Uwielbiam analizy pseudoznawców XDDD
Nie żebym ja był jakimś kozakiem, ale śledzę Bundesligę od czasu do czasu. Przecież Werder jest w tym roku tragiczny, tam połowa piłkarzy to by sobie w Ekstraklasie nie poradziła, do tego kompletnie nie dojeżdżają fizycznie. Typowe granie po kursach z Waszej strony. Argumenty "ciężko jest sobie wyobrazić aby spadli do niższej klasy rozgrywek" no HSV i VfB też sobie ciężko było wyobrazić. "Heidenheim fatalne na wyjazdach" - no fatalne, a Werder w tym roku u siebie wygrał dwa razy: w pucharze z BVB (do dziś nie wiem jak to się stało) i ostatnio z Kolonią (a w całym sezonie dorzucił tylko wygraną z Augsburgiem i Heidenheim w pucharze) . Fajny wynik 6-1. Ale oczywiście nikt nie wspomni o kosie Kolonii z... Fortuną, którą tym samym Koeln spuściło z ligi. Przypadek? No ale o tym nie warto wspominać panowie eksperci? XD "Myślę, że w tym starciu to doświadczenie będzie miało luczowe znaczenie ". Żeby tutaj jeszcze przyjeżdżało to Heidenheim na pełne Weserstadion to byłbym w stanie uwierzyć, że chłopaki się spalą. Ale co tu mają do stracenia? Te przepłacone gwiazdeczki z Bremy są do ogrania, ja tutaj bym nie grał nic, ale lubię pograć przeciwko forumkowi, więc:
Heidenheim @6 uni
Heidenheim -1 AH @16 uni
Mój argument jest taki. Jaki cel ma robienie analizy pod typ 1.47??rodzyn7 sunxl B brajan82
Panowie, najłatwiej to krytykować, co ?
Patrząc na ilość waszych postów to coś tam na forum się udzielacie. Jednak nie kojarzę za bardzo waszych nicków z tematów które obserwuje, a trochę tych tematów jest. Cały czas przewijają się te same osoby w tematach z analizami. Wasze posty nic nie wnoszą do tematu. Jak krytykować to konstruktywnie, a nie: jestem na nie, bo on jest na tak a to pseudoznawca. Jak byście zaproponowali jakieś typy poparte sensownymi argumentami to byłoby to z korzyścią dla wszystkich.
rodzyn7 Podaj jakieś konkretne argumenty za swoim typem.
Widzisz, że podaję też typ z kursem 2,43 na zwycięstwo Wrederu minimum 2 golami ?Mój argument jest taki. Jaki cel ma robienie analizy pod typ 1.47??
Tak samo nie ogarniam analiz gdy np. Legia gra ze jakimś średniakiem i jest podobny typ, a okazuje sie, ze mecz był wyrównany.
To nie jest jakieś czepianie sie, tylko próba zrozumienia tego fenomenu.
Gra drużyna zagrożona spadkiem, czyli słaba i drużyna z czołówki level niżej.
Nie wiem jaki będzie wynik ale dla mnie ten kurs nie odzwierciedla siły obu ekip. Z drugiej strony spodziewałem sie lepszego wyniku gości w mecxu z arminia.
Piszesz, że nie widziałeś Heidenheim, jakieś dyrdymały o tym, że gracze Werderu są bardziej doświadczeni, a potem jeszcze zarzucasz mi brak KONSTRUKTYWNEJ krytyki. Konstruktywną krytykę to miałeś w poprzednim poście gdzie wyjaśniłem Ci, że doświadczenie nie ma nic do rzeczy, a Stuttgart w zeszłym roku też miało sobie z Unionem łatwo poradzić. Jakbyś chciał być taki merytoryczny to napisałbyś, że Vogt nie zagra za kartki. Jak dla mnie to może być nawet wzmocnienie Werderu, bo gorzej niż ten parodysta zagrać się nie da, ale kto ich tam wie.rodzyn7 sunxl B brajan82
Panowie, najłatwiej to krytykować, co ?
Patrząc na ilość waszych postów to coś tam na forum się udzielacie. Jednak nie kojarzę za bardzo waszych nicków z tematów które obserwuje, a trochę tych tematów jest. Cały czas przewijają się te same osoby w tematach z analizami. Wasze posty nic nie wnoszą do tematu. Jak krytykować to konstruktywnie, a nie: jestem na nie, bo on jest na tak a to pseudoznawca. Jak byście zaproponowali jakieś typy poparte sensownymi argumentami to byłoby to z korzyścią dla wszystkich.
rodzyn7 Podaj jakieś konkretne argumenty za swoim typem.