), Valdívia (0/0 m), Keiller (0/0 g).
Gospodarze na 9 miejscu goście na pozycji 10 po kolejkach gier ! Zespół Figueirense przegrał ostatnie dwa spotkania dzisiaj doskonała okazja by chociaż zremisować sporo braków po stronie gości !!