W złotówkach.Ej mam jeszcze jedno pytanie, no więc :
Jeżeli chcę wpłacić kartą kredytową kase na <u>BAW</u> przypuśćmi 100 zł to odtrącają mi 2 % z tego , czyli w tym przypadku 2 złote tylko... Czy 2% ale w Euro czyli na nasze złotówki coś koło 10 zł ??
Mam pytanie moge założyć konto nic na nie nie wpłacająć? chciałbym zlecić przelew z starbet niemieckiego i wtedy by juz było 100zł na koncie, da sie? czy trza od razu wpłacić?Ja akurat chce zmienic bank i mi ludzie polecaja INTELIGO
Jeżeli chodzi o inteligo, to nie musisz wpłacać tego 100zł od razu jak założysz konto. Do miesiąca od założenia konta, wtedy, gdy będą Ci rozliczać np. z odsetek czy za kartę płatniczą.Mam pytanie moge założyć konto nic na nie nie wpłacająć? chciałbym zlecić przelew z starbet niemieckiego i wtedy by juz było 100zł na koncie, da sie? czy trza od razu wpłacić?Ja akurat chce zmienic bank i mi ludzie polecaja INTELIGO
Ja zdecydowanie polecam mBank. Wszystko latwe i czytelne, oczywiscie bezpieczesntwo 100%, mozesz byc pewny ze nikt Ci sie nie wlami itp bo sa rozne kody i takie tam duperele Ogolnie szybko ksieguja kase, brak oplat za prowadzenie i otworzenie konta.W jakich bankach macie konta ??
PS. Bo np. moja mama ma konto w PKO i co miesiąc musi przelewać tam pensję, a ja potrzebuję takiego banku, żeby nie trzeba było wpłacać kiedy oni chcą, tylko wtedy kiedy ja chcę !! Pomocy...
PS2. Ile takie konto w banku się zakłada ??
Jeżeli mówisz o inteligo to naturalnie, że tak. To bank elektroniczny, czyli wszystko przez neta załatwiasz. Wszystkie transakcje Ci wyświetlają się na stronie, nawet jak to jest grosz. Nawet masz usługę sms. Na komóre przyjdzie Ci potwierdzenie wypłaty/wpłaty na konto czy to z bankomatu czy innego przelewu.a czy jest możliwość wejść online do banku i śledzenie wpłat? i ile biorą prowizji za wybieranie kasy z bankomatów PKO, aha a Sezam MAX ma to ktoś?
Tu musisz wejść na strone mBanku i sprawdzić cennik, tam to pisze.dzięki a nie wiesz ile biorą kasy z MBANKU jak wybierasz pieniądze z bankomatów PKO?
Jeżeli mówimy o mBanku to nie ma min. wpłaty, a prowadzenie konta jest za darmo. Założenie również jest za free.Mam pytanie czy w tym banku trzeba wpłacać jakieś minimum miesięczne ? I jaki jest koszt założenia konta i jego prowadzenia
Mam pytanie czy w tym banku trzeba wpłacać jakieś minimum miesięczne ? I jaki jest koszt założenia konta i jego prowadzenia Wink